Laatusuklaa

FOODIN Suklaalevyraadissa

Foodin raw chocolate crunchy hazelnut 56%
Tuotteen Foodin raw chocolate crunchy hazelnut 56% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Foodin -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Laktoosittomat, Luomu, Patukat, Raakasuklaat.
 

Iikka 16.01.2021
Kovaa mutta koostumukseltaan höttöistä suklaata. Seassa on mantelia/pähkinää, joka ei maistu eikä tunnu, sillä suklaa tosiaan itse tuntuu samalta. Maku on makean mitäänsanomaton. Raakasuklaan maku. Jälkimaussa pähkinää.

Hanna P 08.10.2020
Maitosuklaan väristä raakasuklaata pähkinäsattumien kera. Tuoksu on perinteisen “raakasuklaamainen” ja makukin samoin, joskin melko pehmeä myöskin. Pähkinöissäkään ei mitään kovin erityistä, mutta miellyttävän pehmeän makukokonaisuuden siivittämänä hellyn arvosanassa neloseen asti.

Jenni V 22.07.2019
Tummahkoa raakasuklaata, joka sisältää runsaasti hasselpähkinärouhetta - ja valitettavasti jotain muutakin kovaa. Hampaisiin sattuu nimittäin yhdellä puraisulla kuin pikkukiviä, jotka ongin sitten hampaista varovasti. Jotain mustia kappaleita olivat, olisivatkohan pähkiänkuorta tai kaakaota - en tiedä. Onneksi ei hampaat menneet rikki.

Muutenkaan en kyllä ole ihan tykästynyt makuun - makeutta on melko paljon ja tähänkin on lykätty turhaan kookoshiutaleita, ilmankin olisi pärjätty. Pähkinä jää sivurooliin. Kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani