Laatusuklaa

FOODIN Suklaalevyraadissa

Foodin raw chocolate licorice ginger 70%
Tuotteen Foodin raw chocolate licorice ginger 70% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Foodin -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Lakritsi & salmiakki, Laktoosittomat, Luomu, Patukat, Raakasuklaat.
 

Iikka 16.01.2021
Kovahko palanen maistuu voimallisesti ja yllättävästi pisteliäälle lakulle. Koostumus on suklainen vaikka maussa tosiaan kaakao on sivuroolissa. Jännä tuote jota ei kerralla paljoa syö. Jälkikäteen ajateltuna pisteliäisyys voi olla kaakaoperäistä.

Iikka 21.08.2019
Tiukan inkiväärinen bukee. Palanen on kovahko, hyvällä tavalla. Suussa oikein käy semisti pikkupolte. Suklaa tuntuu laadukkaalta, täyttä selvyyttä siitä ei saa, koska mausteet maistuvat voimakkaina. Mausteet ovat kuitenkin ihan hyvät. Pari palaa riittää kerrallaan.

Hanna P 15.07.2019
Hauskoin tekstein kuvioituja keskitummia suklaita söpö pieni levy. Hauska, vängänmakea tuoksu! Onpa erikoinen maku. Koska tiedän mitä tämä on, niin hoksaan et ensin tulee suuhun varsin voimakas inkivääri, sitten miedompi lakritsa ja sitten taas inkivääri. Liian inkiväärinen minulle, jotta voisin enemmän kuin kakkosen antaa. Lakritsista tykkään, mutta se jää harmittavan sivuosaan, niinkuin myös suklaakin.

Jenni V 12.07.2019
Tummaa raakasuklaata jossa mausteena on lakritsiuutetta ja inkiväärijauhetta. Kummassakaan mausteessa ei ole säästelty, laku tulee ensin suuhun korostaen kitkeryyttä ja sitten jälkimaussa poltteleva inkivääri. Omaan suuhun maustetta on liikaa ja itse suklaa jää toisarvoiseen asemaan. Kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani