Laatusuklaa

FOODIN Suklaalevyraadissa

Foodin raw chocolate chai orange 52%
Tuotteen Foodin raw chocolate chai orange 52% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Foodin -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Laktoosittomat, Luomu, Patukat, Raakasuklaat.
 

Iikka 16.01.2021
Jouluisen makuinen suklaapala. Oudon piparitaikinainen koostumuskin. Ei hirveän persoonallinen eikä makea. Toki syö. Viipyilevä jälkimaku tuntuu kurkussa asti.

Jenni V 10.07.2019
40g raakasuklaapatukka, jossa on voimakkaan jouluiset mausteet. Suklaa on rakenteeltaan yllättävän sileää noin niinkuin raakasuklaaksi... Kaakaoprosenttikin on kummallisen pieni. Tässä on kaakaopapua, kaakaovoita, kookossokeria, vaniljaa, kardemummaa, inkivääriä, kookoshiutaletta, neilikkaa, kanelia, appelsiiniöljyä ja suolaa. Mielenkiintoista nähdä että miltä sarjan piparkakkuvariantti sitten maistuu, kun tämä jo maistui tismalleen siltä... Mielestäni olisi voinut ehkä hieman säästellä varsinkin kanelin ja inkiväärin kanssa, muut aromit kun tuppasivat jäädä pahasti jalkoihin. Erityisesti kaakaota ja appelsiinia olisin halunnut maistaa enemmän. Suklaa oli kuitenkin laadukkaan oloista, ja se oli jaettu kivoihin isoihin paloihin joissa oli eri sanoja (share/smile/love/enjoy/Foodin). Kolmosen annan, raakasuklaaksi hyvää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani