Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation le moelleux
Tuotteen Lindt creation le moelleux valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Annamari 20.01.2019
Laakea maitosuklaapala, jonka sisällä on löysempää ja tummempaa massaa. Koostumukseltaan ja myös maultaan suussasulavan pehmeää. Makeaa, siis todella makeaa, mutta tumma sisus tuo aavistuksen luonnetta.

Anita 18.06.2015
Hesan matkalla tarttui mukaan nimellä Cohocolate Fondant with a melting Heart ja kotona maisteluun. Iso pala ja kunnolla täytettä, suklaatryffeliä, pehmeän suklaan kera. Ihanaa! Jos, kuitenkin tuollainen, oikea fondantkakku olisi ollut tässä rinnalla vertailussa, niin en ehkä olisi päätynyt pisteissä 5. PS en kuittenkaan taida jättää tätä yleiseksi riistaksi kaappiin, vaan löytää tiensä omiin kätköihin. Oli kyllä sen verran suunmukaista.

Jarkko 28.11.2014
Maitosuklainen täytelevy pitää sisällään tummaa tryffelitäytettä ja tummaa suklaakastiketta. Kuulostaa itse asiassa todella hyvältä ennakkoon. Ja maistuukin todella hyvältä. Tummemmat täytteet pitävät huolen siitä, että maitosuklaan makeus ei pääse hyppimään silmille, vaikka nämä täytteekin kyllä ovat aika makeita. Ei kuitenkaan pahimmasta päästä. Maku on herkullisen suklainen ja jos joskus pyydän jotakuta leipomaan minulle suklaakakun, niin sen tulisi olla juuri tällainen. Tokihan tämä on hieman karkkisuklaata verrattuna omiin viimeaikaisiin suklaamieltymyksiin, mutta on tämä vaan niin herkullista ja suklaista, että ei voi maksimipistemäärää vähempää antaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani