Laatusuklaa

NUTRAMINO Suklaalevyraadissa

Nutramino nutra-go bar white chocolate & lemon 49g
Tuotteen Nutramino nutra-go bar white chocolate & lemon 49g valmistusmaa on EU. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nutramino -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria, Valkosuklaiset.
 

Iikka 16.01.2021
Vaalea proteiinipatukka maistuu hieman sitruskakulle. Siis vallan kelpo maku. Makeutta on reilusti, omasta mielestäni vähempikin riittäisi. Koostumus on onnistunut, pähkinä rohisee eikä proteiinipatukoille ominainen kovuus ole läsnä.

Hanna P 19.08.2020
Keinotekoisen ja tyypillisen proteiinipatukkamaisella tuoksulla varustettu valkosuklaapatukka. Tekstuurit mielenkiintosia: päällä rohinaa, sisällä kiinteämpää valkoista täytettä ja välissä kirpakkaa toffeen näköistä hilloa. Kirpakkuus ja rohisevuus pelastavat tämän pahimmalta, mutta perin keskinkertainen tuote kuitenkin vain.

Jenni V 31.05.2018
Sama patukka kuin 64g versio mutta nyt "roimasti" eli 15g pienempänä... En ihan tajua kokovariantteja, mutta maistetaan nyt tämä pienempikin. Samallehan tämä periaatteessa maistuu kuin isompikin, maltitolivalkosuklaata on päällä niin reippaasti että tuote tuntuu rasvaiselta, ja sitruuna karamellikastikkeessa on edelleen sama tunkkainen aromi. Krispi sopii tähän hyvin, ja muutenkin rakenne on ok, mutta ravintoarvot ovat edelleen huonot ja proteiinia varsin vähän. Kakkonen tällekin kuten isoveljellensäkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani