Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa uudet perunat
Tuotteen Kultasuklaa uudet perunat valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Irtokonvehdit, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

a 26.10.2008

lizah 14.04.2008 : Ihan oikean potun näköisiä, keksintö on ihan hulvaton. Makukin on hyvä päällikerros maistuu väristä huolimatta maitosuklaalle joka sulaa suussa ja sen alta paljastuu ihanasti raksuvaa pähkinäcrispiä!Herkkua, näihin tulee jonkun sorttinen himo!

Kaakaolehmä 16.07.2007 : huhhuh. ostin kultasuklaalta KUUSI irtokonvehtia ja hintaa kertyi 3.80 euroa!! yksi niistä oli tämä peruna, ja se olikin satsin pahimman makuinen... jotenkin odotin että täyte olisi pehmeää, ja sitä sen olisikin pitäny olla! rouskuva täyte ei ollut kiva. en edes tiedä mitä se oli, mutta näköjään jotain pähkinää... valkosuklaan makua ei paljon huomannut, joka on hyvä asia, sillä en ole sen fani :D

ensku 14.05.2007 : Todella hauska idea tuo peruna. Onneksi en erehtynyt keittämään ;) Yhdistelmä on loistava.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani