Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa tippaleipäsuklaa
Tuotteen Kultasuklaa tippaleipäsuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 23.04.2016
Sokkomaistelu: Maitosuklaata, jossa keksimäisiä sattumia. Sattumat yksistään maistuvat halvoille lasten muroille. Rouskuuhan tämä kivasti, mutta mauttomia sattumia on sen suhteen liian harvassa. Itse suklaa on todella perinteistä, makeahkoa ja hieman halvanoloista. Mauton ja tylsä kokonaisuus.

Janne J 21.04.2016
Muhkurasuklaata, seassa on jotain hampaissa rahisevaa, olisiko keksiä ja riisimuroja - tai jotain. Vaalea maitosuklaa itsessään ei ole mitään erikoista, mutta kyllä tämä rouskuttelu- ja mässyttelysuklaana ja makeanhimon poistaja toimii vallan mainiosti.

Iikka 21.04.2016
Levyssä on sisällä jännän näköisiä sattumia. Onkohan tippaleipää tai munkkia? Taitaa olla vappu tulossa. Sattumat eivät maistu itsessään, mutta kokonaisuus on makea ja maistuvainen. Yllätän itsenikin antamalla nelosen.

Hanna P 21.04.2016
Hienoja lohkareita maitosuklaata pitkulaisin sattumin. Makea on tuoksu. Makeita ja rouskuvia ovat sattumat. Suklaa hyvin tavallista ja sattumat kovin harvassa. Sitten kun sattumaakin suuhunsa saa on kiva makeus ja rouske taattu! Sattumia ollessa riittävästi varsin mukava tuote. 3,5 pyöristyen neloseen.

Jarkko 20.04.2016
Maitosuklaassa näkyy pitkulaisia keksinpalasia. Keksi yksin ei maistu yhtään miltään, mutta yhdessä suklaan kanssa rouskutellessa tasapaino on kohdillaan. Ihmeempiä makujahan tästä ei suklaan lisäksi irtoa. Jälkimaku on makea.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani