Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa sokeroimaton maitosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa sokeroimaton maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 22.04.2007
Sokerin sijasta tämä suklaa on tuoteselosteen mukaan makeutettu maltitolilla. Tätä eroa en kyllä huomaa mausta lainkaan. Tämä maistuu ihan normaalilta maitosuklaalta, joskin varsin miedolta sellaiselta. Kaakaopitoisuudeksi luvataan kuitenkin n. 33%. Tässä on kuitenkin jokin asia, lähinnä koostumuksessa, joka saa minut ajattelemaan, että ihan perussuklaasta ei olisikaan kyse. En tiedä, ehkäpä vain mieli tekee minulle kepposet, kun tiedän että tuote on sokeriton.

Makeus on kohdallaan, ei lainkaan liian makea. Suklaa on pehmeää ja sulaa suuhun sopivan hitaasti. En kuitenkaan malta olla pureskelematta. Monista muista sokerittomista suklaista poiketen, tässä ei todellakaan huomaa tuota sopkerittomuutta ja se on hyvä asia. Muuten tämä ei ole varsinaisesti mullistavaa hyvässä tai pahassa ja koskapa ei ole pahaa sanottavaa, se on silloin hyvää!

Susanna K 22.04.2007
Kultasuklaalta löytyy myös sokeriton maitosuklaa suklaan hartaille ystäville. Palat ovat isoja, kuten Kultasuklaalla yleensä. Suklaan maku on jollain tavalla makeahko ja ontto samalla. Toisaalta mielenkiintoinen makukoostumus, ei juuri maistu oikeastaan miltään ja siltikin maistuu... hassua. Joka tapauksessa kannattaa kokeilla.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani