Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa piparisuklaa
Tuotteen Kultasuklaa piparisuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,27 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 20.12.2021
80g levy, jossa täyteläisen maitosuklaan joukossa on pienen pientä piparirouhetta kauttaaltaan. Pipari on kivan mureaa, aitoa piparia, ei liian makeaa eikä liian terävän mausteista. Jouluinen olo jäi tämän rouskuttelun jälkeen. Ainoa pieni miinus siitä että mausteet tulevat suuhun välillä yksittäisinä ja pistävinä, mutta pipareita mussutellessa pelkiltäänkin näin usein käy, koska piparimausteethan ovat aika tujuja, mm. neilikka ja inkivääri. Tämän efektin takia jätän pisteet kolmoseen.

Annamari 27.01.2019
Maitosuklaata, jonka seassa hyvin pientä piparimurua, joka muistuttaa lähes hiekkaa. Maku on mausteinen, mutta ei erityisen hyvä. Ehdottomasti pureskeltavuutta pitäisi olla enemmän ja piparimurun suurempina partikkeleina.

Kirsi I 16.11.2011
Mukava yhdistelmä rapeaa piparimurua (kuinka pysyykin näin rapeana) ja hyvää maitosuklaata. Joulunodotukseen ja jouluun sopiva tuote, eikä kaipaa muita mausteita.

Saila 13.01.2008
Tämä oli suorastaan taivaallista! Harmillista että se on kausituote, saisi olla saatavissa edes koko talviajan eikä vain jouluna. Piparimurutkin on suussasulavia, ovatkohan Anna's-pipareita.

Antti M 24.11.2007
Aika tavallista mutta ihan kelvollista maitosuklaata, joka maistuu tosiaan pipariselta eikä vain mausteiselta. Jos pitäisin pipareista, niin tämä on varmaan parasta, mitä on tarjolla - valitettavasti ei kuitenkaan uppoa ihan täysin makuyhdistelmänä minulle. Liian makeaa liialti syötynä mutta vain pari palaa maisteltuna voi antaa jopa tyydyttävän arvosanan.

Jarkko 22.11.2006
Kultasuklaan pehmoiseen maitosuklaaseen on murennettu piparia vuodenajan kunniaksi. Maku on ihan hyvä, mutta piparirouheen koostumus ei ole minusta onnistunut maksimaalisella tavalla. Rouhe on niin pientä, että tuntuu kuin suussa olisi yhtä aikaa hiekkaa ja suklaata.

Marjo 22.11.2006
Joulu on taas! Pipari tuoksuu ja maistuu! Aivan kuin kovettunutta taikinaa (pipari-) söisi. Ei ihan heti tule suklaa mieleen. makeaa on, mutta ei suklaamaista! Voiskohan tätä paistaa...?

Mika 22.11.2006
Tuoksuu ja maistuu joululta! Koostumus hyvä. Joku tykkää näistä, minä en.

Antti H 22.11.2006
Maitosuklaata, jonka seassa onmurusia. Muruset paljastuvat tarkemmin maisteltuna pipariksi. Kaiken yli lyö kuitenkin joku pistävä makea maku, aivan kuin joku likööri. Ilman pistävää sivumakua tämä olisi vitosen suklaa.

Susanna K 22.11.2006
Ou jee, tämän Kultasuklaa-suklaan tunnistan jo paloista. Ihana must piparisuklaa, joka kolahtaa jokajannun makunystyröihin. Siis minun... Menis reippaasti pari levyä enkä tuntis kipua missään.

Janne J 22.11.2006
Miehekkään kokoiset palaset. Tuoksuu maustetulle suklaalle ja maistuukin sellaiselle, joskaan ei häiritsevästi. Rahisee kivasti hampaissa. Maustesuklaaksi ihan asiallinen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani