Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa raakasuklaa luomu original 70%
Tuotteen Kultasuklaa raakasuklaa luomu original 70% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Laktoosittomat, Luomu, Patukat, Raakasuklaat.
 

Eeva-Liisa 13.04.2015
Tuoksu tuo mieleen tumman oluen. Pala on paksu mutta helposti lohkeava. Maku ei ole lainkaan makea vaan hieman kitkerä. Suuhun jää kuiva kaakaomainen tai kahvimainen tunne. Sopisi varmaan hyvin leivontaan kakkujen tai keksien mausteeksi.

Miriam 08.04.2015
Iso palakoko. Helposti murenevaa suklaata. Suklaa on jotenkin jauhoisen oloista. Maku on pistävä, joka on aika yleistä mielestäni joillekin tummille suklaille. Ei nyt mikään kovin suuri elämys, mutta ei erityisen pahaakaan. Ihan ok tummaa suklaata.

Jenni R 23.03.2015
Tummahkotuhti, pyöristettu pala. Kaakaomaisuus erottuu, mattapintainen. Kuiva, tosi karvas ja pistävä maku. Luulisi täytesuklaaksi. Jälkimaussa alkoholin vivahde.

Ansela 22.03.2015
Palan muoto kielii täytetystä suklaasta, puraistessa kuitenkin paljastuu että tasaista tavaraa tämä on. Raakasuklaisen pistävä tuoksu, jauhoinen koostumus, eikä sula suuhun ollenkaan. Tunkkainen maku, pistelee kitalaessa.

Iikka 22.02.2015
Tyyny on varsin tujun pistävän tuoksuista tummaa suklaata. Eikä muuten ole täytetyyny, eli tympeän kitkerällä linjalla mennään. Palanen on oudon kuiva ja möhkäleinen. Itse asiassa suu tottuu tähän varsin nopeasti eikä tämä lopult niin kovin kitkerä olekaan. Palanen on kuitenkin turhan suuri ja pitkäkestoinen (tai ei kyllin hyvä) ja se pinnoittaa hampaat tympeällä kalvolla, mikä tiputtaa tiputtaa pisteet lopulta kakkoseen.

Janne J 19.02.2015
Tummaa ja kovaa suklaata, tuoksu ei herätä suuria tuntemuksia. Kaakaoprosentti lienee melko korkea, mutta siltikään suklaa ei ole liian karvasta tai kitkerää, vaan pikemminkin kevyehkön hedelmäistä ja vivahteikasta ja maku sen kun paranee suklaan sulaessa. Rasvaa ja sokeria on juuri sopivasti, en muuttaisi mitään. Laadukas "helppo" tumma suklaa, nautiskelijoille.

Hanna P 19.02.2015
Tumma iso ja pullea palanen. "Tumma" on tuoksukin. Imeskellen irtoaa hieman makeitakin makuja, mutta pureskellen ei aluksi. Kyllä tässä suklaassa luonnetta ja laatua on, mutta myös suun kuivattavuutta ja kitkeryyttä. Valitettavasti vain ei tarpeeksi makeaa eikä pehmeää, jotta tästä suklaasta varsinaisesti nauttisin, vaikka tätä toki syödyksi saakin.

Annamari 19.02.2015
Tyynymäinen suklaakimpale. Tuoksuupa vahvasti. Haukatessa ei lohkea niin kuin voisi olettaa, vaan suklaassa on hieman erikoinen, jauhomainen koostumus. Mutta oi mikä hedelmäinen ihanuus valtaa suun. Tämä on kyllä hyvää. Pala saisi olla selkeästi ohuempi, jotta syöminen olisi helpompaa. Jättää myös suun hieman kuivaksi. Jälkimaku on turhan tavanomainen.

Kirsi I 18.02.2015
Tummaa ja hampaissa napsahtavaa, mutta kuitenkin hauraan oloista sisältä. Näkyy olevan ilmakuplia palasen keskellä. Helppo syödä. Hedelmäisiä makuja irtoaa kyllä, mutta kuivaa ja pölyistä myös, maut vaihtelevat, välillä makeutta ja jotain mausteisuuttakin ja lopussa häivähtää lakritsaakin. Suklaa, jota pitää ihan keskittyä syömään, ei siis mitään mättöä, jota voi ajattelematta syödä isoja määriä.

Päivi 18.02.2015
Tumma ja kova palanen. Yyh, voi kamala mikä maku, kitkerän katkeran tumma. Huh! Suklaapala on täyssuklaata, ilman täytettä. Sama maku joka puraisulla, mutta eroittaa paahteisuutta. Suu kuivuu tätä syödessä. Eih, ei oo mun juttu. Kerta maistaminen riittää.

Jarkko 18.02.2015
Kovaa ja tummaa suklaata. Varsin pistävänoloinen on maku, vaikka en mitään nimettävää makua saa irti. Suklaa on sileää, mutta en vain pääse yli tuosta pistävyydestä. Liekö kyseessä joku raakasuklaan perusominaisuus vai onko käytetty kaakso sitten vain jotain muuta kuin millaisia olen viime aikoina itse mutustellut vai...

Jenni V 28.09.2014
35-grammainen raakasuklaapatukka, sisältäen luomuna tuotettua kaakaopapua, kookospalmusokeria ja kaakaovoita. Patukka on maidoton, ja kaakaota on 70%. Isot jämäkät palat ovat väriltään ruman harmaita ja sameita, ja tuoksu on hyvin mieto. Puraistessa suutuntuma on kovin kuiva, rakenne on kaukana silkkisestä. Olen sen verran vähän raakasuklaita maistellut, että en tiedä, onko tämä niille ominaista. Joka tapauksessa minun makuuni tämä oli liian kuivaa. Rakenteessa oli myös ajoittain rakeisuutta ilmeisesti sokerista, ja toisaalta rakenne oli ajoittain myös kuplasuklaamaisen höttö. Imeskelysuklaaksi tämä oli kelvotonta, makua ei saanut irti vaikka kuinka odotteli suklaan sulamista suussa. Pureskellen sai jonkunnäköisen makukokemuksen, mutta kun vertaa tätä parhaisiin 70-prosenttisiin suklaisiin, niin eroa on kuin yöllä ja päivällä aromien suhteen. Eettisyyden ja mahdollisesti terveellisyyden takia tätä voi ostaa, mutta hyvän maun suhteen kyllä voi rauhassa jäädä hyllyyn.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani