Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa vanilja-kahvi maitosuklaa patukka
Tuotteen Kultasuklaa vanilja-kahvi maitosuklaa patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Eeva-Liisa 27.03.2015
Pehmeän makuinen ja pehmeä koostumus. Ei maistu kovinkaan paljon kahville. Enemmänkin nougatille. Makea. Mukavan isot palat. Sulaa sormiin ja suuhun. Hyvä ja pähkinäinen jälkimaku, Nutella-levite tulee mieleen.

Jenni V 12.03.2015
Maistelukääreessä on pari palaa maitosuklaisesta patukasta. Suklaa on aika vaalean näköistä ja siinä on kaunis pinta, sisällä näyttää olevan tummempaa tahnaa. Tuoksussa on tunkkaisuutta. Maistan, ja suun valtaa myös tunkkainen maku, jonka tunnistan heti kahviksi. Tahna on väristään huolimatta yllättävän vähän kaakaon makuista, kahvi sen sijaan maistuu vahvasti. Lisäksi häiritsi pintasuklaan makeus (ehkä myös vanilja?) sekä täytetahnan voin kaltainen yltiörasvaisuus. Inhoan näitä kahvisuklaatekeleitä, joista on tehty liian vaaleita, makeita ja unohdettu kaakaon maku kokonaan.

Anita 05.11.2014
Täytteellinen maitosuklaa patukka, tuoksuu voimakkaasti kahville. Huh, aika makeaa, vaikka juonkin ne harvat kahvikulilliseni runsaan sokerin kera, niin tämä oli kyllä ällö makeaa. Kahvin maku jää pitkään suuhun.

Veli-Matti 30.10.2014
Paksuja paloja maitosuklaata. Ihana tuoksu houkuttelee vaikka visuaalisesti palat ovat kovin tylsiä. Suklaa sulaa suussa, ja täyteläisen paahteinen kahviaromi hemmottelee syöjäänsä. Vivahdus vaniljaa väijyy taka-alalla. Erittäin toimiva ja maukas kokonaisuus!

Kirsi I 09.06.2014
Maitosuklaan ja kahvin liitto toimii yleensä hyvin, niin tässäkin. Kahvitäyte on voimakasta ja jää hallitsemaan. Mieleen tulee, että olisiko enemmän mustan kahvin ystäville? Liika makeus ei tässä haittaa. Pisteitä sopivan sokerimäärän lisäksi tuhdista mausta.

Jarkko 08.06.2014
Tämän päivän maisteluissa tutuksi tullut palamuoto (kaksi saman sarjan uutuuspatukkaa takana) pitää sisällään tummempaa täytettä. Pala tuoksuu kahvin alalajilta (espresso tms.) ja maistuukin hyvin vahvasti siltä. En juo kahvia, koska en pidä sen mausta. Samasta syystä en osta tätä patukkaa kaupasta. Jopa kahviksi tämä maku on liian kitkerä ja voimakas.

Hanna P 08.06.2014
Pulleita maitosuklaapaloja tumman ruskealla täytteellä. Makean kaakaoinen tuoksu. Ah, sisältö onkin kahvin makuinen ja makea myös. Liian makeaa ja liian kahvista. Ei hyvää, vaikka on tullut pahempaakin suklaata maistettua. Pitkä kahvinen jälkimaku.

Iikka 08.06.2014
Kivantuoksuinen iso täytemaitosuklaapalanen. Sisällä Jacky-vanukasta? Olenko maistavinani nougaan? Kahvia? Joka tapauksessa runsasmääräinen ja maistuvainen täyte on pääosissa. Hyvä, mutta aavistuksen turhan jykevän tunkkainen kokonaisuus.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani