Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa tumma suklaa 70%
Tuotteen Kultasuklaa tumma suklaa 70% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Janne J 27.12.2007
Neutraalin tuoksuista, melko kovaa, mutta sulaa suussa aika oivallisesti. Tummaa on, mutta ei ainakaan minun makuuni vielä kitkeää. Ei liian rasvaista, ei liian makeaa, melko tasaisen varma suoritus - jopa kuivakkaan tasapaksu. Ei voi mitään; ei sytytä, ei innosta. Eipä kyllä sitten toisaalta mikään häiritsekään. Jatkossa jätän tämän hyllyyn ja ostan viereistä 54% versiota, siinä on sitä jotain.

Jarkko 18.10.2006
Mukavaan patukkamuotoon pakattua tumma suklaata. Prosentteja tuijottaessa tämän pitäisi olla varsin tummaa, mutta yllätyn hieman siitä, kuinka makeaa ja epäkitkerää tämä onkaan. Alkaako makuaistini muuttua, vai onko kultasuklaa onnistunut tekemään loistavan tumman suklaan? Taitaa olla vähän molempien summa, mutta tätä suklaata imeskelee kyllä tällainen maitosuklaan ystävä helposti useamman palasen. Nimenomaa iimeskelee, mutta maku ei kyllä ole hullumpi pureskeltunakaan. Olen positiivisesti yllättynyt!

Susanna K 18.10.2006
Tuoksu todella voimakas ja maistuu myös erittäin tuhdille tummalle suklaalle. Melkein kuin lappaisi perus Cacao-pulveria suuhun. Likainen ja hiekkainen maku jää pyörimään suuhun. Ei onneksi kitkerää eikä pahimmasta päästä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani