Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa ruususuola tummasuklaa 54%
Tuotteen Kultasuklaa ruususuola tummasuklaa 54% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Saara 04.10.2013
Suolasuklaat ovat yleisestikin maukkaita, mutta tässä vasta onkin erinomainen suolasuklaa. Aivan huippuluokkaa. Makeahko tumma suklaa toimii kerrankin mainiosti, koska tasapainottajana on monivivahteinen suola, jota ei kuitenkaan ole liikaa. Erittäin tasapainoinen makukokemus.

Anita 30.09.2013
Tummaa suklaata, iso ja pahuksen kova pala puraista. Maku ihan tavallinen, ei herkku eikä huono. Pikku hiljaa maku jotenkin pyöristyy/pehmenee suussa, kunnes kielelle ilmestyi muutama iso kide suolaa. Nyt kyllä lunttasin; ruususuolaa. Suolahifistelijänä käytän kylläkin ko suolaa, mutta se on kyllä penempirakeista. Suklaan maksuia sotkee suolan epätasainen jakautuminen ja liian isot kiteet. Voisin käyttä tätä suklaata cupcaken kuorrutukseen.

Veli-Matti 29.09.2013
Hurjan isoja paloja ainakin! Erittäin kovaa purtavaksi. Ja tämähän maistuu ihan... suolalta?! Gaaah, onpas pistävää ja suolan hallitsema elämys. Tekee mieli juoda jotain ja siirtyä johonkin toiseen naposteltavaan. Ei kiitos! Vain suolaisen ruoan ystäville.

Aki 28.09.2013
Paksuhkoja palasia. Ensipuraisusta lähtien maistaa suolan selkeästi. Yleensä suola ja suklaa toimii minulle erinomaisesti, tässä jokin tökkii. Ongelma tuntuu olevan suolassa, sen maussa olen huomaavinani jotain epäpuhtautta, mikä synnyttää mielikuvan aromeista ja keinotekoisista mauista.

Eeva-Liisa 27.09.2013
Nimi herätti kiinnostuksen, ja maku ylitti odotukset. Suola ja suklaa sopivat hienosti yhteen. Suola on isohkoina rakeina ja yllättää aina välillä. Suklaa on mukavan sulavaa ja maistuvaa, perinteisen kultasuklaan makuista. Ihana.

Miriam 14.09.2013
Paksuja keskikokoisia paloja, jotka tuoksuvat hieman hiekalle. Suuhun tulee heti suolainen maku ja hampaat osuvat johonkin todella kovaan. Ensin jopa pelästyn että hammas murtuu, niin kova rämmäle suklaassa on. Kuuluu kova rahina syödessä suklaata. Todella suolaista ja outoa suklaata, ei kovin hyvää. Tumma suklaakaan ei ole edes hyvää, eikä suola sitä tasapainota, kuten usein suolasuklaassa käy.

Olli P 11.09.2013
Iso ja paksu tummasuklaan pala, valmistajan nimi sen verran isolla ettei jää epäselväksi puolisokeallekkaan. Tumman kaakaon miedohko tuoksu. Suklaa on ensipuraisulla kova ja siitä tulee kiva napsahdus. Massoittuu pikkuhiljaa, seassa merisuolamurun kokoisia sattumia suhtkoht harvassa. Kiva tuntuma. Kun suolamuru sattuu kohdalle niin sen maku tulee myös esiin. Ehkä hieman yliampuvasti jopa, mutta on suolaksi ok:n makuinen. Suklaa on makeahkoa tummaksi suklaaksi. Tuttu tummansuklaan kitkeryys tulee lopussa mutta mietona. Omaan makuun hyvä ja mieluinen tummasuklaa. Suola on hieman överi kun kohdalle osuu, mutta suolan ystävälle (kuten allekirjoittaneelle) se toimii ihan hyvin tämän suklaan kanssa.

Mikael 06.09.2013
Tummia kovia palasia ja hedelmän makeutta mukana, jälkimakuna suolainen kitkeryys. Jännä sekoitus. Joka puraisulla esiintyy hieman poikkeavia vivahteita joita ei pysty tarkkaan kuvaamaan. Erikoinen maku-elämys. Ihan ok suklaa.

Hanna P 22.08.2013
Isoja pelkistettyjä palasia tummaa suklaata Kultasuklaan tyyliin. Perussuklaamunamainen tuoksu. Kovaa on suklaa. Heti aluksi imeskellen kielelle ja hampaisiin tulee salmiakkinen tai pippurinen maku. Pureskellessa vaikea saada makua esiin. Tummasuklaa peittää liikaa aivan mielenkiintoisten sattumien makuja, ja sattumiakin lienee varsin epätasaisesti. Mielenkiintoinen ja outo tuote, voi kun sattumat maistuis vahvemmin!

Jarkko 21.08.2013
Tumma suklaa, jonka tuoksu ei paljasta muuta kuin kaakaon läsnäolon. Hetken aikaa suklaata imeskeltyäni huomaan suolan, joka tuntuisikin olevan (aivan liian) suurina kiteinä suklaan seassa. Suurta suolakidettä hampaiden välissä ei haluta puraistakaan, joten mitä tuolle nyt tekisi? Nielaisen kokonaisena. On ehkä juuri suolan ansiota/syytä, että tämä aiemmin paremmalta maistunut Kultasuklaan tumma suklaa maistuu nyt liian makealta. Makean ja suolaisen yhdistelmä ei toimi monessakaan tuotteessa, ei tässäkään.

Päivi 21.08.2013
Tummia palasia, joissa tuoksuu hieman hedelmäistä tuoksua. Kovaa on ja hedelmän makeutta mukana, takapotkuna tulee kitkeryyttä. Jotakin sattumaa mukana. Suolan hitusia. On kyllä jännä sekotus. Joka haukkausella maistaa jotakin eriä. Suolaa on näemmä isompinakin palasina seassa. Arvelisin että merisuolaa. Makusinfonia on kyl erikoinen, mielestäni kuitenkin tasapainossa. Ihan ok suklaa.

Iikka 21.08.2013
Tavallistakin tavallisin tumman suklaan tuoksu. Ulkonäkö antaa ymmärtää tämän olevan ynseä ja kova pala. Maussapa piilee yllätys. Suklaassa on lämmin ja runsas suolan maku, ihan tulee mieleen välimeressä uiminen, saman verran suolaa on suussa. Jännä yhdistelmä, sillä suolaa harvoin on tummassa suklaassa. Sääli vain että suklaa itsessään tuntuu aika halvalta ja kököltä. Suolahiput ovat aavistuksen huonosti jakautuneet. Olin jo antamassa yrityksestä kolme pistettä, mutta ei. En kykene.

Minna Hi 31.07.2013
Tuoksuu tummalta suklaalta, hyvä voimakas tuoksu. Imeskeltäessä maku on oikein hyvä, kunnes ensimmäinen suolakide tulee kielelle. Silloin joudun toteamaan, että tämä EI ole imeskelysuklaa. Itse asiassa suklaan suolapitoisuus on aika kova, 1,5%. Mielestäni suolaa saisi olla hieman vähemmän, tai ainakin pienemmissä rakeissa. Makean ja suolaisen kombinaatio on muuten ihan miellyttävä ja koukuttava. Ei hullumpi, parempi kuin keskimääräiset Kultasuklaan suklaat.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani