Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa banaani maitosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa banaani maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,18 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Katja Ke 27.12.2014
Suuri ja paksu vaalea pala, jossa lukee Kultasuklaa. Tuoksu pähkinäisen hedelmäinen. Kuivatun banaanin tuoksun tunnistaa. Suklaa on pehmeää ja kermaista. Banaani on joukossa rapeina pieninä palasina, antamassa mukavaa suutuntumaa. Todella hyvää ja täyteläistä, aidot maut. Suklaa ei kuitenkaan jätä jälkeensä rasvaista tunnetta. Banaanin ja kermaisten maitosuklaitten ystävänä 5 pistettä.

Marika 30.09.2010
Vaahtokarkkia! Siis siltä tämä maistuu, sellaiselle keinotekoisen makealle hötölle. Vielä kun on kyse maitosuklaasta, niin nyt ei armoa tunneta. Vaikka voisihan tuo maitosuklaa ihan hyvääkin olla, jos ei tämä hötönmaku pilaisi sitä. Mitäs tämä nyt olikaan.. aivan, banaania. Joo-o, ei toista kertaa.

Oskari 28.09.2010
Banaani maitosuklaata. Banaani aika teollisen makuista. Maitosuklaa ihan perus mättösuklaata, jota pystyy syömään levyllisen nälkäänsä. Kaikin puolin aika plaasu esitys.

Miriam 27.09.2010
Perinteisen näköistä maitosuklaata. Tuoksu voimakkaan banaaninen, jopa vivahde alkoholin tuoksua. DaCapo-tyyppinen maku. Yllättävän hyvää, muttei mitenkään erikoista.

Sanni 22.09.2010
Tuoksuu selvästi banaanilta. Baanaani myös maistuu selvästi maitosuklaan joukosta. Todella makeaa, mutta vaikka banaani ei ole suosikkini, varsinkaan suklaassa ,niin kyllä tämä ihan syötävää on.

Milla 14.04.2008
Vahva banaanin tuoksu, sellainen teollinen, mistä tulee mieleen ne kamalat keltaiset banaanivaahtokarkit mitä lapsena ostettiin irtokarkkeina.. Itse suklaa tuntuu laadukkaalta, se sulaa miellyttävästi suuhun eikä ole liian makea. Mutta mitä nämä pallurat täällä seassa ovat? Ovatko ne sitä banaania? Ne oikeastaan pilaavat mielestäni suklaan, tämä ei olisi kaivannut sattumia. Yllättävän hyvää kuitenkin, levyssä on paksut, miellyttävät palat. Sopii imeskeltäväksi ja pureskeltavaksi.

Antti M 18.03.2008
Maitosuklaa tuoksuu hennosti banaanille ja kuivattuja banskunpaloja löytyykin ihan kohtuullisesti massasta. Kultasuklaan maitosuklaat ovat normaalistikin omaan makuuni liian makeita ja banaani vielä korostaa sitä. Helppoa syötäväähän tämä on mutta ei tätä oikein miellä "kunnon" suklaaksi kuitenkaan. Ehkä tummempi suklaa olisi tasapainottanut hieman kokonaisuutta.

Anja 04.09.2007
Banaaninen tuoksu, paksuhko suklaa.

Minna Hi 14.08.2007
Vaalea suklaa, pohja pähkinäinen. Tuoksuu hunajaiselta, kuin lasten muroilta. Tosi imelää, jää hunajan maku pitkäksi aikaa suuhun. Täyteläinen suklaa.

Tytti 01.08.2007
Tuoksun perusteella on kyseessä banaanifluoritabletit uudessa muodossa. Mausta tulee mieleen myös banaanijogurtti, maitosuklaa maistuu hyvältä, palojen alaosassa on ihmeellisiä valkoisia hippuja, jotka jäävät vähän hämärään, olisikohan ne sitä banaania?

Salla Elina Salo 01.08.2007
Iso ja muhkea pala maitosuklaata, jossa pähkinää seassa. Maku on hirvittävä, jopa ällöttävä. Jälkimaku heinäpaalimainen.

Antti K 30.07.2007
Kunnonkokoisia palasia, jossa jotain imeliä paloja sisällä. En saa millään mieleen miltä maistuu. Rusinaako tämä lie? Suklaata kuitenkin runsaasti, joten hyvää.

Antti H 30.07.2007
Suklaassa on jotenkin pistävä baanaanin/hunajan maku. Lisäksi seassa on joitain sitkeitä palasia. Aika äkkimakeaa.

Satu 30.07.2007
Tuhteja maitosuklaalevypalasia, joiden seassa kuivattuja(?) banaaninpalasia. Suklaa on hyvää, mutta kun en välitä banaanista juurikaan niin pisteet jäävät keskinkertaisiksi.

Janne J 30.07.2007
Järeät palaset, banaani ei maistu niinkään järeästi. Tasapainoita, laadukasta. Lienee hyvin mahdollisesti paras maistamani banaanisuklaa. Jättää (liian) makean jälkimaun.

Jarkko 15.09.2006
Suklaa ja banaani. Onko parempaa yhdistelmää? Jo tuoksu on niin banaaninen, että vesi herahtaa kielelle. Haukkaus. Nam. Banaaninpalaset ovat kuivattuja ja melko pieniä, mutta niistä irtoaa makua kuin oikeasta banaanista konsanaan. Tätä suosittelen kyllä jokaiselle, joka pitää banaanista. Niin ja ei pienestä suklaanhimostakaan haittaa ole. Syyskuun suklaa Kultasuklaalta on hitti minun kirjoissa!

Susanna K 15.09.2006
Jo pakkausta avatessa tuoksahtaa miellyttävän banaanin tuoksu. Itse asiassa kiinnostus tähän suklaaseen heräsi kun kuulin että tämä olisi tulossa kuukauden suklaaksi. Onneksi sain kinuttua tilaamaan tämän suklaan :) Suklaa on Kultasuklaan pehmeää maitosuklaata ja seassa on banaanilastuja kuivatettuna. Miellyttävää tässä on etteivät banaanilastut tai palat pamahda hampaisiin kovina köntteinä vaan ne ovat sopivasssa muodossa suklaaseen upotettuna. Tämä suklaa kannattaa ehdottomasti ostaa ja maistaa!!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani