Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa vadelma valkosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa vadelma valkosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,27 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Katja S 20.02.2009
Ulkonäkö: Upean näköinen levy päältä päin, valkoinen suklaa, jossa pienenpieniä vaaleanpunaisia vadelmahippuja. Kun levyn kääntää, huomaa että niitä vadelmanpaloja todellakin on levyssä, pohja on aivan täynnä punaisia vadelmanpaloja.

Tuoksu: valkoinen suklaa yhdistyy raikkaasti ihan oikean vadelman tuoksuun: Tämä ei tuoksu esanssiselta vaan ihan aidoilta aineilta, vaniljalta ja vadelmalta.

Koostumus ja maku: suklaata on helppo puraista, sopivan kova pala. Ensin tulee valkosuklaan pehmeän vaniljainen maku mutta sitten heti perään kummallisen pistävä maku. Pistävän maun jälkeen se vadelmakin sieltä makujen joukosta häivähtää esiin.

Loppujenlopuksi suklaa maistuu kyllä aivan kertakaikkisen liian imelältä ja omituisen pistävältä. Lisäksi vadelmansiemenet jäävät ikävästi hampaiden koloihin. Odotin tuotteelta sellaista raikasta hedelmäistä vadelman ja valkosuklaan liittoa, mutta ei. Suklaa on aivan liian imelää makuuni. Yksi pala kerrallaan riittää, siis ainakin levy säilyy pitkään kaapissa :D Toisaalta tällä suklaalla sellaisen yltiömäisen makeanhimon kyllä taltuttaa jo ihan yhdellä palasella.

Tuula 08.07.2008
Paksussa valkosuklaalevyssä on todella runsaasti vahvan punaista vadelmamurua. Marjaisa maku tuntuu yllättävänkin vahvana peitoten sokerisen miedon valkosuklaan maun.

Kaisa 02.07.2008
Hämeen etäryhmän kesäkuun lopupäivien maistelussa on Iittalan kultaisia tuotteita. Paksu, muhkea palakoko ei ole häpeäksi hämäläisille. Valkoiseksi suklaaksi näytepala maistuu mielenkiintoiselta. Imelää ikääntyville makunystyröilleni, mutta aito vadelma pikantin kirpeyden ja vatun kivien kanssa antaa tuotteelle aidon maun. Oma lumonsa on luonnollisesti sillä, että kultasuklaan akkunan takana olen useasti tiiraillut valmistusprosessia ja kaikkea käsillä tehtyä arvostaen lisäpisteitä tulee myös suklaamaakareille tästä arvokkaasta työstä.

Tytti 08.12.2007
No nyt on näköä ja tuoksua! Vaalean punaista suklaata ja iloisen punaisia vadelmahippuja siellä täällä runsaasti. Tuoksu käy päälle jo suuta kohti vietäessä, tuoksu on todella vahva ja makea. Maku on erittäin makea ja samalla jotenkin pistävä. Pistävä jälkimaku jää kurkkuun ja tuntuu pahalta. Tuoksusta 1 piste.

Antti M 07.12.2007
Tuoksu on jo ärsyttävän pirteä. Valkosuklaaksi, joista en yleensäkään pidä, tämä on keskiverto mutta vielä syötävä (siis yhden palan verran). Onneksi tämä ei ole liian ylimakea maultaan kuitenkaan eikä jätä jälkeensä oksennusefektiä.

Anja 07.12.2007
Isohko pala valkosuklaata jossa kuivattuja vadelmia. Hieno yhdistelmä (liiankin) makeaa valkosuklaata ja kirpeitä vadelmia. Yhdistelmä on oikein onnistunut.

Elina 07.12.2007
Raikas maku. Tulee ekaa kertaa olo testin aikana, että tätä haluaa lisää. Ihanan marjaisa, isot palat vadelmaa mukana. Selkeä maku ja toimii yhdessä valkosuklaan kanssa.

Elise P 07.12.2007
Houkuttelevan näköinen, kun vadelmanpalat näkyvät selvästi suklaan joukosta. Vadelma ei maistu heti, vaan vasta hetken pureksittua. Marjaisa suklaaelämys. Liika makeus verottaa kuitenkin arvioni 3:een.

Antti K 07.12.2007
Ompas kesäinen ja sopiva pari tämä valkosuklaa-vadelma. Loppua kohden marjan kirpeys tasoittuu suussasulavan suklaan sekaan, tämä toimii todella hyvin. Ehkä liian makea, joten kovin paljoa ei pystyisi vetämään naamaan kerralla tai edes putkeen.

Terhi 07.12.2007
Nämä valkoiseen suklaaseen yhdistetyt maut ovat mielestäni kaikki olleet positiivisia yllätyksiä. Tämä oli minusta täyden kympin suklaa, vadelma maistui juuri sopivasti ja jälkimaku oli hyvä. Tätä voisin suositella muillekin.

Minna Hi 07.12.2007
Suklaan väri on jännittävän vaaleanpunainen. Valkosuklaan pohjassa runsaasti oikeaa punaista marjaa! Tuoksuu vahvasti marjaiselta; luulisin puolukaksi, jos en tietäisi vadelmaksi. Mahtava yhdistelmä suklaata ja vadelmaa! Olen todella positiivisesti yllättynyt, en ole maistanut mitään vastaavaa. Kuivatun vadelman maku on mieto ja miellyttävä. Valkosuklaa kruunaa hienostuneen vadelman maun. Ihanaa, tätä tahdon lisää!

Satu 17.10.2006
Laadukasta valkosuklaata, johon on upotettu runsaasti kuivattua vadelmaa. Makeasta suklaasta huolimatta maku on kokonaisuudessaan yllättävän pistävä. Paikoin jopa metallinen.

Antti H 17.10.2006
Herkullista valkosuklaata, jossa on voimakas vadelman maku. Vadelman maku on jopa niin voimakas, että se tuntuu pistävältä. Pieninä määrinä ihan ok.

Jarkko 15.09.2006
Valkosuklaan ja vadelman yhteistyön luulisi ainakin ennakkoon toimivan hyvin. Pieni huoli tosin on vadelman siementen määrästä, sillä ne ovat ainoat asiat jotka voivat pilata vadelmaa sisältävän tuotteen. Vadelman tuoksu on melko voimakas, hieman ehkä epäaidon oloinen. Hyvä kuitenkin.

Isketäänpäs tähänkin hampaat kiinni. Vadelma kyllä maistuu heti ja muodostaa valkosuklaan kanssa hyvän dueton. Olisi mielenkiintoista maistaa tätä maitosuklaaversionakin. En tiedä johtuuko vadelman kuivausprosessista vai mistä, mutta vadelma ei ole ihan saman makuista kuin tuore marja. Se on hieman... erimakuista. En osaa kuvata eroa, ehkä se on hieman pistävää. Ihan kuin makua olisi yritetty korostaa jotenkin ja se on sitten mennyt hieman överiksi. Joka tapauksessa hyvää valkosuklaata, jota kestää kyllä suositella.

Susanna K 15.09.2006
Valkosuklaa jossa kuivattua vadelmaa. Suklaan tuoksu jo valloittaa makunystyrät maistamaan tätä herkkua. Vadelmat eivät maistu pistävänä valkosuklaan seassa vaan sulauatuvat oivallisesti joukkoon. Valkosuklaa itsessään on sopivan makeaa eikä liian rasvaista. Tämä suklaa on siis yksinkertaisen hyvää, turhia selittelyjä ei tarvitse. Ostakaa ja todetkaa itse. Nam ! :)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani