Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa rommirusina tummasuklaa 52-54%
Tuotteen Kultasuklaa rommirusina tummasuklaa 52-54% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Kaakaopitoisuus 40-64%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 07.12.2018
Simppeli 80g levy 10 palalla. Tuoksuu kaakaoiselle. Heti haukatessa maistuu rommi! Ja se maistuukin oikein miellyttävällä tavalla. Suklaa on napsahtavan kovaa. Itse suklaa on mautonta ja tylsää ja rusinaa en havaitse. Joka tapauksessa miellyttävää syötävää. Vahvat 3 pistettä.

Ansela 05.12.2014
Paksuja, tasaisia, tummia paloja, jotka tuoksuvat etäisesti rusinalta. Tarkemmin tutkittuna suklaan seasta pilkistää jotain rusinan oloista. Napsahtaa kivasti puraistessa. Aluksi maku tuntuu mukavan miedolta, mutta lopulta suuhun jää vähän ätläkkä aromi.

Katja Ke 02.12.2014
Pala on tumma ja pulskea, mutta tuoksu vain makea ja liköörimäinen. Todella pehmeää ja.. mutta täällä on yllärinä rusina! Voi se olla taateliakin, vaikea sanoa. Mehevä ja iso kaveri onkin. Osittain rusinoita kammoavana vähän hirvittää. Toisella näykkäisyllä suuhun tulee suklaatakin. Liköörisen makeaa ja vähän rusinamaiselta maistuvaa. Tumman suklaan kaakaomaisuutta tai kitkeryyttä tässä ei ole jos ei maitosuklaan kermaisuuttakaan. Outo rusinaherkku, ylevänkin makuinen sellainen, ennemmin kuin suklaa. En pitänyt erityisesti, mutta rusinoiden, taateleiden yms. ystävälle voisi olla nappiin.

Joni 07.11.2014
Yllättävän hyvää ollakseen näin mystisen makuinen. En yleensä pidä rommirusinasta, mutta tämä menee kyllä.

Jenni R 03.11.2014
Paksut palat ja kiiltävä pinta. Rommi-rusinan aromikas maku. Yhdistelmä toimii ja sointuu tumman suklaan kanssa. Reilut rusinat, joita sattumina paloissa. Kovaa laatua. Miellyttävä maku ja jälkimaku on runsas.

Veli-Matti 10.10.2014
Tummaa kovaa suklaata; ei kuitenkaan kitkerää, sokerista tai jauhomaista. Huhheijaa tämä on HYVÄÄ! Rusinoita mukana, ja rommiaromi tulee kivasti esille etenkin jälkimaussa. Erittäin loistavaa suklaata! Sopii arkeen ja juhlaan ja kaikkeen siltä väliltä!

Jenni V 06.10.2014
Maistelukääreessä on yksi iso pala silmämääräisesti noin 60-prossaista suklaata. Jaahas, tekstinä on Kultasuklaa joten valmistajaa ei tarvitse arvuutella. Suklaassa on pieniä krupuja joten arvelen sen maustetuksi, vaikka tuoksun perusteella en maustetta arvannutkaan.

Haukkaan, ja myös maku viittaa semitummaa astetta tummempaan kaakaoasteeseen. Suklaa on aavistuksen kuivan puoleista, mutta sulaa kuitenkin suussa hyvin ja tuntuu laadukkaalta. Yllättävää, rakenne on sileä enkä erota suklaassa näkyneitä kupruja... Mutta maussa on kyllä selkeä twist, tuttu sellainen, kiusoittelevalla tavalla kutkuttava häivähdys. Menee tovi kun tuota aromia mietin, siinä on jotain tuttua liköörikonvehdeista, mutta maku ei ole läheskään niin voimakas. Päädyn lopulta kirsikkaan, mutta se olikin rommirusinaa, höh.

Arvosanan valinta oli hiukan vaikeaa. Tavallaan arvelisin tämän olevan hyvä harjoittelusuklaa liköörikonvehti-rookielle, koska rommin maku on huokauksenomainen. Pidin suklaan mausta, mutta itse sitten kuitenkin jäin kaipaamaan jälkimakuun voimakkaampaa terävää twistiä. Siis kolme pistettä.

Anita 05.03.2013
Tummaa suklaata, houkutteleva tuoksu. Maku, yllätyksekseni, miellyttävä. Rusinoita ja rommia, yhdistelmä toimii aina suklaassa, mutta nyt voin lisätä uuden tuttavuuden erityisesti tummien suklaiden joukosta.

Mikael 04.03.2013
Alkoholia (Rommia) sisältävä tumma suklaa. Vahvan tuoksuinen ja miellyttävä maku lyhyen hetken suussa, jälkimaun loppua kohden, teollisuuspirtukaakao-sekoitus kuvaus vastaisi jotenkuten hyvin makua. Rommi ja tumma suklaa ei kuulu muutenkaan suosikkeihin, joten kovin korkeat ennakkoasetelmat puuttuivat myös ennen makuuelämyksen aloittamista.

Olli P 28.02.2013
Tuoksuu tummasuklaalta miedosti, on hyvän tuoksuista suklaata. On kovahkoa suklaata josta rusinat erottuu joukosta. Tosin rusinoita on aika harvassa. Alussa tämä maistuu pelkästään suklaalle, mutta lopussa tulee rommikin esiin. Rommin maku tulee kivasti esiin, ei mitenkään tunkeilevasti kuten alkoholimaut yleensä suklaissa. Aluksi olin epäileväinen tämän suklaan suhteen mutta pääsi yllättämään puuntakaa. Suklaa oli miellyttävä tuttavuus.

Minna Hi 15.12.2012
Suklaa tuoksuu makealta ja alkoholiselta rusinalta. Maistuupa kovasti rommirusinalta; sattui juuri rusinainen pala suuhun. Tummaa suklaata joka on kovin makeaa. Romminen maku täyttää suun. Toinen pala, jossa rusinaa ei ollut mukana, maistui huomattavasti vähemmän rommiselta. Rusinaa saisi olla runsaammin mukana eikä yksittäisinä sattumina. Sokerin runsaudesta johtuen on vaikea arvioida, sitä saisi olla huomattavasti vähemmän.

Maija 03.02.2012
Perustummaasuklaata, joukossa harvakseltaan rommirusinoita. Lisää rusinoita sekaan, niin saadaan tästä parempaa!

Oskari 23.01.2012
Paksuja rommirusinasuklaapaloja. Tummaa suklaata ja rusinoita, toimii hyvin yhdessä! Montaa ei voi syödä, mutta hyvää on!

Marika 22.01.2012
Tuote ei kovastikaan tuoksu rommirusinalta, mutta maun erottaa melko nopeasti. Eipä ollenkaan hullumpi, vaikkei niin maistuva ja toimiva kuin ko. lisuke on jäätelöissä. Rommirusina vaatisi pehmeämmän ja sulavamman suklaapohjan seurakseen.

Sanni 22.01.2012
Tummaa suklaata, joka tuoksuu vahvasti alkoholilta. Alkoholi maistuu myös vahvasti vaikkakin rusinat hieman pehmentävät makua. Tämä ei ole makuuni, vaikkakin ei tämä mitään hirveän pahaakaan ole.

Miriam 19.01.2012
Aivan kuin olisi punssinappeja syönyt, paitsi rusinat kiusaavat hieman. Periaatteessa tumma suklaa on ihan suhteellisen hyvää, mutta maku muuttuu huonompaan suuntaan loppua kohden. Rusinat eivät ehdottomasti kuulu suklaaseen!

Aki 29.12.2011
Tummahkoa suklaata rusinoilla höystettynä. Rommi paljastuu heti ensipuraisulla, mutta ei liian hallitsevana. Klassiset maut toimivat tässä tuotteessa hyvin.

Eeva-Liisa 07.12.2011
Kiitävä kauniin värinen pala, aika paksu levy. Tiivistä ja kovaa. Jouluinen ja rusinainen maku. Rommi maistuu mukavasti, mutta ei liikaa. Pehmeä ja lämmittävä maku. Koostumus on hyvä. Pidän siitä, että rusinat eivät ole kokonaisina. Täyteläinen ja rikas, suuta ja mieltä miellyttävä suklaa!

Mona 30.11.2011
Jykevän oloiset, sileät tumma(?)suklaapalat joiden tuoksu ulkonäköön nähden yllättävänkin makea. Puraistaessa suklaa todella kovaa, sulaa kuitenkin nopeasti suussa. Jäljelle jää epämääräisiä hedelmäpaloja, taasko rusinaa? Maku suklaalle erikoinen mutta ei kuitenkaan epämiellyttävä, tuo mieleen jotain todella tuttua josta en kuitenkaan saa kiinni. Ei maistu kovin tummalle suklaalle, tai sitten maku vain peittyy hedelmän/rusinan voimakkaan maun alle. Makeahkoa, vaikea sanoa mielipidettä.

Jarkko 17.11.2011
Tummasta suklaasta lehahtaa ilmoille tuoksu, joka on helppo yhdistää juuri rommirusinaan. Tämän Kultasuklaan 54% tumman suklaan olen jo monasti todennut hyväksi, joten tällä kertaa keskitytään rommiin ja rusinaan. Rusinaa suklaan seassa on maltillisesti, mutta huomaamattomaksi se ei jää muuten kuin makunsa puolesta. Rommin läsnäolo on ensialkuun varsin mieto ja maltillinen, mutta voimistuu selvästi kun toista palasta olen pistämässä suuhun. Rommin alkoholimaisuus on melko vahva, mutta koen tämän (yllätyksenä itsellenikin) miellyttäväksi. Näen mieleni silmissä paukkupakkaset ja lämpimän takkatulen. Siihen mielikuvaan kuuluu tämä suklaa.

Iikka 13.11.2011
Kaakaoinen tuoksu tässä kulmikkaassa ja kovassa palassa. Palanen lohkeaa mukavasti ja heti suuhun tulvii liköörinen maku, rommirusna! Se on yksi monesta suosikkijäätelömaustani ja sopii hyvin myös suklaaseen. Hyvää on, ja tätä söisi muutaman palasen lisääkin, mutta tuskin koko levyä.. Sen verta makea ja jykevä herkku.

Hanna P 12.11.2011
Reilun kokoisia palasia tummaa suklaata ja joukossa rusinaa. Tuoksu miedon kaakaoinen. Yäk, rommirusinaa. Onneksi makea tummasuklaa peittää osan makua, mut silti, en vaan tykkää!

Kirsi I 11.11.2011
Palanen ei tuoksu oikeastaan millekään. Sisällä on täytettä, jotain hyytelömäistä ja kuivatun hedelmän palanen. Aavistus chilimäistä kirpeyttä ja hetken kirsikkaista tuntumaa tai jopa taatelista rakeisuutta. Jännä tuote, kun en saa kiinni mausta. On kuitenkin hyvää.

Päivi 10.11.2011
Tummaa suklaata ja seassa rusinoita. Suklaa on kovaa ja rusinat taas pehmeitä. Hyiiiiiii! Rommia! Täydellinen kauhistus on luotu. Tummaa suklaata+rusinoita+alkoholia=taattu paha maku. Hammasharja tänne. Äkkiä suu pesulle.

Teresa 10.11.2011
Isohkoja palasia tummaa suklaata, josta paistaa taas jotain marjoja, rusinoitakohan lie, reunan läpi. Tuoksu miellyttävän mieto ja pehmeä. Kovaa suklaata, ja ensimmäinen mielleyhtymä mausta on heti perinteinen rommi-rusinajäätelö, jota äiti söi kyllästymiseen asti kun olin lapsi. Lapsuusmuistot siis palaavat tästä suklaasta mieleen. :) Suklaassa on varsin mielenkiintoinen makuyhdistelmä tuo rommi-rusina, mutta toimii kyllä yllättävän hyvin, suorastaan erinomaisesti. Rusinan makeus, rommin aromikkuus ja tumman suklaan pehmeys täydentävät kaikki kivasti toisiaan. Tätä voisi syödä enemmänkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani