Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa karpalo valkosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa karpalo valkosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Minna Hi 04.10.2011
Tuoksu on vienon maitoinen ja hieman marjainen. Valkosuklaa on makeaa, pehmeää ja rasvaista. Karpalot sopivat tähän hyvin, eivät ole liian kovia tai erottuvia, vaan jotenkin samalla pureksittavaa kuin itse suklaakin. Kapralon maku jää liian miedoksi, makua olisi voinut olla rutkasti enemmän. Makeutta voisi myös vähentää. Muuten ihan ok valkosuklaaksi.

Oskari 03.10.2011
Aika epätyypillisen rasvaista valkosuklaata eikä kovin makeaa. Karpalo maistuu hieman, mutta ei kovin hyökkäävä. Oikein miellyttävää naposteltavaa valkoiseksi suklaaksi. Palat on myös mukavan kokoisia ja paksuisia.

Marika 30.09.2011
Tavallista intohimotonta ja valjua valkosuklaata, jossa on tunnistamattomaksi jäävää punaista marjaa mukana. En ole valkosuklaan ystävä, valitan. Karpalosta kyllä pidän kovasti, ja sen kirpeän terävyyden hukkaaminen jäi harmittamaan.

Sanni 27.09.2011
Kultasuklaan valkosuklaata, jossa joukossa jotakin punaista marjaa, taitaa olla karpaloa. Karpalon kirpeys sopii hyvin makean valkosuklaan kanssa yhteen ja kokonaisuus on varsin onnistunut.

Miriam 26.09.2011
Todella makean-maitoista valkoista suklaata, jossa krämmäleitä. Ne eivät erityisesti erotu, tai maistu selvästi miltään. Hieman marjaiselta, mutta sopivat hyvin valkosuklaan joukkoon.

Teresa 25.09.2011
Valkoista suklaata, kiva. Ulkonäkö melko erikoinen, valkoisen läpi kuultaa selvästi, onkos nuo nyt rusinoita vai mitä? Tuoksu perinteinen valkoinen suklaa, kera pienen hedelmäisen vivahteen. Maku voimakkaan maitoinen, pyöreän pehmeä. Hedelmä/marjasattumat luo kivan kontrastin. Mitähän nuo sattumat lie? Karpaloita? Puolukoita? Mansikkaa? Kirsikoita? Noh, hyvää joka tapauksessa. Erittäin makeaa, mutta kuitenkin niin tasapainoinen makuyhdistelmä, että makeus ei haittaa.

Hanna P 23.09.2011
Iso pala valkosuklaata, jossa sattumana jotain tummanpunaista marjaa. Kirpakka tuoksu, jee kivaa! Makukin on tosi makea (niinkuin toki valkosuklaassa aina), mut kyllä marja tuo kirpakkuutta onneksi. Onhan tämä suklaa aivan ihana, mut täydet pisteet ansaitakseen olisi marja saanut tulla vielä omaleimaisempana esiin.

Jarkko 22.09.2011
Tunnistettava Kultasuklaan valkosuklaa tuoksuu tällä kertaa yllättävän marjaiselle. "Yllättävän" siksi, että marjan palasia ei levyssä kovin tiheässä esiinny. Marja-aines, jonka lajia on mahdoton tunnistaa, vaikuttaisi olevan jollakin tavalla hyytelöity, ikään kuin kuivattu marmeladi, ymmärrättekö? Itse asiassa pidän juuri tästä koostumuksesta kuivatun marjan ollessa monesti turhan rouskuvaa. Valkosuklaa on makeaa, sehän on sanomattakin selvä. Marjaisuus piristää kuitenkin iloisesti kokonaisuutta ja väittäisin tätä jopa maukkaaksi. Ainoa miinus tulee mainitusta ylimakeudesta.

Päivi 22.09.2011
Valkosuklaata, jossa punertavia isoja sattumia, varmasti jotakin marjaa. Marjan maku on kirpeä ja suklaa makeaa kuten valkosuklaa yleensä ruukaa olla. Onkohan tää marja mustikkaa? Yhdistelmä toimii muuten, mutta hitusen liian makeaa. Sokerisuus pysyy pitkään suussa makuna. Jälkimaussa tulee kirpeyttäkin mukaan. Ihan ok. Keskiverto suklaa.

Iikka 22.09.2011
Valkosuklaata jossa sattumia. Aluksi tulee jonkin marjan maku suuhun, mutta rasvainen sokerimörkö tulee ja pilaa koko jutun. Statistimarja saattaa olla kirsikkaa, mikä melkein nostaa pisteet kahteen. Marjan väärinkäyttöä!!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani