Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa tumma suklaa 85%
Tuotteen Kultasuklaa tumma suklaa 85% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,29 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus vähintään 85%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Aki 13.10.2011
Tässä tuli jo raja vastaan kaakaon suhteen. Liian kitkerää ja tunkkaista sellaisenaan syötäväksi.

Tapani P 15.09.2011
Voimakkaahkon makuinen, pitkä, miellyttävän pyöreä jälkimaku.

Sanna K 30.08.2011
Todella tumman näköinen suklaa, jonka väri on jopa tummempaa kuin tumman kaakaojauheen! Myös maku on kaakaopitoisemman makuinen, mikä on aika erikoista kun ei tässä nyt niin hirveästi ole prosentteja. Tämä suklaa ei kyllä ole makeutta nähnytkään ja maussa on jokin hieman voimainen vivahde, johtuukohan makeuden puutteesta? Ei kuitenkaan ole niin kitkerää, mitä voisi kuvitella ja maku paranee toisella puraisulla. Kahvin kanssa voisi olla hyvä yhdistää.

Minna Hi 26.08.2011
Kunnon kaakaoinen tuoksu tässä Kultasuklaan tummassa suklaassa. Tästä tulee mieleen kaakaojauhe, jossa ei ole lisättyä sokeria. Todella pehmeän kaakaoinen maku täyttää suun. Ei todellakaan makea, ennemminkin hieman hapan, mutta hyvällä tavalla. Suklaa sulaa mukavasti suuhun, tästä saa kunnon suklaakiksit. Kunnon suklaata!

Iikka 23.08.2011
Paksu, pelkistetyn näköinen tumma klöntti. Kova, kaakaoinen, sokeriton... Mutta mitäs kummaa...? Lajitovereitaan miellyttävämpi suklaa yllättää epäynseydellään. Tämä on lajinsa paras, sokeriton tummasuklaa, mutta nelonen lienee tälle lajille maksimi pistemäärä. Jälkimausta tulee epäily jostain makeutusaineesta.. vaiko onko se vain suklaan hyvyyttä?

Kirsi I 19.08.2011
Palanen on ilmeisesti vajaa, koska päällä lukee "asuklaa". Tuoksu on hento, alkumaku mieto ja suklaa kovaa. Karvas tumman suklaan maku tulee pikkuhiljaa esiin suklaapalan sulaessa h-i-t-a-a-s-t-i (pureskeleminenkaan ei auta); eikö tämä katoa susta ollenkaan. Karppaajan valinta herkkupalaksi?

Satu 18.08.2011
Kultasuklaan tummasuklaalevypalasia, jotka eivät ainakaan tuoksun perusteella paljasta mahdollista täytettä tai maustetta. Myös palan koostumus näyttäisi olevan täysin tasainen, joten jos tässä jotain on, se on jauhettu hyvin. Vaikka kuinka makustelen, en löydä tästä mitään lisättyä makua, joten oletan, että tämä on ihan paljasta suklaata. Maku on todella kuiva ja pala lohkeaa hampaissa hieman lastumaisesti. Kuivan rinnalla suklaassa tuntuu rasvaisuus, joten yhdistelmä ei ihan toimi minun makuuni.

Päivi 18.08.2011
Tumma kiinteä pala ja kovaa on. Hyi kauhea, kun on kuiva ja kitkerä. Puru, puru, nielaisu ja äkkiä vettä päälle. Toisen puolikkaan kanssa maku tasoittuu tai sit eka järkytys tuhosi makuaistin. Jälkimaku on rasvainen. Tämä ihmetyttää. Kyllä tämä oli silti kamala makukokemus. Maku ei lähde pois suusta huuhtomallakaan. Pitkään säily suussa maku.

Jarkko 18.08.2011
Tumma, tummempi, tämä. Ensituntuma suussa on todella kuiva ja tunkkainen. Itse
asiassa maku ei tunnu tästä muuttuvan miksikään, vaikka pureskelee tai tekee mitä
tahansa. Liian tummaa suklaata, jotta tätä nautinnoksi kehuisin, mutta positiivisena
ominaisuutena mainittakoon pahimman kitkeryyden ja karvauden puute. Maitolasillista
kuitenkin yhden palan jälkeen jo kaipaa niin paljon, että pisteitä ei kovin valtaisasti irtoa.

Hanna P 18.08.2011
Isoja lohkareita hyvin tummaa suklaata. Tuoksu mieto, mutta jollain tavalla tiivis. Kovaa suklaata, en aluksi yritäkään puraista. Imeskeltäessä aluksi ei irtoa lainkaan makuja sitten kun irtoaa, niin voi kun on tunkkaista. Pureskeltäessa ei maku ole ihan yhtä tunkkainen. Iso pala on hyvä, mut jos suklaa ei ole hyvää, niin onko sekään positiivistä? Suu ilmeisesti kuitenkin tottuu makuun, sillä toinen palanen maistuu makeammalta. Maidon kanssa nautittuna tämä voisi olla ihan hyvääkin. Jälkimaku kyllä aika kuiva & tunkkainen ja suu kaipaa nestettä.

Oskari 04.08.2011
Hienon näköistä samettisen tummaa suklaata. Maku on kuitenkin hirveän kuiva ja kitkerä. Yh... Suu vuorautuu laastilla ja makuhermot tukkeutuvat. Ei kiitos.

Sanni 27.07.2011
Iso pala tummaa suklaata, joka tuoksuu vahvasti kaakaolta. Makuuni tämä on kuitenkin aivan liian tummaa, suklaa on kitkerää ja tarttuu ikävästi kiinni kitalakeen. Ei kiitos tätä enempää.

Miriam 27.07.2011
Apua, kuolema. Aivan liian tummaa suklaata. Todella rasvaista ja äklöä. Liian paksuja ja suuria paloja. Suuhun jää outo kalvo.

Marika 20.07.2011
Upean näköinen samettisen tumma pala. Uuh, tässä ei todellakaan ole pisaraakaan sokeria. Pitkään saa pureskella ennen kuin tuote maistuu ylipäätänsä suklaalle. Jälkimaku on kuitenkin kiva ja siitä lisäpiste.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani