Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa valkosipuli maitosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa valkosipuli maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,89 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Tapani P 04.05.2011
Ulkonäöstä ja tuoksusta arvaa Kultasuklaaksi. Tuoksu on tyypillisen mieto. Maussa pitkään kestävä valkosipulin aromi. Outo ja tunkkainen yhdistelmä valkosipulinkin ystävälle. Turha yhdistelmä. Pelkkää erikoisuuden tavoittelua.

Aki 04.05.2011
Valkosipulia käytän mielelläni lähes kaikkeen. Nyt löytyi yhdistelmä, johon sitä ei ole
tarkoitettu. Liian voimakas maku, joka jättää suklaan paitsioon. Tämän kuin olisin tiennyt,
niin olisi jäänyt pala illan viimeiseksi. Sekoittaa luultavasti melko tehokkaasti
seuraavatkin maut.

Mira 04.05.2011
Ei tälläista makuyhdistelmää enää ikinä! EI kiitos, sanon minä. Hyvä perusuklaa, joka pilattu valkosipulilla. Ei toimi ei sitten millään. Jälkimaku ei meinannut lähteä suusta ollenkaan pois, sen verran vahva tuo valkosipuli mausteena.

Nina M 28.04.2011
Mitään sanomaton suklaan tuoksu. Ulkonäön perusteella valmistajan voikin heti arvata. Maku on vahvasti valkosipulin makuinen. Mielenkiintoinen ratkaisu. Herääkin kysymys: "Miksi ihmeessä suklaan pitäisi maistua valkosipulille?"

Mikko 04.04.2011
Iso maitosuklaapala joka maistuu sipulilta ja lihaliemikuutiolta? Voiko tällaista olla olemassa. Aika ällöä. Suklaa on makeaa, sen seassa on selvästikin myös suolajyväsiä, mutta kuka idiootti yhdistää makean ja lihaliemen? Ei se toimi yhdessä palassa kuin ei myöskään kotona lihakeiton ja Fazerin suklaan yhdistelmänä... Hmm, nyt vasta saan kiinni siitä, että suklaan seassa on valkosipulia. Ainoa positiivinen asia on jälkimaku, hyvin valkosipulinen.

Sari H 03.04.2011
TYLSÄÄ. Mitätön ulkonäkö ja tylsä haju. Maku on kamala. Valkosipulin kuvittelen maistavani, mutta varmasti se on jotain muuta kakkaa. En voi edes keskittyä suklaan arvosteluun. Ällömaku jää suuhun vainoamaan, mitä se ikinä onkaan, se ei sovi suklaan kanssa!

Oskari 02.04.2011
Perus maitosuklaata. Outo sivumaku.... Hyi yök!

Milla 30.03.2011
Makea maitosuklaan tuoksu ei anna ennakkovaroitusta seuraavasta järkytyksestä. Heti, kun suklaan laittaa suuhun, leviää valkosipulin maku suuhun. Tuntuu kuin valkosipuliperunoita vetelisi! Ei mitään järkeä. Toisaalta valkosipulin voisi hiukan ajatella tasoittavan maitosuklaan makeutta, mutta ei siltikään, ei tämä vaan toimi! Valkosipuolin maku voimistuu koko ajan, ja viisi minuttiia suklaan "nauttimisen" jälkeen huomaan miettiväni uskallanko hengittää bussissa vai lyyhistyvätkö kanssamatkustajat tajuttomina lattialle jos näin teen.. Tunnen närästyksen saapuvan ja kehotan välttämään tätä tuotetta.

Jari 27.03.2011
Vihdoinki tuli tää tuote markkinoille. Täydet pisteet täydelliselle tuotteelle. Valkosipuli ja suklaa on sovitettu hienosti yhteen, eikä kumpaakaan ole liikaa vaan sopivasti antavat makunautinnon, mutta liikaa ei kannata napostella. En löydä tästä moitittavaa.

Hanna P 26.03.2011
Suurehkoja maitosuklaan palasia, joista tuoksahtaa ehkä jotain muutakin mut ei ainakaan lähemmin saa kiinni mistään erityisestä. Vaan maku... se... on... pippurinen! Vaan minäpäs tällaisena vanhana kunnon turkinpippurimasokistina ja kermaisten suklaiden ystävänä huomaan ihan tykkääväni tästä... tai noh, kohtuuden rajoissa. Vielä kun olisivat laittaneet tähän kunnon salmiakkia joukkoon niin olis oivallistakin. Nyt jää pippuri pyörimään suuhun ja miettimään anteliasta pisteiden jakoa toisenkin kerran.

Iikka 26.03.2011
Pelkistetyn näköinen palanen. Maku hiipii taustalla. Se tuo mieleen joulun, mutten ihan hoksaa mistä on kysymys. Kinkku ei, lipeäkala ei. Joka tapauksessa ei mikään tyypillinen suklaa. Liian makeakin... Ihan jälkimakuna valkosipuli.

Päivi 25.03.2011
Iso maitosuklaa palanen. Jesh jesh jesh! Valkosipulia! Olenkin halunnu maistaa tätä. Muutaman kerran mieheni kanssa ollaan juteltu, että onkohan valkosipulisuklaata ja olisi kiva maistaa. No, nytpä se sit on koettu. Kiva maku. Hieman polttelua tuntuu, mutta hyvällä tavalla. Erikoinen, mutta onnistunut yhdistelmä. Ei mitään moitittavaa. Täys 10 tai siis se 5.

Sanni 24.03.2011
Tuoksu on jotenkin epämiellyttävä ja outo. Aluksi maistuu maitosuklalta, jossa jokin outo sivumaku. Jälkimaku on epämielyttävä ja valkosipulinen. Todellla outo ja epäonnistunut yhdistelmä.

Satu 24.03.2011
Tämähän on tuttua Kultasuklaan maitosuklaalevyä, mutta mitäs tällä kertaa on arvottu mauksi? Tuoksu ei vielä paljasta kovin paljoa, mutta pienen makustelun jälkeen aivot huutaa siis mitä ihmettä?!?! Ensin mieli käy läpi kaikki autogrillimausteet aromisuolasta, mustapippurin ja jauhelihamausteen kautta grillimausteeseen kunnes aivot tulevat viiveellä perässä ja toteavat tämän tajunnanräjäyttävän maun valkosipuliksi. Oikeasti. Jonkun olisi pitänyt uskaltaa sanoa ei. Ei. Ei. Ei. Tämä on kuin vitsi, jonka tietää jo valmiiksi huonoksi.

Jarkko 24.03.2011
Voi herranen aika... Minä tiesin mitä tämä on ja laitoin tätä kuitenkin palasen suuhuni. Anteeksi, anteeksi ja vielä kerran anteeksi kaikille, joille tämä arvioni aiheutta mielipahaa, mutta sylkäisin palan suusta kahden sekunnin jälkeen enkä takuulla laita sitä (tai toista palaa) takaisin suuhun. Valkosipulin ällöttävä maku kerkesi jo tuossa kahden sekunnin aikana saastuttaa suuni ja nyt suussa maistuu varmasti pari päivää valkosipuli, jota inhoan enemmän kuin mitään muuta mieleentulevaa elintarvikkeeksi tarkoitettua myrkkyä. Päätän raporttini tähän. Lisäys 2,5h myöhemmin: Suussa maistuu edelleen valkosipuli. Pthyi!

Marika 18.03.2011
Viattoman näköinen maitosuklaan palanen, jonka korkeahko suklaapala antaa viitteitä Kultasuklaan suuntaan. Alkumaku on varsin kelvollinen, mutta sitten alkaa tunkea jotain outoa läpi. Mieleen tulee väistämättä monen maun rakeet Harry Potterista. Mitäköhän tämä on.. korvavahaa, tuhatvuotista munaa? Ei, jälkimaku on vahvasti.. valkosipulinen! Kuka tunkee hyvään suklaaseen valkosipulia!? En tajua miksi annoin tälle jopa kakkosen.

Miriam 17.03.2011
Aluksi suklaa maistuu ihan ok:lta, sitten alkaa nousta epämiellyttävä maku suuhun. Ei
voi kun arvuutella mitä suklaata on kyseessä. Kebab? Räkä? Todella elttaantuneen ja
syömäkelvottoman makuista suklaata. Harmillista sinänsä.

Elise P 16.03.2011
Onpa makean tuoksuinen suklaapala. Tämä suklaa maistuu pekonille! Hetkinen, pekonille?! Eipäs olekaan, vaan valkosipulia!! Hyvin outo yhdistelmä. Tykkään valkosipulista, mutta kuka on keksinyt sekoittaa suklaan ja valkosipulin keskenään? Luova ajatus, mutta ei ihan toimiva kombinaatio kuitenkaan. Lähinnä tästä jää outo olo, että nämä kaksi eivät kuulu yhteen. Jälkimaku on HYVIN valkosipulinen.

Minna Hi 16.03.2011
Hyvin mieto maitosuklaan tuoksu. Hmm, valkosipulia. Yllättävää, hieman huvittava yhdistelmä. Sipuli ei kyllä sovi suklaaseen missään muodossa. Valkosipulin hyvä maku jää tässä taka-alalle ja maistuu suoraan tunkkaiselta "vanhalta valkosipulilta" suussa. Outo yhdistelmä, vaikea arvioida. Ei ihan karseeta mutta ei kyllä hyvääkään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani