Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa kahvi valkosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa kahvi valkosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,30 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Mikko 04.04.2011
Valkosuklaan vienon rasvainen tuoksu tervehtii maistajaa. Palan sisällä on jotain tummia pisteitä kuin pippuria/kardemummaa.. Maku on hyvin vaalea, yllättävää kyllä myös paahteinen. Kahvin aromi tulee melkein heti esiin valkosuklaan makeanrasvaisen yrittäessä kammeta tumman maun taka-alalle. Ei ollut pippuria ei vaan rouhittua kahvipapua. Yllättävää kyllä minulle tämä yhdistelmä toimii, suklaan makeudesta huolimatta. Kahvin aromi on sen verran vahva, että se peittoaa valkosuklaan rasvaisuuden. Miinuksena voi sanoa kitalakeen jäävän rasvaisuuden, joka säilyy ja säilyy...

Milla 30.03.2011
Kultasuklaan paksu valkosuklaapala, jossa näkyy olevan suklaan seassa jotain mustia pisteitä. Tuoksuu vahvasti vanillinilta ja kynttilävahalta, aavistus kahvia. Kahvin hiukan sellainen mokkamainen maku leviää heti suuhun. Itse suklaa on hyvin makeaa, kahviröpäleet tuovat ne vanhanajan kahvipapumakeiset mieleen. Hirmuisen makeaa valkosuklaata, tätä voi ehkä syödä juuri yhden palan. Samoin valkosuklaalle tyypillisesti tästä jää suuhun kunnon rasvakitalaki-efekti.

Elise P 18.03.2011
Vahva vanilliinin tuoksu tunkee nenään tätä Kultasuklaan ”paksukaista” haistellessa. Ällömakeaa, kuten Kultasuklaan valkoinen suklaa aina. Seassa on jotakin kahvin makuista, kenties hienoksi jauhettuja vanhan ajan mokkamakeisia. En juo kahvia, enkä pidä siitä, mutta tässä suklaassa kombinaatio on ihan toimiva. Ällömakeus ja ylirasvaisuus kuitenkin verottavat pisteitä, eikä tätä tee mieli syödä yhtä palaa enempää.

Minna Hi 16.03.2011
Valkosuklaa, jossa lakritsan tuoksu. Ja yllättäen suussa maku onkin selkeästi kahvinen. Nyt olen ihan hämilläni. Valkosuklaa on rasvaista eikä maistu itsessään kuin vaniljaiselle rasvalle. Tosi makea. Hyvä, muttalyhyt jälkimaku.

Iikka 29.10.2010
Valkosuklaata... Epäilyttävää. Vaikka tummat sattumat hieman kiehtovatkin. Tuoksu on mieto, olen erottavina hieman kahvista tuoksua. Maku vahvistaa asian. Tämän syönti on kuin joisi ultrasokerista kylmää ja hyvin maitoista kahvia. Sattuman pureskelu tuo mieleen pikakahvirouheen. Yksi.... Tai oikeammin kaksi riittänee, vaikkaan ei huonommaista päästä olekaan... Oikeastaan ihan kelpoa kamaa.

Kaarina 28.10.2010
Näyttää valkosuklaalta mustine pisteineen. Tuoksu olematon, jopa vastenmielinen siis valkosuklaan tuoksu, ei suklaan tuoksu. Maku yllättävän vähän sokerinen, tekeekö mauste? Mutta... kun en tykkää valkosuklaasta,
niin en sitten tykkää.

Päivi 28.10.2010
Valkosuklaan seassa jotakin sinertäviä sattumia. Tuttu valkosuklaan tuoksu. Mukavan kiinteää ja makeus leviää tasaisesti. Häivähdys jotakin kahvin tapaista makua käväisi suussa. Vaniljan makua löytyy. Hieman liian makeaa ja rasvaista. Jälkimauksi jää se kahvin maku. Kuin olisi juonut liian sokerista maitokahvia.

Hanna P 28.10.2010
Reilun kokoinen valkosuklaan palanen, jossa tummia sattumia. Tuoksusta en oikein saa kiinni. Maussa valkoista suklaata ja jotain mielestäni epämiellyttävää…liekö kahvia? Valkosuklaasta pidän, mutta tämä ”ylimääräinen” (joka jää vielä suuhun pyörimään)maku ei minua miellytä, miksi siis tälle pisteitäkään jakaisin?

Jarkko 28.10.2010
Valkosuklaassa näyttäisi olevan pieniä tummia täpliä, joiden alkuperäkin selviää varsin nopeasti. Kahviahan nämä. Onneksi kahvin makua ei ole liiaksi, joten tällainen kahviin kyllästynytkin nauttisi tätä ihan mielellään... ellei tämä olisi niin valtaisan makeaa. Makeus saa kurkun ja kitalaen kutiamaan toden teolla. Kahvisuklaaksi (siis kahvin makuiseksi) sopivan mieto, muutoin liian makea.

Susanna K 28.10.2010
Iso pala valkosuklaata jota näön puolesta veikkaan Kultasuklaan tuotteeksi. Liian rasvainen, joku mauste suklaassa, kahvipapuko? Aika neutraali maku loppujen lopuksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani