Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa passion maitosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa passion maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Mikko 04.04.2011
Makeahko, hieman hedelmäinen tuoksu, suklaisesta aromista ei ole tietoakaan. Palan sisällä on selvästi jotain vaaleaa, pähkinää tai jotain vastaavaa. Puraisun jälkeen hedelmäinen aromi säilyy makean maitosuklaan maun vahvistuessa. Vaaleat ”krokantit” eivät sittenkään ole pähkinää vaan niissä on pientä hapokkuutta, sitruunahappoa kenties. Suklaa on makeaa ja mietoa. Menettelee.

Milla 30.03.2011
Kultasuklaan tuttu, paksu suklaapala. Tuoksussa alkoholia normaalin Kultasuklaan ällömakean maitosuklaan lisäksi. Suklaan seassa on jotain rouskuvaa, arvaukseni osuu omenaan ja riisiin? Edelleen mielikuva jostain alkoholista. Itse suklaa hyvin laimeaa ja rasvaista, tuntuu kuin makeutettua voipalaa imeskelisi... Rasvainen jälkituntuma suussa, aavistus omenaa. (Kun kuulin että kyseessä oli passion suklaa, ihmettelin sitä kovasti, sillä maussa sitä ei huomannut laisinkaan.)

Minna Hi 18.03.2011
Hyvin mieto tuoksu. Maitosuklaan seassa on valkoisia paloja -> jotain hedelmää? Hedelmät ovat kuivattuja, rapisevat hieman suussa. Olisiko päärynää? Suklaan makukin on hyvin mieto. Melko mitäänsanomaton.

Elise P 17.03.2011
Kukkaisen tuoksuinen Kultasuklaan isohko ja paksuhko pala. Seassa on jotakin vaaleita palasia, lieneekö pähkinää? Kukkaisuus jatkuu maussa, mutta ei kai suklaassa voi olla mitään kukkaa? Eli lienee jotakin hedelmää? Päärynä ja guava tulevat ensimmäisenä mieleen. Todella makeaa, tätä voi makeanhimoon ottaa yhden palan, muttei enempää, on maku sen verran överimakea ja rasvainen.

Iikka 31.07.2010
Suuria maitosuklaan palasia jotka tuoksuvat todella kukkaisille. Seassa lienee jotain pähkinän kaltaista. Maku on miellyttävä marjainen, sekä koostumuksessa on kaikkea mitä ihminen nyt voi toivoa: rouskuteltavaa ja pitkäkestoista imeskeltävää. Ensimmäisen palasen todella voimakas ja puskasta tullut jälkimaku toi mieleen teen (toisella kertaa ei tullut sitä). Tämä on todella hyvää vaikkei makeuden vuoksi voi levytolkulla syödäkään.

Jatta 25.07.2010
Aika normaali maitosuklaan maku suklaassa. Muuten ihanan omituinen, hiukan kirpeä maku sopivan isoissa rakeissa, joita oli kiva narskutella. Erittäin hyvä. Tätä voisi syödä enemmänkin. Hiukan "halpissuklaamainen" jälkimaku, mikä luultavasti johtuu siitä, että suklaa on tosi makeaa. Ehkä liiankin makeaa.

Päivi 23.07.2010
Hedelmäinen tuoksi ja paljon sattumia suklaan seassa. Pirteän raikas hedelmän maku. Vau! Tämä on hyvää. Mieleen tulee se passionhedelmälimu. Yhdistelmä toimii.

Kirsi I 23.07.2010
Maitosuklaan maku on epitetty tehokkaasti sattumia ympäröivillä, kirpeillä granuloilla. Sattumia on runsaasti ja kokonaisuudesta tulee yksinkertaisesti hauska. Toiseen palaseen on sattunut vähemmän sattumia ja pehmeän maitosuklaan maku pääsee paremmin esille.

Jarkko 23.07.2010
Kultasuklaan suklaapalaset tunnistaa helposti. Maitosuklaan seassa on puolikirpsakoita vaaleita erikokoisia murskeita, jotka kyllä tunnistaa passionhedelmän makuisiksi. Verrattuna erään toisen valmistajan uudehkoon passion-suklaaseen intohimohedelmän maku on tässä miedompi. Raikas kokonaisuus sopii kesään kuin nyrkki silmään, joten onnistunut tuote kertakaikkiaan.

Satu 23.07.2010
Kultasuklaan maitosuklaalevypala, joka tuoksui jo ennen suuhun saapumista käsisaippualle. Hmm... kyllä, jokin marjainen kukkainen tms. makuhan tässä on. Mitäs niitä Bliwejä nyt olikaan... :) En saa tätä makua päähäni vaikka kuinka makustelen. Suklaan seassa on valkoisia kuivattuja palasia, joten sekään ei anna mitään kunnon vinkkiä. Hymph. Sanotaan nyt sitte sitruuna tai restoseksikkäämpi lime.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani