Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa gojimarja tummasuklaa 70%
Tuotteen Kultasuklaa gojimarja tummasuklaa 70% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Nina M 12.05.2010
Tummaa suklaata, jonka sekaan on laitettu gojimarjan palasia. Ihan hyvää suklaata, mutta nuo sitkeät mauttomat "himalajan ihmemarjan" palaset tekevät suklaasta lähinnä tympeän. Onhan tämä ehkä yksi kieroimmista tavoista yhdistää 2 terveysvaikutteista ihmetuotetta karkiksi.

Satu 23.04.2010
Kookas tummasuklaalevypala, jonka massaan on sekoitettu jotain punertavaa pienipalluroista marjaa. Vadelmaako? Mausta on vaikea päätellä mitään, sillä suklaa itsessään maistuu jo sen verran voimakkaalle. Suuhun ja hampaisiin jää pyörimään marjan siemeniä ja tämä vähän ärsyttää. Sen lisäksi siis, ettei suklaakaan ollut makuuni.

Iikka 23.04.2010
Tummaa suklaata jossa ulkonäön perusteella suuria sattumia. Tummasuklaa on ihan kelpoa, joskin ehkä turhan jykevää suhteessa sattumien vähään määrään. Sattumat nimittäin ei olekaan suuria ja niitä on vähän. Niitä pitää oikein metsästää suussa ja eristää makustelua varten. Sittenkään en keksi mitä ne lienee. Jälkimaku on hieman mausteinen... tabascoako tähän on lirautettu...? Odotin suklaalta enemmän.

Jarkko 23.04.2010
Tumman suklaan seassa on jotain, mutta on ihan mahdotonta sanoa onko tuo pehmeää pähkinää, marjaa vai puoliksi jähmettynyttä jotakin. Sattumat ovat punaisia, mutta maku ei. En osaa kuvata sattumien makua oikeastaan mitenkään muutoin kuin miedoksi, mutta suklaassa kaakaon maku on voimakas, ei kuitenkaan liiaksi. Kokonaisuus on tummaksi suklaaksi melko makea, mutta johtuuko sitten suklaasta vai sattumista. Mysteeri. Ai niin, olihan ne sattumat varsin harvassa.

Antti H 23.04.2010
Kohtuullisen kovaa tummaa suklaata, jossa on seassa jotain palasia, en vaan pääse kärryille, mitä ne ovat. Palaset eivät juuri maistu millekään. Suklaa vaikuttaa laadukkaalta ja on tarpeeksi makeaa, että tälläinen kokemattomampi tumman suklaan syöjäkin saa sen alas.

Janne J 23.04.2010
Tummia, kovia, paksuja palasia. Jotain paprikan tai chilin näköistä suklaan seassa. Suklaa maistuu oikein tasapainoiselle, laadukasta kaakaota, rasvaa ja sokeria on juuri sopivassa suhteessa. Koostumus ja suutuntuma ansaitsevat myös kehaisun. Mutta pahus sentään, en kyllä osaa sanoa, että mitä (maultaan mietoa) suklaan seassa on. Kokonaisuus on kuitenkin parasta a-luokkaa.

Kati 31.03.2010
Haisee tunkkaiselle, mutta maku on ihanan pehmeä. Juuri sellainen kuin tumman suklaan kuuluu olla. Mukana häivähdys goji-marjoja. Vaikka en pidä niistä yleensä, tähän ne sopivat! Nam!

Eeva 31.03.2010
Erikoinen haju, muistuttaa jopa ilmapalloa. Paksu palanen, aika kovakin. Jotain kuivattua marjaa nököinä seassa, juuttuu heti hampaisiin. Ärsyttävää! Maku on kokonaisuutena jokseenkin pistävä, ei laisinkaan mieleeni...

Mikko 28.03.2010
Jämäkkä, paksu tummasuklaa pala, jossa marjoja sisällä. Puraisutuntuma on napakka. Ensimaussa havaittavissa paahteisuutta, kunnes suklaa alkaa sulaa. Sulaessaan kaakaon kitkeryys ja hapokkuus tulee esille. Sisällä olleissa marjoissa/hedelmäpalasissa on havaittavissa hunajamaista makeutta. Muuta makua en saa marjoista irti. Toisin sanoen marjat eivät tuo mitään lisää itse suklaan makuun.

Elise P 24.03.2010
Valtaisan makean tuoksuinen, paksu ja tumma pala. Seassa on jotakin punaista. Suklaan hapokkuus ok. Sisällä olevasta marjasta ei saa kiinni, koska ei juuri maistu millekään. Itse suklaa on Kultasuklaan aivan liian makeaa tummaa suklaata. Jälkimaku pitkä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani