Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa salmiakki maitosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa salmiakki maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,65 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 15.12.2018
Suklaapalat ovat simppeleitä ja suklaan seassa on salmiakkirakeita. Salmiakin erottaa myös tuoksusta. Tuo mieleen Maraboun saltlakrits -suklaan. Tässä tosin salmiakin maku on hallitsevampi. Keskinkertaista, sitä mitä oletinkin.

Mikko 05.03.2014
Vaaleaa maitosuklaata. Liian pehmeä puraisutuntuma minun makuuni. Onneksi suun valtaa heti suolainen salmiakin maku. Valitettavasti salmiakin maku peittää suklaan maun täysin alleen. Jälkimaku äklömakea.

Elise P 28.02.2014
Oudon hajuton maitosuklaapalanen. Seassa jotakin tummaa, lakritsaa tai salmiakkia kenties? Laku hyvää, mutta maitosuklaan ylimakeus tyrmää. Kultasuklaan maitosuklaan maun tunnistaa.

Anita 28.02.2014
Maitosuklaata, jossa näyttää olevan jotain mustaa. Oikein aavistettu, heti ensimmäisellä puraisulla maistan salmiakin ja mielestäni vielä sen apteekin version. Ei kiitos, kun en muutenkaan pidä salmiakista. Enkä kyllä saanut mitään tuntumaa suklaaseen, kun siinä ensimmäisessä palassa jo oli niin paljon suolaista salmiakkia.

Aki 18.02.2014
Maitosuklaata salmiakilla höystettynä. Salmiakki kovina murusina tuhdin suklaan seassa antoi myös mukavasti puruvastusta. Salmiakin määrä oli mielestäni onnistunut, yhtään enempää en olisi sitä kaivannutkaan. Maistui, mutta ei hallinnut kokonaisuutta.

Jenni V 16.02.2014
Jahans, maistelufoliosta paljastuu kaksi maitosuklaapalaa. Tuoksussa on jotain erikoista, mutta en siitä vielä tunnista millä suklaa on maustettu. Palat ovat keskisuuria ja koristelemattomia.

Haukkaan ja selviää heti mikä suklaa on kyseessä. Suklaan joukossa on ohuita rapeita salmiakkilastuja, joista tulee apteekin salmiakki mieleen. Muistelen joskus maistaneeni samaista suklaata valkosuklaisena, mutta sen joukossa salmiakkia oli paljon runsaammin. Tässä suklaassa salmiakkia oli lisätty varsin maltillisesti, ehkä jopa liiankin hintsusti. Salmiakki maistuu sille mitä pitääkin eli hieman terävän suolaiselle, ja lastujen ohuus antaa suklaaseen mukavan suutuntuman.

Arvioidessani kuitenkin makuyhdistelmää en siihen erikoisemmin tykästynyt. Valkosuklaan kanssa salmiakki toimii mielestäni paremmin. Maitosuklaa ja salmiakki onnistuvat jotenkin kumoamaan toistensa parhaat aromit ja kokonaisuus jää värittömäksi. Yritin myös maistella maitosuklaan aromeja mutta en juurikaan saanut siitä mitään irti, keskitasoiselta tuntui.

Veli-Matti 16.02.2014
Maitosuklaata salmiakilla höystettynä. Salmiakkia on juuri sopivasti, ja se dominoi makua hieman. Erottuu kivasti kilpailujoistaan. Jämäkkä rakenne ja viipyilevä jälkimaku. Lisää!

Minna Hi 16.02.2014
Huh, tämä suklaa ei tuoksu hyvältä. Hyvin vaalea maitosuklaa, joka haisee homejuustolta! Toivottavasti tässä ei kuitenkaan ole homejuustoa... Suklaa on hyvin maitoista ja vaniljaista ja seassa on kovia mustia salmiakin palasia, olisikohan Haganolia? Ei sovi imeskelyyn, vaatii kunnon puraisuja. Salmiakki rapisee hampaissa ja muodostaa kiehtovan sokerin ja suolaisen yhteismaun. Tästä silti puuttuu molempien lempimakujeni parhaat puolet; ei vaan toimi yhdessä. Kyllä tätä syö, mutta en ostaisi toiste.

Jenni R 14.02.2014
Suklaa antaa olomuodoltaan odottaa enemmän. Mielikuva täyteläisyydestä. Salmiakkia on vain sattuminen, miltei paloina. Maku ei ylety koko palaseen. Muutoinkin mautonta maitosuklaata, ei jälkimakua. Tuoksultaan imelä.

Teresa 07.02.2014
Maitosuklaan isohkoja, paksuhkoja palasia. Tuoksuu makealla ja maitoiselle. Halkaisupinnoissa näkyy jotain harmaita sattumia, jotka eivät tuoksu miltään. Heti ensimmäisellä haukkauksella kyllä selviää, mitä sattumat ovat: salmiakkia. Näyttää, tuntuu ja maistuu niinkuin apteekkarin salmiakkia olisi ripoteltu maitosuklaan joukkoon. Ei lainkaan hassumpi yhdistelmä. Salmiakin terävyys ja suolaisuus ja tujukkuus yhdistettynä lempeään ja makeaan maitosuklaaseen toimii varsin hyvin. Salmiakin määrä on lisäksi varsin oiva: sitä on niin että se maistuu, muttei kuitenkaan niin paljoa että se peittäisi suklaan maun alleen.

Olli P 10.05.2013
Paksu maitosuklaa, josta hieman näkyy että seassa on mustia sattumia. Suklaa on hyvä pureskeluun, löytyy pureskeltavuutta, mutta se ei johdu kovuudesta vaan suklaan paksuudesta. Salmiakkisattumat ovat kovia, joskin pieniä. Salmiakin paloja on sopivassa suhteessa suklaaseen nähden ja salmiakki on suolainen. Suklaa on ihan ok, joskaan ei tarjoa mitään erikoista makuna kun salmiakki dominoi sen yli. Jälkimakuna on suolaisen salmiakin maku. Pakko tätä on hieman verrata maraboun vastaavaan ja voisi sanoa että maraboun versio on makeampi eli suklaa pääsee enemmän esiin. Tässä suklaata on hieman paksummin ja sitä myöden se on mukavampi pureskeltava. Lisäksi salmiakki on tässä suolaisempi sekä dominoivampi maku. Kummasta sitten tykkää on eriasia. Allekirjoittanut kallistuu ruotsalaiseen tasapainoisempaan versioon enemmän. Tässä suklaa jää aivan liian pahoin jalkoihin.

Antti M 19.03.2008
Yksi parhaista Kultasuklaan maitosuklaista ehdottomasti! Salmiakki ei ole järin vahvaa mutta selkeästi se kuitenkin tuo panoksensa tähän irtolevyyn. Lakritsi sopii silti makuuni paremmin maitosuklaan kanssa mutta tämäkin on hyvää vaikka tämä maitosuklaa ei tässä olekaan vahvimmillaan - jospa saisi Sinisestä tällaisen version...

Salla Elina Salo 05.05.2007
Maitosuklaa ja salmiakki ei toimi yhdessä! Ihan kamala yhdistelmä. Maistuu suussa älyttömän suolaiselta – ja siltähän ei suklaan pitäisi maistua.

Antti H 30.04.2006
Salmiakki maistuu kyllä tosi voimakkaalle. Rehellisesti sanottuna en voi sanoa, mitä suklaata tämä on. Maistan vain salmiakin. Suklaan koostumus on kuitenkin tasainen ja hyvä. Pisteitä erikoisuudesta.

Satu 30.04.2006
Onpas tämä salmiakkista. Suklaata ei juuri maista. nämä salmiakkipalat on sellaisia hippuja, samoja joita on sen hyvän salmiakkijäätelön päällä. Odotin tätä innolla, koska suklaan lisäksi salmiakki (ja lakritsi) on toinen intohimoni, mutta hieman kyllä petyin. Kaikkea ei pidä näköjään mennä sekoittamaan keskenään.

Jarkko 15.04.2006
Odotukset olivat korkealla tämän maitosuklaan suhteen. Heti ensipuraisusta kuitenkin tajusin sekaannuksen päässäni: salmiakki ja lakritsi ovat kaksi eri asiaa. Salmiakki on tämä suolaisempi aines, joka peittääkin välittömästi alleen suklaan maun. Salmiakinmuruset tuntuvat ja maistuvat ihan siltä apteekissa myytävältä salmiakilta, tiedättehän ne pienet muruset. Vaikka yhdistelmä onkin mielenkiintoinen, niin salmiakki on mielestäni liian hallitseva. Kuultaisiinpa Kultasuklaalla avunhuutoni siitä, että lakritsisuklaakin voisi olla kokeilemisen arvoinen...

Susanna K 15.04.2006
Vahvana makuna suoraan tulee salmiakki joka peittää tyystin suklaan maun tässä suklaassa. Liian suolainen salmiakki joka hallitsee koko syömisen ajan ja jää vielä jälkimakunakin suuhun. Olisikohan lakritsi parempi...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani