Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa appelsiini maitosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa appelsiini maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 17.12.2021
80g tutun formaatin levy, jonka ajattelen olevan fazerinamaisen herkullinen, mutta katin kontit. Appelsiini tarkoitti tässä tapauksessa sukaatinpalasia, ja niitä oli kyllä ihan todella reipas määrä tuossa levyssä. Kaikki appelsiinin raikkaus oli jäänyt pois, kun tuo sukaatti on niin makeaa, ei kiva. Ehkä yksi palanen maistui vielä hyvältä, mutta toi makeus kumuloitui vaan koko ajan, ja puolen levyn syöminen kerralla oli ihan liikaa. Maitosuklaakin on aika tuhtia ja makean puoleista, joten kombo ei vaan toiminut. Kakkonen.

Annamari 15.12.2018
Pehmeän makuista maitosuklaata. Appelsiini maistuu miedosti. Koostumus on hieman liian rasvainen. En pidä appelsiinin mausta tässä. Maku kuitenkin menettelee ja suklaa ja appelsiini ovat hyvä pari.

Nina M 08.05.2011
Maitosuklaa, jossa on jotain möykkyjä. Tuoksu miellyttävän hedelmäinen. Maku mieto ja aivan hyvä. Appelsiininpalat tuovat kivan lisän.

Tapani P 08.05.2011
Tuttu Kultasuklaan vaalea maitosuklaa. Makua dominoi makeus. Appelsiinin maku aavistuksenomainen.

Aki 08.05.2011
Voimakkaan appelsiinin tuoksuinen suklaa. Maistaessa appelsiinin maku ei (onneksi)
ole yhtä voimakas, kuin tuoksu antaisi odottaa. Kiitettävän olisi saanut, mikäli hivenen
äklö jälkimaku ei maistuisi yhä.

Mira 08.05.2011
Maistuu pehmeältä ja tasaisesti sekoitetulta- jokin marja tai hedelmä lisätty mukaan, vaikea tunnistaa makua. Kaipaa jotain selkeämpää.yhdistelmää, vaikkakin maku ja suklaa keskivertotasoa.

Vappu 06.05.2009
Maitosuklaata ja kandeerattuja appelsiinikuoripaloja, eli erittäin kiinostusta herättävä kokonaisuus. Levy oli melko paksu ja kuoripaloja oli mukana reippaasti. Mielestäni appelsiini ei maistunut tarpeeksi kirpakasti vaan kokonaisuus jäi makean latteaksi. Suutuntuma kuoripaloihin oli mukava, ne olivat sopivan pehmeitä. Parantamisen varaa jäi.

Antti M 19.03.2008
Kääk... Yllättävänkin äklömakeaa maitosuklaata kuivatuin appelsiininpaloin varustettuna - ei uppoa. Kyllä se vaan on niin, että appelsiini sopii paremmin tumman suklaan kanssa nautittuna; plussaa on toki, ettei tässä ole sentään appelsiininkuorta vaan ihan kuivattuja, isojakin, palasia. Omaan makuhermoon tuli sen verran vakava trauma tästä, että ei kykene antamaan edes tyydyttävää arvosanaa.

Jarkko 15.04.2006
Tästä täytyy heti sanoa, että suklaassa on paras tuoksu, mihin olen missään suklaassa koskaan törmännyt. En tiedä tarkalleen millä appelsiinin tuoksu on saatu aikaseksi (kenties appelsiinilla...), mutta siinä on onnistuttu hienosti.

Suklaan maku myötäilee tuoksua. Aivan mahtava maku, raikas ja hedelmäinen. Harmikseni suklaan seassa on kuitenkin appelsiinin (kuoren?) palasia, jotka eivät ole minun makuuni. Ne muuttavat maun pureskellessa hieman kitkerään suuntaan. Onneksi palasia ei ole kovin paljon, mutta ne vähäisetkin palaset jäävät ikävästi suuhun pyörimään. Muruset tipauttavat tämän ykköspallilta.

Susanna K 15.04.2006
Voimakas appelsiinin tuoksu suklaassa. Jollain tavalla tulee mieleen Fazerin suklaa Fazerina, mutta tässä appelsiinin maku on voimakkaampi ja erikseen vielä appelsiinin paloja löytyy suklaassa. Kaikinpuolin mukiinmenevä suklaa...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani