Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa tumma suklaa 52-54%
Tuotteen Kultasuklaa tumma suklaa 52-54% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,43 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeettomat).
 

Sanna K 16.12.2007
Pehmeän makuinen eikä yhtään kitkerä tumma suklaa. Meinasin ensin antaa nelosen mutta kun mietin että missä olisi voinut parantaa niin ainoa vaihtoehto oli tummuuden vähentäminen. Eikä se sillon enää tummaa olisi ollut, joten tummaksi suklaaksi parasta laatua!

Tytti 14.12.2007
Tummaa suklaata. Täyteläinen tumma maku, kova koostumus. Mitenköhän käyttätyy leivonnassa? Tumma suklaa on joskus pistävää, mutta tässä on lempeän tumman suklaan maku, herkullista.

Anja 08.12.2007
Tumma kova suklaa. Outo tuoksu. Suklaa sulaa nopeasti. Liian iso pala ja liian paksu. Maku miellyttävä, ei liian voimakas eikä liian makea.

Antti K 06.12.2007
Tummasuklaa, joka alkaa maistumaan vasta lopussa, mietoa on. Ihan kiva sinänsä mutta ei mun suosikki edes tummista suklaista, kovin on tunkkainen fiilis, tylsähkö maku.

Elina 06.12.2007
Mukava rapsakka koostumus. Täyteläistä. Vakuutuin että olen enemmän tumman suklaan ystävä. Kovin oli taas paksu pala. Hyvä ettei sulanut sormiin.

Elise P 06.12.2007
Todella tumman suklaan tuoksu. Pehmeä maku, kuitenkin tiettyä jämäkkyyttä eli ei liian pehmeä ja makea. Mukava suutuntuma, kun suklaa ei ole liian pehmeää pureskeltavaksi.

Minna Hi 06.12.2007
Mmm, tosi vahva ja kaakaoinen tuoksu tässä suklaassa! Pala on melko paksu ja tumma suklaa on kovaa, joten tätä on vaikea puraista. Harmi, ovat tehneet tästä liian makean. Tumman suklaan luonteeseen kuuluu lievä karvaus; tämä on kyllästetty sokerilla. Sääli. Liika sokeri vie ainakin pisteen pois.

Antti M 06.12.2007
Kaakaoinen ja makea tuoksu. Puraistessa Taloussuklaa tulee ensimmäisenä mieleen. Koostumus on kova ja kiinteä mutta helposti murenematta lohkeava. Sulaa hieman nihkeästi suussa. Kevyesti parempi viritys Kultasuklaalta kuin maitosuklaansa verrattuna muihin kotimarkkinoilta löytyviin tuotteisiin. Tätä voisi syödä enemmänkin!

Susanna K 05.05.2006
Tumma suklaa joka maistuu pehemälle. Tumman suklaan kitkeryyttä ei ole ja suklaan sulavuus on hyvä. Silti jotain kaipaan vielä makuna tässä. Palan paksuus pudottaa pisteen viitosesta.

Janne J 05.05.2006
Tummaa, hyvää! Juuri sopiva balanssi rasvaisuuden ja kovuuden suhteen. Suuhun jää mieto kaakaojauheen maku. Tätä pitäisi olla varalta levyllinen tai kaksi kaapissa.

Joonas 05.05.2006
Ihan hyvä 70% suklaaksi, montaa palasta en tohtisi syödä mutta ei kai tummaa tarvitsekkaan. Olisi mielenkiintoista käyttää tätä leivontaan. Jälkimaku parempi kuin useissa muissa tummissa suklaissa.

Antti H 05.05.2006
Suussasulavaa tummaa suklaata. Tummaksi suklaaksi maku ei ole ollenkaan pistävä, se on jopa hieman makea. Parasta tummaa suklaata mitä olen maistanut.

Satu 05.05.2006
Miellyttävää hitaasti periksi antavaa tummaa suklaata.

Jarkko 05.05.2006
Tumma suklaa, joka pelaa makunystyröiteni kanssa samassa joukkueessa. Ei ole liian tummaa, ei ole kitkerää purtuna tai imeskeltynä. Tällainen tuote saa minut, vannoutuneen maitosuklaavasikan uskomaan parempaan huomiseen tummien suklaiden kasvavassa maailmassa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani