Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa maitosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat).
 

Jenni V 20.02.2018
Osui 100-vuotiaan Suomen designilla varustettu levy kohdalle ja pitihän sitä maistaa. Levy on yksinkertainen ja koruton, mutta maku on kieltämättä hyvä, Lindtmäisen makeahko, paksuksi tahnaksi suussa muuttuva rakenne. Suklaa on melko vaaleaa ja kun tarkemmin alan maistella niin aivan alkumaku on minun makuuni vähän liian mieto, pikkuisen rasvainen ja mauton. Siksi annan tälle vain vahvan kolmosen.

Sanna K 15.12.2007
Sopivan pehmeä ja makea koostumus, ei liikaa eikä liian vähän mitään suklaan perusominaisuuksista. Sulaa suuhun helposti ja jättää miellyttävän jälkimaun. Parhaita maitosuklaita mitä olen koskaan maistanut.

Tytti 13.12.2007
Perusmaitosuklaata, tiivistä ja tasaista. Maku on hieman pistävän makea ja koostumus on maitosuklaalle liian kova, ei suosikki.

Minna Hi 12.12.2007
Maitosuklaa, jossa ei lähes ollenkaan tuoksua. Todella makeeta, maku leviää kielen sivuilta suun takaosaan. Rakenne on melko pehmeää, aavistus Nougatin makua. Jälkimaku on happaman makea. En itse valitsisi tätä maitosuklaakseni.

Anja 08.12.2007
Vaalea maitosuklaa. Epämiellyttävä tuoksu. Liian rasvainen ja vaalea. Suklaa tosin sulaa hyvin.

Antti K 06.12.2007
Hienoa suklaata mutta makuerot ns. "joulukalenterisuklaaseen" ovat hiuksen hienot. Tuntuu että jotakin saisi olla seassa pristämässä tätä perussuklaata, tryffeliä väliin niin hyvää tulee!

Antti M 06.12.2007
Yllättävän 'saksalaisen' maitosuklaan oloinen viritys. Kelvollinen kiinteys ja mutta hivenen liian rasvainen ote, joka jättää toivomisen varaa. Jälkimaku on kyllä miellyttävä mutta kovin 'tavanomainen' eli viimeinen silaus puuttuu...

Terhi 06.12.2007
Tyypillinen perussuklaa, nämä ovat niitä suklaita, joita ei huomaa edes syövänsä. Maku jää suuhun hetkeksi aikaa, mutta ei ole sellainen joka jäisi mieleen. Kaipaa vähän makua.

Elise P 06.12.2007
Tuoksuu aivan Maraboun maitosuklaalle. Makukin aika samanlainen, makea perussuklaa. Ei tätä kovin paljoa jaksaisi kerralla syödä makeutensa vuoksi. On kuitenkin maultaan mainio.

Susanna K 05.05.2006
Tuoksu pistävä tummasuklaa vaikka kyseessä maitosuklaa. Suklaan maussa kalvahtaa jääkaapin maku jota ei ole pesty vuoteen. Yksi pala riittää. Mikä pettymys!

Janne J 05.05.2006
Vaalea maitosuklaa, jossa aavistus liikaa makeutta minun makuuni. Jälkimaku jotenkin epämiellyttävää, tätä ei tee mieli lisää. Tusinasuklaa.

Joonas 05.05.2006
Oikeen makoisa maitosuklaa, hieman maraboumainen. Lohkeilee kivasti ja sulaa helposti... silti, joku sivumaku / mauste, jota en tunnista.

Antti H 05.05.2006
Voimakkaanmakuista maitosuklaata. Maku vivahtaa jopa vähän tummaan suklaaseen. Suussasulava suklaa jättää pitkän jälkimaun.

Satu 05.05.2006
Vaikka kuinka yrittäis olla kohtelias niin ei auta - kyllä tästä paistaa läpi se hitusen ummehtunut metallinen tuoksu ja aromi, joka tulee vastaan myös silloin, kun avaa liian tiiviisti kiinni olleen termospullon.

Jarkko 05.05.2006
Jokin aika sitten maistelin saman valmistajan salmiakkisuklaata tähän maitosuklaaseen valmistettuna. Nyt huomaan että sen suklaan arvosanaa vähentävät tekijät eivät olleet ainoastaan salmiakin syytä. Tässä on jokin pieni maku, joka pistää ja häiritsee, en osaa sitä sen tarkemmin määritellä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani