Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa pellavansiemenenydin tummasuklaa 70%
Tuotteen Kultasuklaa pellavansiemenenydin tummasuklaa 70% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,56 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Saila 18.03.2009
Äsken maistelemani kammotuksen jälkeen tämä tumma suklaa maistuu varsin hyvälle. Joukossa on jotain outoja hippusia, joita ei onnistu tunnistamaan. Näistä ei irtoa mitään mainittavaa makua, jännä rasvainen (mutta ei liian) tuntu vain.

Miriam 15.03.2009
Tuoksu tunkkainen, jopa sukkamainen. Ei tee mieli edes maistaa. Jättimäinen palakoko lisää vain epäluuloa. Suklaa kovaa ja liuskottuvaa. Maku pähkinäinen, tulee mieleen saksanpähkinä. Joukossa hippuja. Vaikea päättää olisiko kakkonen vai kolmonen. Ei niin pahaa kuin alussa luulin, mutta ei silti hyvää.

Anja 03.03.2009
Liian iso pala tummaa suklaata. Tuoksuu hevostallille ja kuivatulle heinälle. Sisällä ohuen ohuita lastuja, ehkä mantelia. Voin elää ilman tätä.

Päivi 27.02.2009
Huh, tumma paksu palanen ja tuoksuukin tummalle suklaalle. Olipas kovaa ja hyi, tajunnanräjäyttävä kitkerä maku iskee suuhun. Tässähän on kahvinporojakin matkassa. Naama on tuhannen kurtuilla. Äkkiä suupesulle.

Hanna P 27.02.2009
Kunnon kokoisia lohkareita tummaa suklaata. Aito vahva maku ja koostumuksenkinkin kuulee ympäri huonetta muiden haukatessa suklaata...erittäin kova. Maku myöskin äkkiseltään erittäin terävä vaikka pehmeneekin sulaessaan. Jälkimaku tunkkainen.

Antti H 27.02.2009
Tummalta vaikuttavaa suklaata tuoksun ja ulkonäön perusteella. Seassa on ilmeisesti jotain raksuvaa, mutta suklaa on niin voimakkaan makuista ettei "täyte" juurikaan maistu. Tämä on mulle liian tummaa.

Satu 27.02.2009
Paksu ja loksahtava tummasuklaalevypala, jossa on seassa jotain jotain jotain sanoinkuvaamattoman kamalaa. Mitä ihmettä tämä on? Kertokaa välittömästi! Aivan kuin jotain rasittavan pieniä raeruohon siemeniä. Tai jotain jota löytyy jonkun mukahienon italialaisen ravintolan itsepaistetun leivän päältä. Tämä pieni palanen on pyörinyt suussani nyt noin minuutin ja 35 sekuntia ja pikkuhiljaa valmistaudun nielaisemaan ensimmäisen kerran. Huomaan, että maku ei ole niin paha, jos ei erehdy hengittämään nenän kautta. Huh, selvisin. Sain vedettyä palan alas ja onneksi tumma suklaa lähti jossain vaiheessa taisteluun noita pieniä helvatun kuivatun yrtin typpisiä palasia. Kokemuksena yksi karmeimmista tällä saralla kokemistani.

Susanna K 27.02.2009
Haju suklaassa luotaantyöntävä eikä makukaan ole nautittavimmasta päästä. Mitä ihme heinää tämä on? Maku on jotain niin ällöä että yökkimisreaktio on liian lähellä. Juu, ei kiitos!

Jarkko 27.02.2009
Tummaa on, todella tuimaa. Miten minä tämän kohteliaasti ilmaisisin... tämä maistuu hitusen kosteahkolle villasukalle, mutta ainoastaan alussa ja lopussa. Välissä olevan pureskeluvaiheen (jollaisena minä sen suoritin, koska suklaa on todella kovaa) aikana suklaa oli edelleenkin tuimaa, mutta ei loppupeleissä kuitenkaan lähelläkään tummimpia tai kitkerimpiä tummia suklaita. Vaikka en noiden siementen koostumuksesta tai mausta erikoisemmin innostu, niin suklaana tämä kuitenkin on ihan jees, sanoivatpa maistelukaverit (ilmeistä päätellen) mitä tahansa. Maku paranee pala palalta, olisikohan neljäs pala vielä nostanut arvosanaa. Ehkä ei.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani