Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa pipari tummasuklaa 54%
Tuotteen Kultasuklaa pipari tummasuklaa 54% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,11 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Saila 20.03.2009
Piparkakun tuoksu... taidanpa arvata mitä tämä on :) Ihan mukava yhdistelmä, joskin maitosuklaisena toimii paremmin.

Miriam 13.03.2009
Tuoksu jouluinen, mukava yllätys. Makeaa, inkivääristä/neilikkaista, maku vahvistuu ja vahvistuu ja lopussa suuhun jää hyvin vahva joulutunnelma, jota ei meinaa saada millään lähtemään. Sopivan tummaa, sopivan jouluista. Maun pistävyydestä lähtee piste.

Anja 26.02.2009
Tumma, liian paksu suklaalevy. Yksikin pala liian iso. Outo haju. Suklaan sisällä murusia. Maku itse asiassa parempi kuin tuoksu. Sulaa hyvin vaikka pala on iso.

Antti H 21.11.2008
Huh, melko tummaa suklaata jossa ensimmäiseksi vivahtaa joku pistävä maku. Aivan kuin suklaassa olisi puhdasta alkoholia seassa. Palaa pureskellesssa seasta löytyy jotakin raksuvaa, keksiä oletan.

Hanna P 21.11.2008
Isoja, tummanruskeita suklaalohkareita vahvan mausteisella tuoksulla…lähes virittyy joulun tunnelmaan. Suklaapalasta haukatessa saa kunnolla käyttää leukalihaksiaan ja vaikka suklaa pureskeltaessa onkin rouskuvan miellyttävä on suklaasta vaikea irrottaa tuoksun ennakoivia kunnon makuja muutakuin lähes purkkamaisella jauhamisella. Kuitenkin mielenkiintoinen maku.

Jarkko 21.11.2008
Kultasuklaan palakoon tunnistaa helposti. Tumma suklaa tuoksuu piparkakulle, nam. Tummassa suklaassa tämä piparin maku vaan ei oikein sovellukaan minun suuhun. Toisaalta pipari maistuu piparilta ja se on ok, mutta jokin tässä häiritsee, enkä oikein osaa sitä sormella osoittaa. Ihan jees, mutta olisin toivonut vielä ”sitä jotain”, jos parempiin pisteisiin pitäisi kyetä.

Tapani H 21.11.2008
Paksuja ja isoja paloja tummaa suklaata joka maistuu kardemummalle ja piparille. Kyllähän tämä joulusuklaana menee jonkin aikaa, mutta ei vakituiseen käyttöön.

Päivi 21.11.2008
Paksuja tummia palasia ja jokin erikoinen tuoksu. Ihan kuin mentholia. Maku kyllä tummaa suklaata ja maistuu myös jouluinen maku. Glögin maku tulee suuhun. Miellyttävä yhdistelmä. Maku säilyy.

Satu 21.11.2008
Kultasuklaan tummaa suklaata (kiitos näistä isoista palasista!), joissa pieniä piparkakkumurusia. Suklaa ei tunnu lainkaan niin tummalta kuin miltä se näyttää ja piparkakkumaut pehmittävät ja tasapainottavat kokonaisuutta kummasti. Tässä on perusmaut kohdallaan. Kiva jouluinen suklaa, joka on kuitenkin sen piirun verran liian tummaa minulle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani