Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa kookos maitosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa kookos maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 ja löytyy top 100 -listan sijalta 30. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Susanna K 02.05.2008
Ei voi erehtyä Kultasuklaasta eli suklaa herkullista Kultasuklaan maitosuklaata sekoitettuna kookosta sekaan. Sopiva suhde maitosuklaata ja kookosta jotta ei tule liian imelää tai ylikookostettua suklaata. Täydellinen balanssi kokonaisuudessaan. Yksikertaisesti nautittavaa ja todella hyvää.

Jarkko 25.04.2008
Ai lav kookos! Maitosuklaan seassa on kookosta aika vähän kun levyä katsoo halkaistuna, mutta maku paljastaa että sitä on ehdottomasti riittävästi. Kookoksen maku suhteessa suklaan makuun on varsin sopiva tällaiselle kookoksen ystävälle. Joku tuntematon pieni sivumaku pyrkii esiin, mutta ei onneksi pääse pitkälle. Hauska ja hyvä kuukauden suklaa. Tätä makuahan ei taida enää kukaan muu Suomessa myydä levynä, kun Maraboukin sen omansa lopetti jo vuosia sitten. Tämä maku saisi pysyä markkinoilla pidempäänkin.

Satu 25.04.2008
Heti plussaa isoista kunnon kokoisista palasista ja valloittavasta kookoksen tuoksusta. Maku ja koostumus ovat juuri sellaisia kuin mitä kookosmaitosuklaalta odotan. Maku on herkullinen ja maitosuklaa miellyttävän pehmeä. Kookoshiutaleet kerääntyvät ensin lähes purkkamaisesti yhteen ja suklaan kadotessa muutamat hiutaleet jäävät leijailemaan hampaanvälistä toiseen.

Antti H 25.04.2008
Reiluja palasia, mutta mikä on tämä sivumaku? Multa? Seassa olevat hituset eivät jaksa pelastaa tätä.

Tapani H 25.04.2008
Kookosmaitosuklaata. En ole koskaan hirveästi pitänyt kookoksen mausta, varsinkin jos sitä on liikaa. Ihan mukiinmentävä, mutta ei varsinainen favorite.

Päivi 25.04.2008
Paksu pala. Jotakin mantelia sisällä. Ei tuoksi kovin hyvälle ja makukin vastaa tuoksua. Aika kitkerää.

Janne J 25.04.2008
Aika kovaa maitoksuklaaksi, ilahduttavan paksut palaset. Nam, kookosta! Väistämättä tulee Bounty mieleen, mutta tässä selvästi enemmän suklaata - ainoa vaan, että kookos varastaa shown 10-0 ja suklaasta ei jäänyt oikein mitään mieleen. Tästäkin huolimatta tämä kombinaatio maistui oikein hyvin.

Sanna K 25.04.2008
Paksu maitosuklaapala jossa mieto kookoksen tuoksu. Suklaassa ei ole mitään täytettä vaan maitosuklaan seassa on jonkin verran kookoshiutaleita. Kookos maistuu melko voimakkaasti vaikka sitä ei hirveän paljon seassa tunnekaan. Tai sitten hotkin palan liian nopeasti. Kookoksen ystävänä annan kuitenkin pisteitä täydet 5.

Saila 21.04.2008
Tuoksu on herkullinen, maussa on olevinaan häivähdys toffeetakin mutta se taitaa olla vain kuvittelua. Kookoksenmakua on runsaasti, tästä tulee mieleen kesä, loma ja paahtava aurinko! Koostumuksessa sopivasti sattumia. Ehkä aavistuksen turhan makeaa, mutta en silti vähennä pisteitä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani