Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa papaya valkosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa papaya valkosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,08 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Kai 29.05.2008
Valkosuklaapala. Sisällä oletettavasti hedelmämarmeladipaloja joisata ei juurikaan saa selvää mille ne maistuvat. Suklaa itsessään ihan perustavaraa.

Janne J 29.05.2008
Valkosuklaan sisällä on kuivattua hedelmää.. mutta mitä? En osaa kuolemaksenikaan sanoa. Fiilis on vähän samalainen kuin heittäisi sokkona kuivattuja hedelmiä sisältävästä pussista muutaman palasen suuhun. Plus tietysti päälle makeahko "ihan ok" valkosuklaa. Yhdistelmänä tämä on kuitenkin aivan turha.

Hanna-Maria 29.05.2008
Ihanaa valkosuklaata. Maku vain häipyy aika nopiasti suusta.. Suussa sulavan hyvää. Vois syödä vaik kuinka paljon.

Antti H 29.05.2008
Piristävä yhdistelmä valkosuklaata ja olisiko jotain kuivattua hedelmää. Kombinaatio on aika äkkimakea, mutta toimii tosi hyvin.

Jarkko 29.05.2008
Tutun näköistä valkosuklaata, jonka seassa on valitettavan harvassa jonkin kuivatun hedelmän näköisiä palasia. Hedelmäpalaset ovat todella harvassa, niitä ei ole ihan joka suklaapalaseen edes riittänyt. Outoa on myös se, että se yksikään minulle sattunut hedelmänpalanenkaan ei maistu yhtään miltään, en saa siitä minkäänlaista makua irti vaikka tiedänkin mitä sen pitäisi olla. Valkosuklaa on siis ainoa joka tässä maistuu ja se ei nyt tällä kertaa oikein sytytä tätä maistelijaa...

Päivi 29.05.2008
Valkoinen iso palanen. Tuoksuukin valkosuklaalle. Tämä ei ole liian sokerinen ensipuraisulla. Itseasiassa miellyttävä maku. Mutta sitten tulee sokerisempi maku. Pienenä määränä hyvä, mutta liikaa ei voi syödä. Mun palasessa ei ollut sisällä mitään. Huomioin, että osassa oli.

Sanna K 29.05.2008
Paksunhkon valkosuklaapalan sisältä löytyi oranssi kuivattu hedelmänpala. Mangoa, papaijaa tai jotain vastaavaa tuntuisi olevan. Suklaa itsessään on pehmeää ja hyvää, mutta tuo hedelmänpala ei oikein tullut esille kokonaisuudessa.

Satu 29.05.2008
Ai-jai-jai, jo pelkkä Kultasuklaan valkosuklaisten palasten näkeminen saa kuolan valumaan. Suklaan seassa on harvakseltaan jotain oranssihtavia marmeladin tai kuivatun hedelmän palasia, joiden kovin vienoksi jäänyt maku muistuttaa papayaa tai vastaavaa. Hyvää, mutta palaset jäävät lähinnä statistin rooliin.

Tapani H 29.05.2008
Sopivan makeaa valkosuklaata, joukossa jotain oransseja hedelmänpalasia joita en tunnistanut koska ne eivät maistuneet oikein millekään.

Susanna K 29.05.2008
Aah, ihanaa valkosuklaata ja palan koosta päätellen tuttu valmistaja. Valkosuklaa maistuu sopivan makealle ja suklaan seassa vaikuttaisi olevan jotain kuivattua hedelmää, aprikoosia? Joka tapauksessa hyvä kokonaisuus kaikinpuolin.

Kaarina 28.05.2008
Valkoinen suklaa; luonnotonta. Imelyys valtaa suun; ei nautinnollinen makeus. Ei paranna käsitystäni valkosuklaasta (= ei-suklaata) . "Sattuma" ei tuonut makua.

Antti M 17.03.2008
Irtolevynä ostetussa valkosuklaassani ei ainakaan liiemmin sattumia näy eli papayaa on säästelty. Jos en tietäisi mitä syön, niin jäisi kyllä arvoitukseksi vaikka välillä isojakin paloja kuivattua hedelmää osuu kohdalle. Itse en liiemmin moista hedelmää kaipaa eikä valkosuklaakaan ole suosikkejani, joten pikkuinen maistiainen riittää tähän. Tokihan Kultasuklaan valkosuklaa on sieltä parhaimmasta päästä maistamistani mutta se ei lohduta tippaakaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani