Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa riisi tummasuklaa 54%
Tuotteen Kultasuklaa riisi tummasuklaa 54% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Laktoosittomat, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Riisisuklaat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 17.10.2008
Tämä Kultasuklaan vaaleampi tumma suklaa on aiemmin osoittautunut varsin hyväksi perustaksi monelle raikkaalle lisukkeelle. Riisimuro jää lisukkeena kuitenkin sen verran miedoksi, että tumman suklaan maku tuntuu tässä selvästi voimakkaammalta kuin raikkaamman lisukemaun kanssa. Suklaa tuntuu myös varsin makealta, jopa liiaksi asti. Kyllä tätä mutustelee (ja varsinkin pureskelee) ihan mielellään, mutta ei kuitenkaan suurimpia hittejä Kultasuklaan valikoimassa.

Antti M 12.03.2008
Taloussuklaamainen tuoksu ja maku sekä hieman riisimuroja levyn pohjassa. Riisiä saisi olla enemmänkin mutta tumma suklaa on ihan messevää nautiskeltavaa näinkin; selkeästi parempaa kuin ylimakea maitosuklaaversio mutta ei ihan viiden pisteen suoritus kumminkaan. Sadan gramman levyn kahdeksan isoa palaa riittävät kyllä mainiosti suklaanälän sammuttamiseksi eikä lisää jää kaipaamaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani