Laatusuklaa

MONDELEZ INTERNATIONAL Suklaalevyraadissa

Mondelez International daim patukka
Tuotteen Mondelez International daim patukka valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 ja löytyy top 100 -listan sijalta 22. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mondelez International -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Olli P 26.06.2013
Tarttuipa käsiin välillä tuttu ja turvallinen tuote nimittäin daim. Tuttu ohut mantelikrokanttilevy maraboun maitosuklaakuorrutteella. Suklaakerros tuntuu ensimmäisenä puraistaessa ja onkin pehmeä, mutta itse krokanttiosuus on kova eli tuote on purtava. Mantelikrokantissa on makeahko, toffeemainen maku. Suklaa on tuttua makeaa marabouta. Purtaessa krokantti jää hieman hampaisiin kiinni ja mitä pidemmälle syö, sitä tukevammin sitä on sellainen ohut pinta joka ei ole oikein miellyttävä. Makuna tuote ei ole ylitseampuvan makea mitä voisi odotella vaan oikein sopiva. Suklaakin maistuu, vaikka mantelikrokantti onkin pääosassa. Daim on kiva ja tuttu tuote, jonka tuntuma (erityisesti tuo hampaisiin tarttuminen) vie pisteitä. Suklaan makuhan on loistavaa, mutta sitä saa paremmassakin muodossa ostettua.

Jenni V 21.12.2011
Yhdistelmä krokantti-suklaa on loistava, mutta kun krokanttia on patukassa paksu kerros niin alkaa makeus ja rakenne tökkiä. Tököttiä saa sitten ronkkia hampaiden välistä ajan kanssa... Hammaspeikon unelmapatukka jälleen kerran. Tykkään, mutta vaan silloin kun tätä syö harvoin.

Iikka 09.11.2011
Ohut pötkäle, joka tuoksahtaa sisäkumille. Tuttu maku. Kovaa ja hampaisiin tarttuvaa. Paahtunutta kivaa tahmamakeutta. Me gusta. Eihän tätä kuitenkaan paljoa väännä naamaan, sen verta sokerista on. Itse asiassa kolmasosa pötkö on ihan tarpeeksi. Huhhuijaa.

Hanna P 03.11.2011
Tuttu Daim eli kovaa toffeeta maitosuklaapäällyksellä. Tuoksu mieto, mutta makean kinuskinen. Olen aina tykännyt Daimin ainutlaatuisesta suutuntumasta eli lohkee ja suklaa sulaa, mut toffee jää. Oikeastaanhan tää on ihan ylimakeaa ja toffee tarttuu hampaisiin, mut eihän tästä voi ku tykätä.

Marika 11.05.2010
Daim poikkeaa ulkonäöllään edukseen monista tylsännäköisistä tasapaksuista suklaapatukoista. Leveä, ohut levy, jossa herkullisenoloinen suklaakuorrute. Tuoksu on voimakkaan maitosuklainen. Rakenne on kova ja "kidemäinen". Haukatessa sisuksesta lentää lastuja ympäriinsä. Ensin maistuu hetken suklaalta ja sitten omatekoiselta kinuskilta, kovalta sellaiselta. Mantelikrokantteja ei juuri erota. Lajissaan hyvää, mutta se laji ei ole SUKLAApatukka :) Lisäksi hampaisiin juuttuneen sitkaan aineksen irroittamiseen saatetaan tarvita apuvälineitä..

Miriam 29.04.2009
Tuoksu suklainen ja pähkinäinen. Ulkonäkö hillitty. Keskustan kovuus tulee yllätyksenä, ei siis sovellu huonohampaiselle. Krokantti jää hampaisiin kiinni ja kertyy poskihampaiden koloihin. Todella makeaa, jopa äklön makeaa. Muuten hyvä, mutta tahmaisuudesta, kovuudesta ja liiallisesta makeudesta tippuu pisteitä.

Anja 19.04.2009
Ohut suklaakuorrutettu kova nekku. Dajm? Liian makea minun makuun. Tosin tästä voi tehdä vaikka mitä, esim. Dajmjäätelöä. Siihen se on sopivaa.

Reeta 30.06.2008
Mantelikrokanttia maitosuklaakuorrutteella. Kun satun ostamaan yhden tällaisen, jään saman tien koukkuun. Yleensä tämä meinaa sitä, että tätä tulee syötyä päivittäin vähintään viikon verran.

Henriikka 23.06.2008
Tämä oli jo nuoruudessa suurta herkkua. Silloin imeskelin ensiksi suklaat pois päältä ja sen jälkeen pureskelin mantelikrokantin. Pidän tästä kovasti ja ostankin tätä todella usein. Tämän syöntiä ei pysty lopettamaan vaan hetkessä suklaa on jo syöty. Krokantti jää ehkä hieman hampaisiin, mutta se ei haittaa. Maku antaa anteeksi sen. Krokantti on vielä niin ihanan narskuvaa hampaiden välissä ja maitosuklaa todella pehmeää suussa. Arvosanaksi annan 4. Tätä on aivan liian vähän tässä pakkauksessa ja tuo krokantti pysyy hampaissa turhan pitkään, vaikka siinä maistelun hurmoksessa se ei haitannut yhtään. Muuten todella hyvää.

Salla Elina Salo 11.02.2007
Houkutteleva ulkonäkö, näyttää jopa hieman käsintehdyltä suklaaraitoineen. Rapea mantelikrokanttitäyte lohkeilee mukavasti. Viipyilee hampaissa hetken, ei onneksi takerru pidemmäksi aikaa. Suklaakuorrutuksen maku on loistava!

Antti H 02.02.2007
Ahh. Herkkua. Ei varmaan tarvitse kuvailla mille Daim maistuu.

Rami 01.02.2007
Hei! Daim vai ei? Daim, heja Sverige!

Minna R 01.02.2007
Daimia, nam! Ehtaa tavaraa, suklaa maukasta ja hyvää ja täytteen kuuluukin jäädä narskumaan hampaisiin.

Mirja 29.03.2006
Hyvänmakuisen maitosuklaan alla herkullisen rapeaa mantelikrokanttia.

Jarkko 16.08.2005
Heti aluksi on annettava kehut loistavasta avausmekanismistä. Pakkaus avautuu todella helposti, kun tekee kuten valmistaja on suunnitellut. Muistini mukaan Daim oli ennen Dajm ja valmistajaksikin oli pakkaukseen merkitty Marabou eikä Kraft Foods kuten nykyään. Marabouhan on Kraft Foodsin omistuksessa. Ja sitten itse tuotteeseen. Tuotehan on kovaa mantelikrokanttilevyä, jonka ympärillä on ohut kerros suklaata. Suklaa on hyvää ja krokanttikaan ei ole hullumpaa, joskin se tarttuu pureskeltaessa hampaisiin toffeemaisesti. Imeskelemällä krokantti taas ei maistu tai tunnu kovin miellyttävältä, koska suklaakuori häviä tällä tavalla varsin vikkelästi. Alkupuraisu, kun suussa on sekä suklaata että krokanttia, on aivan herkullinen. Sitten kun suklaa sulaa päältä pois, suuhun tulee krokantin mukana aavistus kahvin makua. Pelkän krokantin maku ei ole erikoisen houkutteleva. Kokonaisuutena kuitenkin vähintäänkin OK. Ei tekohampaallisille.

Satu 16.08.2005
Ensimmäisen puraisun aikaansaama rouskumisääni on suorastaan hykerryttävä. Suklaan ja krokantin sekoitus yllättää joka kerta positiivisesti. Hampaisiin tarttuu mukavia pieniä välipaloja. Tämä hyppää ostoskoriin tasaisin väliajoin.

Susanna K 16.08.2005
Daim on lapsuudestani saakka ollut yksi mielisuklaistani. Siinä on jotain ihanaa, kun saa puraista suklaata ja alta tulee kovaa toffeemaista pureksittavaa ja suussa rouskuu. Daimin haluaa syödä yksin ja nauttia!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani