Laatusuklaa

PUHDISTAMO - REAL FOODS Suklaalevyraadissa

Puhdistamo -  Real foods kollageeni protein bar vadelma
Tuotteen Puhdistamo - Real foods kollageeni protein bar vadelma valmistusmaa on Hollanti. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Puhdistamo - Real Foods -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat.
 

Iikka 16.01.2021
Tiiviin sitkas palanen maistuu voimallisesti marjaiselta. Ehkä marjaesanssilta. Kuitenkin tästä proteiinipatukasta tulee hyviä viboja, ja huomaan haluavani lisää

Hanna P 12.03.2020
Kirpeäntuoksuinen, ohuella ja tummahkolla suklaalla päällystetty pinkki patukka. Täyte on sitkasta ja joukossa hieman kovempiakin kohtia (vadelmansiemeniä?), jotka tuntuvat purressa hieman epämiellyttäviltä. Lisäksi täyte tarttuu hampaisiin. Kaikenkaikkiaan maku on kuitenkin miellyttävä, joten hellyn arvosanassa kolmoseen.

Jenni V 05.02.2020
30g pikkupatukka, jossa on kivan tumma kuorrute ja juliamainen maku, tosin rakenne on aivan toista, eli sitkeää fudgemaista massaa. Toisaalta myös makeutta on marmeladia vähemmän, mutta kuitenkin tarpeeksi. Taateli ja hunaja tuovat tähän sopivaa makeutta, ja tämä hedelmäisyys sopii myös vadelman aitoon makuun. Mitä enemmän tätä syö, sitä enemmän tästä pitää, vähän sellainen aikuisten herkku. Kolmosen ansaitsee tämä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani