Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka erdnuss crisp
Tuotteen Milka erdnuss crisp valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 25.02.2021
Maitosuklaata, jonka seassa nimensä mukaisesti suolaista maapähkinää ja jotain rouskuvaa. Suolahäivähdyksestä huolimatta makea kokonaisuus. Rakennetta kuitenkin löytyy ja kokonaisuus on pakkauksen ja nimen antaman mielikuvan mukainen.

Jenni V 22.02.2019
90g ohut maitosuklaalevy jossa on pienen pieniä, minusta kivoja paloja. Lisuketta on saatu mahdutettua todella runsaasti, tässä on 13% maapähkinää karkeana rouheena, ja 3% karamellipaloja ja 1,5% cornflakes-riisimurokrispiä. Ensihaukkauksella tämä maistuu lähelle jotain reesen peanut butter -tuotteita, enkä ole varma tykkäänkö ihan noin voimakkaasta mausta. Pureskeltavaa suklaata tämä ilman muuta on, koska melko kovaa rämmälettä on runsaasti. Välillä tämä maistuu vähän enemmän snickersille joka miellyttää enemmän kuin peanut butteriin kääntyvä aromi. Ei ihan suosikkia, mutta ihan hyvää mättösuklaata kuitenkin. Kolmonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani