Laatusuklaa

MILKA Suklaalevyraadissa

Milka noisette
Tuotteen Milka noisette valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Milka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Annamari 02.03.2021
Pehmeää suklaata, joka tuoksuu pähkinäiselle ja nougatille. Koostumus on rasvainen ja maku pehmeän pähkinäinen. Minä pidän nougateista, joten pidän myös tästä, vaikka isona määränä olisi varmasti ihan liian makeaa.

Jenni V 14.06.2019
100g levy, jossa pitäisi olla Milkan maitosuklaata ja hasselpähkinätäytettä. Koko suklaa on erittäin pehmeää, enkä tunne erillisiä täyte- ja suklaakerroksia lainkaan. Koko levy maistuu Guylianin simpukkakonvehtien täytteelle, jonka fani en ollenkaan ole. Kakkonen.

Salla Elina Salo 23.07.2007
Voimakkaan pähkinäinen tuoksu, maistuu nougatsuklaalta. Oikein herkullista. Sulaa suussa nautinnollisesti ja jättää mukavan maitosuklaisen jälkimaun.

Susanna K 12.06.2006
Rasvaista, liisterimäistä suuhun liukenevaa suklaata joka valuu pitkin
hammasvälejä. Niin mössöä että tuskin saan nielastua, tarttuu nimittäin
kurkkuun kiinni.. liian imelää!

Jarkko 12.06.2006
Suklaata, jossa pieni aavistus nougatin makua tai jotain sen suuntaista. Ihan hyvää, en keksi mausta mitään pahaa sanottavaa. Kuitenkin vain keskivertohyvää, ei herätä riemunkiljahduksia.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani