Laatusuklaa

BESCHLE Suklaalevyraadissa

Beschle Criollo Java 64%
Tuotteen Beschle Criollo Java 64% valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,13 ja löytyy top 100 -listan sijalta 15. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Beschle -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Harri R 18.11.2012
Harvinaisen vähän kitkeryyttä. Liukas. Ei häröile suuntaan eikä toiseen. Laadukkaan oloinen, mutta ei kuitenkaan innosta 3 parempaan arvosanaan. Tästä pitäisi tykätä, vaan kun en kuitenkaan innostu. Tumma ei liene mun juttu.

Janne J 07.11.2012
Aavistuksen tylsän puoleinen, metallinen tuoksu. Maku on kuitenkin ihan toista maata, ensihetkistä lähtien erittäin positiivinen elämys. Makeahkon suussasulavaa, erittäin nautinnollista, juuri sopivan kaakaoista. Pehmeä suutuntuma, suli nopeasti suuhun. Mitään negatiivista kitkeryyttä tai karvautta ei ollut havaittavissa. Tästä tuli oikeasti hyvälle tuulelle. Vahva ostosuositus!

Kirsi I 06.11.2012
Miedontuoksuista, hyvänen aika (!), pesuaineelle maistuvaa suklaata. Vaikka maku makeutuukin lopussa, vain tämä pesuainevaikutelma jää mieleen, suutuntumakin on liukas...

Iikka 06.11.2012
Tuoksu on tylsän perustumman kitkerä. Ensimaku on eltaanut kerma jota seuraa lehmänlannan maku. Suu tottuu makuun, ja lopulta tämä on ihan syötävää. Tosin tuntuu todella makealta. Raikas ja mehevä, jopa pirteä kokonaisuus. Suklaa kuin opettavainen tarina, aina kannattaa tutustua pintaa syvemmin ennen kuin tekee johtopäätöksiä.

Päivi 06.11.2012
Ihanannäköinen litteä palanen. Maistuu makealle. Onko tämä tosiaan tummaa suklaata? Tämä sulaa hyvin suuhun. Maku on hyvä ja makea. Hieman kuivuutta esiintyy. Silti näitä voisi mussuttaa monta palasta. On helppoa syödä tätä. Taustalla sellainen kaakaon maku, josta tulee mieleen lapsena juotu kaakao. Selvästi suklainen. Sekin ihme koettu, että jopa minä ostaisin tätä.

Jarkko 06.11.2012
Kolmeen aiempaan (75%, 70% ja 71%) tummaan suklaaseen nähden tämä maistuu todella miedolta kaakoasteen suhteen, lähes maitosuklaalta. Suklaa on sileää koostumuskeltaan ja... minua häiritsee niin paljon makujen puuttuminen, että en meinaa keksiä sanottavaa. Toisaalta, vaikka tästä eksoottisemmat maut puuttuvatkin, niin on tämä kuitenkin hyvää. Perushyvää kuin lempimaitosuklaa lauantai-iltana telkkarin äärerssä tai äitin tekemä makaroonilaatikko (joskaan tietenkään makaroonin makua tässä onneksi ei ole). Silkkisen sileää.

Hanna P 06.11.2012
Ohuita, reilun kokoisia paloja kaakaopavun kuvalla koristeltuna. Hyvin mieto, tumman kaakaoinen tuoksu. Maku yllättää makeudellaan, joko löytyi oikeasti hyvä tumma suklaa?!? Missään vaiheessa ei maistu inha karvaus. Voiko näin hyvää suklaata ollakaan, ja vielä maustamattomana tummana? Hieman kuiva ja ihan aavistuksen karvaampi jälkimaku, mut en anna sen häiritä tätä ensirakkauttani tummissa suklaissa.

Teresa 06.11.2012
Todella pehmeänmakuinen suklaa ja koostumuskin on samettinen ja sileä. Melkeinen kermainen fiilis tulee tätä syödessä. Maussa on joku häiritsevän tuttu maku, mausteisen hedelmäinen...tai pelkästään mausteinen...muskottia? Neilikkaa? Jotain tuttua, pehmeää, lämmmintä. Ei lainkaan kitkerää, itse asiassa melko makeaa - ehkä vähän liiankin tummaksi suklaaksi. Tuo tuttu maku jäi häiritsemään, kun en sitä tunnista!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani