Laatusuklaa

LEADER Suklaalevyraadissa

Leader protein so much taste peanut butter
Tuotteen Leader protein so much taste peanut butter valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Leader -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Tuotannosta poistuneet.
 

Iikka 16.01.2021
Kuivakka ja miedon tympeä proteiinipatukka. Sisällä on tasaisen näköistä mössöä. Kyllä kai tämän syö äkilliseen proteiinitarpeeseen, mutta parempiakin on olemassa.

Jenni V 18.06.2016
Leader toi kevätuutuutenaan markkinoille kolme uutta low carb -proteiinipatukkaa, joissa teemana on Amerikka. Ensimmäisenä maistoon pääsi pähkinävoivariantti. Päällä on tummasuklaan makuinen kuorrute, ja sisällä vaalea pehmeä proteiinitäyte, jossa on selkeä maapähkinän tuoksu ja joukossakin muutama hassu pähkinänpala. Tykkäsin siitä että liikkeelle oli lähdetty aidolla pähkinällä eikä pelkillä esansseilla. Maapähkinävoita löytyy suolapähkinöiden lisäksi 4%, mutta se ei ihan hirveästi kokonaisuudessa maistu, enemmän nuo suolapähkinät. Ehkä patukan nimikin olisi voinut olla pelkkä peanut?

Kaiken kaikkiaan patukka on ihan hyvän makuinen, mutta jos nyt johonkin snickersiin vertaa niin kyllä nämä ihan eri liigassa pelaavat. Voisin kuitenkin ostaa välipalaksi uudestaankin, varsinkin kun ravintoarvot ovat kohtuullisen ok. Vahva kolmonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani