Laatusuklaa

PIRKKA Suklaalevyraadissa

Pirkka Parhaat Ruby Vadelma
Tuotteen Pirkka Parhaat Ruby Vadelma valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pirkka -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Iikka 16.01.2021
Kiva pehmeän makeuden ja kirpeän marjan kombinaatio. Ihan huippua herkkunälkään, mutta sopii finediningiinkin. Tosi asiassa menisi usea pala yhdellä istumalla.

Jenni V 06.11.2020
Ohut 100g suklaalevy, jossa on kauniita vaaleanpunaisia paloja viivakoristein. Suklaa on aromiltaan rubymaisen kirpsakkaa, mutta kuitenkin sen verran rasvaista, ja makeuttakin on jonkin verran, että tuo kirpsakkuus ei hypi silmille, ainakaan muutaman palan kerta-annoksella. Vadelma lisukkeena sopii tähän hyvin, sillä suklaassa ja vatuissa on samanlaista marjaista kirpeyttä. Vadelmaa ei ole ihan kauheasti, mutta välillä siemenien rouskuttelu vähän häiritseekin kun tarraa hampaisiin. Ei oma suosikkini (eikä varmaan koskaan tule ruby-suklaa olemaankaan) mutta ihan onnistunut toteutus luokassaan. Kolmonen.

Hanna P 23.07.2020
Hieman ristiriitaiset ovat tunteeni ruby-suklaita kohtaan, mutta kun suosikkiani vadelmaa on joukossa niin innostuin tuotteesta. Ja onhan vaaleanpunainen suklaa niin sievääkin! Tuoksuton, iso ja ohut pala suklaata sattumilla. Kiva rohina lähtee. Tosi kirpsakka maku, niin sour-hedelmäkarkeissa. Kovin kaukana tummasta suklaasta, lähinnä sukua marjaiselle valkosuklaalle. Tosi karkkinen elämys ja vähän outo, mutta toisaalta piristävä tuttavuus. Jotakin “perinteistä suklaisuutta” kumminkin jään kaipaamaan. Tosi makea on myös.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani