Laatusuklaa

PURE CHOCOLATE Suklaalevyraadissa

Pure Chocolate blueberry truffles
Tuotteen Pure Chocolate blueberry truffles valmistusmaa on Latvia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pure Chocolate -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Annamari 08.05.2021
Maitosuklaakuula, jonka täytteenä on vaaleaa kreemiä. Ei maistu lainkaan mustikalle. Ei maistu oikeastaan oikein millekään. Kokonaisuutena makea ja tunkkainen suklaa, josta mustikan makua en löydä edes hyvällä mielikuvituksella. Söisin toki makean nälkään näitä, jos ei muuta olisi tarjolla.

Marika 18.03.2010
Isohkossa rasiassa on vain 15 suklaapalleroa istutettuna muovitarjottimelle suuren tyhjän tilan ympäröimänä. Tuoksu on kevyt ja siitä voi vain hyvällä mielikuvituksella erottaa mustikkaa. Heitän yhden pallon suuhun mutusteltavaksi. Se maistuu suklaalle ja hillolle. Oikeastaan sisus maistuu jollekin maitovanukkaan ja hillon risteytykselle. Perustäytemaku siis (vrt. ne halvimmat täytesuklaalevyt), jota en olisi tunnistanut mustikaksi. Suklaa on sentään ookoo, mutta se ei kokonaan pelasta tätä.

Jarkko 05.12.2009
Kun konvehtirasian purkaa kelmuista ulos, tulee vastaan herkullinen mustikan tuoksu, joka lupaa hyvää. Vaikka olenkin rasiaa käsissäni aiemminkin pyöritellyt, niin yllätyn kuitenkin, kun huomaan rasian pohjalta painomerkinnän: Vaivaiset 110 grammaa! Rasia on kuitenkin melko kookas. Selitys tälle paino/koko -asialle löytyy kun vihdoin avaan rasian. Sisällä on ainoastaan 15 pientä tryffelipalloa, joista jokaisella on kolmen senttimetrin matka lähimpään naapurikoloon. Pakkausmateriaalia on siis mennyt runsaasti. Tryffelit ovat kauniin näköisiä palluroita, joten rohkenen pistää yhden suuhunkin. Mmm... aika mieto maku mustikassa, tuoksu antoi odottaa enemmän. Ehkä voimakkain maku mustikoista on jäänyt hillopuolelle. Sama valmistaja nimittäin valmistaa kuulemma hilloja ja marmeladejakin. Mustikan maun mietous ei kuitenkaan ole pelkästään paha asia, sillä suklaan makukin pääsee nyt esille. Suklaa on maitosuklaata ja sitä on tuhti kerros vaalean sinivioletin täytteen ympärillä. Suklaa on yllättävänkin miellyttävän makuista ja marjan maku täydentää sitä hyvin. Kokonaisuus on luonnollisesti melkoisen makea, mutta karuhkosta rasian kansikuvasta huolimatta näitä kelpaa kyllä tarjota vieraillekin, kun vaan poistaa vastaanottajan ennakkoluulot ottamalla konvehdit ulos rasiasta. Itselläkin oli kieltämättä ennakkoluuloja valmistusmaasta johtuen, mutta tällä kertaa yllätyin positiivisesti.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani