Laatusuklaa

VALRHONA Suklaalevyraadissa

Valrhona palmira 2010 64%
Tuotteen Valrhona palmira 2010 64% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,25 ja löytyy top 100 -listan sijalta 9. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valrhona -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet.
 

Aki 12.10.2011
Miellyttävän tuntuinen (reilu purutuntuma) ja näköinen tumma suklaa. Väliin oli mukava myös maistella suklaata, joka ei tarvinnut mitään ylimääräisiä lisukkeita ollakseen erinomaista.

Sanna K 30.08.2011
Tumma, hyvän kokoinen ja paksuinen suklaa, joka tuoksuu houkuttelevalta. Ulkonäkö on muuten kyllä tavallinen, mutta maku tavallista parempi. Tässä sulkaassa on kova purutuntuma, mutta se kyllä sulaa suuhun, jos malttaa odottaa. Runsas kaakaon maku on miellyttävä, eikä pistävää tai pahaa sivumakua löydy. Makea ja hieman hedelmäinen jälkimaku on mun mieleeni myöskin.

Jarkko 19.08.2011
Valrhonan suklaat ovat kivannäköisiä ja useimmiten tummanruskeita, kuten tämäkin. Suklaa vapauttaa sulaessaan heti raikkaan, pienen happoisuuden ja kaakaon maun. Kaakao-osuus ei ole lainkaan tunkkaista tms, vaan itse asiassa juuri sopivan vahvaa. En minä tästä suklaasta tällä hetkellä runoja osaa kirjoittaa, mutta tämä on erittän maukasta. Tämä sopii todella hyvin pienimuotoiseen herkutteluun telkkarin tai järvimaiseman äärellä ja kaakaonhimo tyydyttyy takuulla jo ennen kuin 75g levy on kokonaan syöty. Jälkimaku voisi olla hieman raikkaampikin, mutta en vähennä siitä pisteitä.

Satu 18.08.2011
Valhronan tummasuklaalevypala, jonka ensinuuhkaisu tuntuu miellyttävältä. Pala on kova puraista ja aromien vapautumista saakin odotella hetken aikaa. Maku ei ole voimakas, vaan enemmänkin vain kaakaoinen - ehkä hieman sitrusmainen. Kuivahko, muttei häiritsevä, jälkimaku. En tiedä vaikuttaako jo valmiiksi ollut tieto valmistajasta mielipiteeseeni, mutta tämä suklaa maistuu kyllä laadukkaalta.

Kirsi I 18.08.2011
Palanen on kaunis ja elegantti, tuoksuvaa Valrhonan tummaa suklaata. Maussa sitrusmaista hedelmäisyyttä, tumman suklaan jämäkkyttä ilman ylimakeutta.

Päivi 18.08.2011
Tumma kaakaon tuoksuinen neliö. Melko kovaa. Ensimakuna makeus ja perään heti kitkeryys. Jotakin hedelmäistä makua kenties mukana. Jännä yhdistelmä. Appelsiini tulee mieleen, kun antaa sulaa suuhun. Ihan ok ja voisin syödä uudemman kerran. Sopisi varmaan kahvin kanssa.

Hanna P 18.08.2011
Reilunkokoinen pala melko tummaa suklaata päällään teksti Valrhona. Tuoksu vahvan kaakaoinen. Melko kovaa suklaata, joka kuitenkin sulaa mukavasti suuhun irrottaen kaakaoisia ja hedelmäisiäkin aromeja itsestään. Kerrassaan laadukkaan makuinen tumma suklaa, sopivasti pehmeä maku ja vahvasta kaakaon mausta irtoaa kivasti piristäviä hedelmäisiäkin aromeja. Yllätän itseni ja annan tummalle suklaalle yllätyskorkean pistemäärän neljä.

Iikka 18.08.2011
Voimakkaasti tummalle suklaalle tuoksuva kova palanen. Makua irtoaa kivan verkkaan ja oikeastaan näin tummaksi suklaaksi oikein mukavan makea ja maistuva herkkupala. Tummien suklaiden aatelia. Pitkä ja miellyttävä jälkimaku, jossa olen välillä maistavinani sokerikahvin tai pähkinän. Slurps
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani