Laatusuklaa

ALMONDY Suklaalevyraadissa

Almondy caramel peanuts
Tuotteen Almondy caramel peanuts valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,33 ja löytyy top 100 -listan sijalta 3. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Almondy -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.
 

Marika 26.03.2010
Suklaakakku alkaa sulatessaan tuoksua muhevasti Snickersiltä. Sitkas koostumus, vaikea leikata, vaikka annoimme sulaa ohjeessa mainitun ajan. Kakku maistuu keskeltä edelleen hieman kylmältä, mutta oikeastaan se sopii tähän. Tahmea massa on hyvin, hyvin maukasta ja makeaa, lähes liiankin kanssa. Hennonsuolaiset pehmeähköt pähkinät tasaavat makua, mutta eivät aivan riittävästi. Patukassa tämä toimii paremmin. Suklaa ei maistu kuin vähän, siitä miinusta. Kinuskivoittoista tavaraa siis. Jotenkin tämä alkaa tökkiä palasen (1/8 pienestä kakusta) loppua kohti, mutta kahvin kanssa menee loputkin.

Oskari 26.03.2010
Onpa todella hankala leikattava (ehkä leipäveitsi ei ollut paras tähän). Erittäin tiivistä tavaraa. Näyttää ja maistuu kyllä ihan snickersiltä, mutta selvä suklaan maku puuttuu. Aika rajatapaus ollaanko enää suklaissa...

Nina M 17.02.2010
Ulkonäöltään littana ja tylsä, mutta maku on suolapähkinöiden ja makean suklaan, toffeen ja cremen harmonista "keskustelua". Pohjan puumaisuus on sama kuin monessa muussakin Almondyn tuotteessa, mutta kiitos sen äkkimakeuden kärki pehmenee. Kitalakeen jäi "rasvainen kalvo", mutta jos nauttii kakkupalan esim. kahvin tms. lämpimän juoman kanssa, niin tätä "ongelmaa" ei varmaan ilmene.

Vappu 11.04.2009
Suklaa-pähkinä-kuorrutteinen mantelitorttu. Torttu koostuu kahdesta pehmeän sitkeästä mantelikakkukerroksesta, joiden välissä on tuhti kerros paksua ja makeaa vanilja-voi-cremeä. Päällä on kerros toffeeta ja kaikki on kuorrutettu kunnon kerroksella maitosuklaata, jossa on seassa maapähkinöitä. Torttu on makea pläjäys ja kerrassaan ihanaa! Sekä rakenteessa että mauissa löytyy sopivasti kontrasteja. Mielestäni paras torttu tuoteperheen valikoimasta! Nam!

Susanna K 28.03.2009
Suklaakakku joka maistuu herkullisille suolapähkinöille. Voin myöntää että olen heikkona suklaisiin, kakkuihin tai muihin tuotteisiin missä yhdistyy suklaa ja suolapähkinä. Koostumuksen puolesta tässä on kaikki mistä pidän: muheva, pähkinäinen, suklaata ja kerroksen välissä olevat täytteet meheviä sekä sulavat suuhun vaivattomasti. Mitä nainen voi enempää toivoa kuin suklaaherkkua joka räjäyttää tajunnan, oo la laa!

Jarkko 27.03.2009
Daim-kakun koostumuksen oloinen kakku, jossa runsaasti isoja pähkinöitä pinnan suklaan alla. Maussa on hieman toffeetakin, mutta en tätä ihan Snickersiin yhdistäisi, vaikka tiedän että sitä on tavoiteltu. Kakku on kuitenkin maukas suklaan vähyydestä huolimatta, joskaan ihan huipulle tällä kakulla ei päästä.

Antti H 27.03.2009
Tämä on variaatio herkulliseksi todetusta saman valmistajan Daim-kakusta jossa Daim on korvattu snickersillä. Suolapähkinät tuovat kakkuun mukavia sattumia ja sopivat loistavasti yhteen suklaan ja toffeen kanssa.

Kai 27.03.2009
Kakku jossa on kerroksittain kahta eri täytettä (älkää kysykö mitä). Päällä pähkinää ja maitosuklaata jonka alla kerros toffeeta. Makeaa mutta ei liian ällöä. Ei jätä voimaista jälkimakua. Söisin toisenki palan.

Satu 27.03.2009
Oi, oi, oi. Miksi en ole tajunnut jo aiemmin vaihtaa edes 30 % Daim-kakku-ostoksistani tähän vastaavaan Snickers-versioon. Tämähän on herkkua! Suolapähkinät maistuvat mukavasti suklaan kanssa ja kokonaisuuden suolaisuutta rajoittaa juuri sopivasti tuo kuiva kakkupohja ja keltainen kreemi. Itse asiassa vaniljajäätelön kanssa tämä olisi hyvin pitkälle samanlainen makuelämys kuin Snickers-jäätelöpatukat. Jotka siis myös herkullisia.

Päivi 27.03.2009
Paljon maapähkinöitä kuorrutuksen seassa. Kakku on ohutta. Olisi paksumpaa. Snickers-suklaa tulee heti mieleen. Liian ohutta ja tulee syötyä enemmän. Voisi varmaan koko kakun syödä.

Sanna K 27.03.2009
Näyttää erittäin hyvältä ja maistuu onneksi myös siltä. Aivan ihanan rapeaa paahdettua suolaista pähkinää maitosuklaan seassa. Myös tuhti kinuski-toffeetäyte murupohjaan yhdistettynä on loistava. Kakku on tiivis ja hieman kostea, vai onkohan se tuo kastike tuolla välissä mikä tekee kosteaksi pohjankin. Makea tämä kyllä on, mutta se ei haitta. Maku jää pitkäksi aikaa suuhun.

Janne J 27.03.2009
Varsin hyvän näköinen, kiva tuoksu. Kuuluu taas sarjaan pari kerrosta epämääräistä kreemiä ja päällä sitten tuotteen differentioiva kuorrutus, tässä tapauksessa pähkinää ja suklaata. Snickersiähän se selvästi on, mutta yllättävän hyvin passaa geneerisen osuuden pariksi ja lopputulos on parempi kuin Daim-versio.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani