Laatusuklaa

CLOETTA Suklaalevyraadissa

Cloetta sportlunch power break 1
Tuotteen Cloetta sportlunch power break 1 valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Cloetta -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Annamari 26.10.2016
Nimi kuulostaa terveelliseltä, mutta ihan ehta suklaapatukka tässä on kyseessä, ei tosiaan mikään sporttilounas. Kääre ei ole mielestäni tyylikäs. Tuoksu ei ole houkutteleva. Koostumus on jämäkkä ja seassa on vohvelia. Suklaa kuitenkin jyrää vohvelin rapeuden. Ei maistu oikein millekään muulle kuin makealle hieman huonolle suklaalle. Lopuksi huomasin, että tässä oli toffeetakin, mitä en kyllä mausta huomannut. Se nyt vaan sattui tarttumaan hampaisiin. Kai tässä kaksi pistettä voi antaa, mutta en ostaisi toiste.

Jenni V 27.11.2015
"Poikapatukaksi" eli sarjisteemaan stailattu 50-grammainen patukka on jaettu kolmeen isoon kit kat chunkymaiseen palaan. Palat on koristeltu ralliteemaisin painantein, keskimmäisessä on aaltokuviota. Tämä patukka taitaa olla yhtä kuin toffelnut crispy Suomessa, eli jonkinnäköinen sportlunchin ja center-patukan yhdistelmä. Paksun suklaakuoren sisällä on vohvelia, toffeeta ja pähkinärouhetta. Suklaa on vaaleaa ja makeaa, ja patukka on tuhdin tuntuinen. Pähkinä olisi kyllä saanut olla isompana täytteessä (ja sitä olisi voinut olla enemmän), nyt pienen pieni muru ei maistunut kunnolla. Kolme pistettä, vähän liikaa komponentteja.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani