Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé lion
Tuotteen Nestlé lion valmistusmaa on Puola. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,22 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Joona 24.01.2021
Lion kuuluu itselleni kategoriaan "en osta, koska en muista tykänneeni". Tänään kuitenkin kauppareissulla patukka sattui silmään suklaaosastolla, ja ajattelin maistaa uudelleen useamman vuoden jälkeen. Päälimmäiset muistikuvat "jellonasta" on todella sitkeä sisusta, katsotaan pettääkö muisti..

Suklaan tuoksu on, nyt mainittakoon, todella halpa, jopa pääsiäismunamainen. Odotukset ei järin korkealla ennen ensimmäistä puraisua ole, mutta yllätyin positiivisesti - palanen lähti sovinnolla ensipuraisulla irti. Sisällä lienee jonkin sortin jankkimaista toffeetäytettä, joka jää inhottavasti hampaisiin kiinni. Kokonaisuus on oikeastaan varsin miellyttävä - "murot" rohisee hampaissa mukavasti, suklaa tasapainottaa toffeen makua ja suussa pyörii miellyttävän makuista makeaa massaa. Aika oli kyllä kullannut muistot tämän tuotteen suhteen, olipa hyvää! Taidan ihan nelosen antaa.

Annamari 08.05.2016
Rouhean patukan tuoksu on maitosuklainen. Kuoren seassa on rouskuvaa muroa, plussaa siitä ja sitä on onneksi reilusti. Sisällä on kerroksittain keksiä ja venyvää ja sitkasta toffeeta. Koostumus on kaikin puolin sitkas ja jankkinen, toisaalta mukavan jämäkkä ja "ruokaisa". Koostumus on mieleeni, mutta maku jää todella vaatimattomaksi, etenkin ottaen huomioon sen, miten paljon tässä on erilaisia komponentteja.

Jenni V 30.06.2014
Ulkomaanvierailulla marketista löytyi lion-patukka, näitä ei olekaan hetkeen löytynyt suomi-marketin hyllystä... Eikun siis maistamaan. Muistelen etukäteen ettei lion koskaan suosikkipatukoihini kuulunut, enkä tämänkään maistelun jälkeen kaipaa sitä takaisin kotimaan markkinoille. Rakennehan patukassa on se, että sisällä on vissiin jotain vanilja-kerrosvohvelisettiä, se on peitetty kerroksella muroja ja toffeeta ja komeus kuorrutettu suklaalla. Komponentteja on paljon, jopa liikaa. Suklaan laatu on luvattoman heikkoa, siinä on halpismainen sivumaku, sikäli kun se nyt sekamelskan lomasta erottuu. Ehkä vahvimmin maistuu toffee, loppu sitten mössöytyy suussa kuivahkoksi jauhomassaksi. En tajua miksi tämä patukka on maailmalla niin suosittu kuin se on... Itse kannattaisin enemmän laatua ja yksinkertaisuutta.

Olli P 18.04.2013
Ei mikään erikoinen tai erityinen tuoksu. Ehkä miedon maitosuklaan voi löytää jos oikein haluaa. Alussa patukka on rapeahko, joka muuttuu toffeemaiseksi pureskeltaessa. Maultaan makea, joka tulee syötäessä kokoajan enemmän esiin. Alussa maistuu muut paitsi toffee, mutta sitten toffee astuu eturiviin myös makuna joka kestää jälkimakuun. Jälkimaun makeus katoaa kohtuu nopeasti. Ei tämä huono patukka ole. Nostalginen ok perus patukka. Täyteläinen.

Meeri 30.03.2008
Klassinen suklaapatukka, joka on hyvä yhdistelmä rapeaa suklaapäällystä, narskuvaa sisusvohvelia ja sitkeää toffeeta. Suklaa maistuu kuitenkin valmistajan muiden tuotteiden tapaan hyvin sokeriselta ja suorastaan mauttomalta. Laadukkaammalla päällyssuklaalla tämä voisi yltää täysiin pisteisiin (!).

Susanna K 16.09.2007
Leijonamaisen tuhti suklaapatukka, sisällä vohvelia ja riisimuroja. Suklaata on patukan päällä sopivan paksuinen kerros, jonka jälkeen suu maistaa vohvelin ja riismurot. Taitaapa siellä vilahtaa toffeekin seassa. Positiivinen patukka siinä mielessä, että täyte ei ole kovaa tai jankkimaista, vaan hammaskalusto pureutuu siihen hyvin. Kokonaisuus sopivan suklainen ja makea. Ei siltikään ihan ominta herkkua, mutta toimii.

Jarkko 15.09.2007
Rouskuva patukka, jossa toffeesisus tekee kokonaisuudesta melko jankkimaisen. Sisällä on lisäksi vohvelia. Jotenkin kuivan ja pahvisen oloinen kokonaisuus, joka ei herätä muita tuntemuksia tai ajatuksia kuin "turha". Ei nyt karmeakaan, mutta sana "turha" tätä parhaiten kuvaa. Eihän tämä maistu yhtään millekään!

Salla Elina Salo 13.09.2007
Ensipuraisulla ihastuu rapeuteen, mutta jo toisella haukkaisulla huomaa rapeuden tuovien paahdettujen riisimurojen vievän liikaa makua pois suklaasta. Riisimurot ovat tosi mauttomia ja harmillisen sitkeitä. Toffee hyvin makeaa, maitosuklaa jää taka-alalle.

Antti M 13.09.2007
Yksi parhaista suklaapatukoista! Näitä voi vetää nälkäänsä viisi putkeen tai nautiskella sitkeästä massasta, jossa päällä suklaata ja alla toffeeta sekä riisicrispiä. Hintansakaan puolesta ei ole esteitä tälle nautinnolla.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani