Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat chunky peanut butter
Tuotteen Nestlé kitkat chunky peanut butter valmistusmaa on Bulgaria. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,29 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Joona 26.01.2021
Tuhti 42-grammainen KitKat, jossa on 61% maitosuklaakuorrutusta, 19% maapähkinätäytettä sekä KitKatmaiseen tyyliin vohvelia. KitKat ei varsinaisesti ole koskaan kuulunut lempisuklaisiini, vaikkakin aikanaan valkosuklaisia tuli aikanaan naposteltua useampiakin. Patukan kääreessä pähkinätäyte kuvataan valuvana, joka lupailee hyvää ainakin kuivuuden suhteen - mielestäni se on tämän patukan, ja yleisesti ottaen vohvelisuklaiden suurin ongelma.

Kuten arvostelijakollegatkin ovat maininneet, tuoksu muistuttaa Snickersiä erehdyttävän paljon - uskaltaisimpa jopa väittää, että tuotteita ei välttämättä erottaisi toisistaan hajun perusteella jos ei tietäisi mitä nenän edessä on. Patukka on jaoteltu kolmeen suureen palaan. Napsaisen ensimmäisen palasen irti, haukkaan palasen, ja lopulta ahmin koko patukan alta aikayksikön ja avaan toisen arvostelemista varten. Kuten tuosta voi päätellä, tämä on hyvää. Itseasiassa, aivan käsittämättömän hyvää.

Maapähkinätäyte on tosiaankin pehmeää, ja se tuo tähän paljon kaivattua kosteutta. Suklaa ei laadullisesti ole parhainta mahdollista, mutta eipä siihen ehdi kauheasti keskittyä - suolainen maapähkinätäyte nimittäin sekoittuu suklaaseen ja luo fantastisen makuelämyksen. Vohveli tuo kokonaisuuteen erinomaista purutuntumaa.

Nyt hus pois, väistykää Kismetit ja Tuplat sun muut vastaavat - tässä on ehdottomasti itselleni uusi suosikkipatukka. Tästä ei yksinkertaisesti löydä mitään negatiivista sanottavaa. Harmi kun ostin vain kaksi, taidampa lähteä hakemaan lisää...

Annamari 30.10.2016
Ei suuria odotuksia, koska maapähkinävoijutut eivät ole yleensä suosikkejani. Tuoksuu samalle kuin snickers, suklaakuori on paksu ja sisällä on vohvelia ja määpähkinävoikerros. Rouskuu, kunnes vohveli pehmenee. Maapähkinävoi maistuu selvästi ja aidosti. Jos siitä tykkäisi, niin voisi olla varsin hyvä patukka. Minut kuitenkin jättää aika kylmäksi.

Jenni V 22.09.2015
42g patukka, jossa pinnalla on 60% maitosuklaata, paksu kerros siis, sisällä on kuivaa kerrosvohvelia ja tahnamaista maapähkinävoitäytettä 19%. Maapähkinävoin maku hyökkää suuhun välittömästi ensimmäisen suupalan myötä. Suun valtaa kuiva vohvelinmuru yhdistettynä makeaan rasvaiseen suklaiseen ja pistävän suolaisen-makeaan maapähkinävoihin. En voi sanoa, että tämä suussani muodostuu kovinkaan miellyttäväksi kokonaisuudeksi, liian makea ja liian suolainen ja liian pähkinäinen samaan aikaan.... Kokonaisia maapähkinöitä sisältävät patukat on paljon parempia kuin tällaiset voiversiot. Juuri ja juuri kaksi pistettä.

Olli P 25.07.2013
48g patukka on jaettu kolmeen osaan. Käären kun avaa niin tulee väistämättä snickers mieleen. Tekisi mieli sanoa että täysin samanlainen tuoksu. Rakenne on lähes sama kuin perus kitkat chunkyssa; vohvelia ja paksu maitosuklaakuorrute, mutta lisänä näiden välissä on maapähkinävoita ja sitä on aika paljon silmämääräisesti arvioiden. Patukka on purtaessa pehmeähkö, mutta pysyy yllättävän kauan pureskeltavana. Suklaa ja maapähkinävoi on pehmeää ja vohveli tuo rapeutta, on miellyttävän tuntuinen. Ensiksi makuna tulee pieni makeus päällimmäisestä kerroksesta eli suklaasta joka muuttuu suolaiseksi kun maapähkinävoi ottaa vallan. Suolaisuus on selvä, mutta ei ollenkaan niin liioiteltu kuin monessa muussa maapähkinätuotteessa. Vohveli ei tuo makua vaan on pelkästään rapeuden tuntumaan. Jälkimakuna löytyy enemmän suolaisuutta kuin makeutta. Patukka toimii kokonaisuutena hyvin. Hyvä tuntuma ja maut ovat ok tasapainossa; ei lainkaan liioiteltuja. Ei mikään viiden tähden tuote, mutta selkeä nelonen kuitenkin.

Jarkko 17.07.2007
Hmm... Snickersin tuoksuinen KitKat? Tuoksu on kyllä ihan sama ja makukin on todella lähellä, mutta tästä puuttuu suolapähkinät. Suklaata on pinnalla paksusti, josta plussaa. Maapähkinävoita ja vohvelia löytyy sitten pinnan alta ja kokonaisuus on pienoiseksi yllätyksekseni varsin hyvä. Kyllä näitä kelpaisi mussutella useampikin.

Susanna K 17.07.2007
Paksu maitosuklaa patukka jonka sisällä keksiä ja maapähkinätahnaa. Maistuu KitKatin ja Snickersin välimaastolla. Maitosuklaa täyteläinen samoin täytteet toimivat hyvin yhdessä suklaan kanssa. Nam!

Salla Elina Salo 19.05.2007
Kova ja iso patukka. Tuoksu aiheuttaa nenännyrpistämistä, ei ole suklaisen houkutteleva vaan jotenkin puumainen tuoksu? Ihmettelinkin, mistä mieleeni juolahti kesämökki patukkaa avatessa; se taisi olla puuhalon tuoksu. Sisällä suolaista peanut butter-täytettä. Miksi ameriikoissa tätä suolatahnaa pitää tunkea joka paikkaan?
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani