Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé perugina nero arancia intensa 51%
Tuotteen Nestlé perugina nero arancia intensa 51% valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,18 ja löytyy top 100 -listan sijalta 12. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Katja Ke 06.05.2015
Tummanpunertava suklaapala, jonka keskellä koreilee tutunnäköinen kaakaopapu. Jotain vaaleaa, pähkinän tai kaurahiutaleen näköistä pilkottaa suklaan seassa. Tuoksua on niukalti. Suklaa on kaakaoista ja juuri sopivan makeaa. Maussa on rusinaa ja tumman siirapin mauksi tunnistamaan sävyä. Sattumat ovatkin sitten jotain rusinamaisen makuista, mutta vaaleudesta päätellen kuitenkin jotain muuta kuivahedelmää. Pienet ja kivan kuivakat murenet eivät onneksi kammota tätä kokonaisten rusinoiden vihaajaa. Oikein herkullista, maut ovat tasapainossa. Kuivuutta saati kitkeryyttä tässä ei ole lainkaan. Ehkä kuitenkin himpun liian makeaa, mutta niin vahvasti tämä on onnistunut paketti, että neljä ja puoli pistettä kallistuu vitoseen.

Teresa 30.04.2015
Tummaa suklaata, jossa näyttäisi olevan jotain sattumia mukana. Tuoksuu kevyesti appelsiinilta. Makukin on appelsiininen, silloin kun (oletettavasti) appelsiinin palanen sattuu kohdalle. Itse suklaa on maultaan täyteläinen, makeahko ja erittäin miellyttävä. Minkäänlaista kitkeryyttä tai muuta ei ole havaittavissa missään vaiheessa. Jälkimaku on myös miellyttävä: pehmeä ja jotenkin lämmin. Tämä miellyttää kyllä minun makunystyröitäni ihan kunnolla!

Minna Hi 27.04.2015
Kaakaoinen tuoksu, houkuttelee purasemaan. Imeskeltäessä makua joutuu odottamaan pitkään. Ensin tulee appelsiinin maku marmelaadin tai kuivatun appelsiinin palasta, joita löytyy harvakseltaan suklaan seasta. Niitä ei voi imeskellä, joten ne tulee pureskeltua. Makea suklaa, joka lähtee vasta ihan lopuksi sulamaan suussa pitkän odottelun jälkeen. Maku on silti mukavan kaakaoinen, tosin maku ei säily pitkään. Pureskeltaessa suklaa on jotenkin liisterimäistä ja tarttuu hampaiden pintaan. Perushyvää.

Aki 26.04.2015
Ensimmäinen tumma pala tälle illalle, hyvä. Nättiä littanoita paloja, joissa pilkottaa osumia seassa. Sokeroiduilta appelsiinin kuoren paloilta vaikuttaa. Varsin perinteinen ja toimiva yhdistelmä. Raikas ja hedelmäinen jälkimaku.

Iikka 22.02.2015
Tiukka tuoksu. Kovaa sokerista sitruksista suklaata. Seassa on harvakseltaan sattumia, appelsiiniä? Ei hassumpi kokonaisuus. Vallankin makeat sitruspalat ovat kivoja, mutta ne ovat harvassa.

Päivi 19.02.2015
Tummia palasia ja hedelmän tai marjan makua. Pehmeä, hieman makea maku. Yhdestä reunasta löysin sattuman. Hillottu tai sokerikuorrutettu hedelmän pala. Vaalea väriltään. Siitä se hyvä maku näemmä tulee. Oliskohan kenties päärynää. Yhdistelmä toimiva. Vois kyl syödä enemmänkin.

Hanna P 19.02.2015
Reiluja paloja tummaasuklaata tyylitelty kaakaopavun kuva pinnassaan. Makeahko ja hyvä tuoksu. Vaaleita sattumia joukossa. Sokerisia sattumia ja makeahkoa tummaa suklaata, ei ollenkaa pöllömpää! Vaan ovatko sattumat sitrusta vai mitä? Tummasuklaa on parhaimmillaan makeana ja kirpsakkana eli sinänsä tämä täyttää odotukset. Pisteet 3,5 pyöristyen neloseen.

Annamari 19.02.2015
Kaunis tummasuklaapala. Palat tosin eivät lohkea nätisti, ihan kuin sisällä olisi sitkeitä säikeitä. Tuoksussa vahva appelsiini. Maussa suklaan ja appelsiinin liitto todella toimii ja appelsiinin maku on ilahduttavan aito. Itse suklaa on sopivan tummaa, toki saisi olla himpun tummempaakin. Yksistään suklaa melko tavanomaista, mutta palojen kanssa, nam!! En oikein pidä siitä, että appelsiinisattumat tarttuvat hampaisiin, mutta silti toivoisin niitä vielä hieman lisää. Onnistunut tuote!

Kirsi I 18.02.2015
Ohuita palasia, joissa on sitkeitä appelsiinisattumia, lohkaisukohtaan sattuessaan ikäänkuin tarttuvat reunaan kiinni. Tartuvat hieman myös hampaisiin ja pistelee kielellä, joten en uskalla ottaa kontrollipalaa. Tumman suklaan oma maku peittyy vahvaan appelsiiniin. Maku on miellyttävä ja raikas ja aidon tuntuinen.

Janne J 18.02.2015
Mielenkiintoisia kuvioituja ohuita palasia. Tumma suklaa maistuu selvästi appelsiinille, mutta hyvin laadukkaalle ja aidolle sellaiselle. Appelsiini myös vie täysin huomion itse suklaasta, mutta kokonaisuus on raikkaan hedelmäisestä appelsiinista johtuen kuitenkin oikein mainio. Olisiko tämä jopa toistaiseksi paras maistamani appelsiinisuklaa? Jälkimakukin hivelee makuhermoa. Joudun antamaan tälle täydet pisteet.

Jarkko 18.02.2015
Todella ohut ja tumman näköinen suklaalevy. Seassa näkyy sattumia, mutta tuoksu ei paljasta mitään rouheiden todellisesta olemuksesta. Ensimmäisen puraisun jälkeen tunnistan kyllä heti appelsiinin maun ja se on hyvä. Itse suklaa tosin on hieman liian makeaa, joten se laskee kokonaisuuden tasoa. Minusta appelsiini sopii parhaiten reheelliseen maitosuklaaseen. Joskus appelsiininpalaset on saatu maistumaan tiskiaineelta tai ohovilta, mutta tässä ei. Appelsiini on namia, suklaa vähän vähemmän namia, mutta nippanappa keskinkertaista kuitenkin. Söisin uudemmankin kerran jos tarjottais. Ehkä jopa ostaisin, jos olisin ulkomailla reissussa. Mukava kun appelsiininpalaset eivät ole koviakaan vaan mukavan kumimaisia.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani