Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars snickers protein
Tuotteen Mars snickers protein valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat.
 

Hanna P 31.01.2021
Pähkinäisen tuoksuinen patukka. Ei kauheasti taida erota tavallisesta Snickersistä, mutta siinä lienee toffeetakin? Tässä sen sijaan pähkinän lisäksi proteiinipatukoista tuttu hieman “pahvisenmakuinen” täyte suklaan sisässä. Snickers sinänsähän on patukoitten aatelia ja tämä on kyllä ainakin proteiinipatukoiden parhaimmistoa. Hellyn siis antamaan arvosanaksi nelosen.

Jenni V 27.01.2017
Mars tuli jo maistettua prodepatukkaversiona ja siitä tykkäsin, mitenkäs sitten snickers josta tavallisena versiona tykkään enemmän kuin marsista? Noh, ei tämäkään pahaa ollut, mutta tämän kohdalla ero proteiiniversion ja originaalin välillä oli selkeämpi. Patukka painoi 51g, ja siinä on proteiinia 18g, sokeria 10g ja rasvaa 7g josta suurin osa hyvää, eli ravintoarvoille näytän peukkua. Pähkinöitä on suhteessa paljon (10%) ja isoina paloina, karamellia on minusta selkeästi vähemmän kuin normiversiossa, samoin kuin kuorrutesuklaata. Yhtä kaikki, rakenne oli muuten kuin pähkinöiden osalta oikein mukavan pehmeä ja hyvä. Proteiinitäytteessa on pikkaisen erikoinen maku joka ei tunnu ihan suklaapatukkamaiselta, ja aavistuksen kuivalta kokonaisuus tuntuu normisnickersiin verrattuna. Ei silti todellakaan mitään pahaa, mutta proteiiniversiona mars vei tällä kertaa voiton. Kolmonen silti.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani