Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars snickers ice cream bar
Tuotteen Mars snickers ice cream bar valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,25 ja löytyy top 100 -listan sijalta 8. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset.
 

Jenni V 24.10.2015
48-grammainen maitojäätelöä (siis suomeksi, ruottiksi kerma-), peräti 16% toffeekastiketta ja 12% maapähkinöitä sisältävä maitosuklaalla kuorrutettu jäätelöpatukka. Jäätelön osuus on aika pieni prosenttien perusteella, ja pelkään etukäteen jädepatukan makeutta. Patukka tuntuu vähän säälittävän kokoiselta, mutta on Snickersin tapaan tuhtia syötävää. Tikkua kuitenkin jäin kaipaamaan, tuntui että patukan veti naamariin vähän liiankin vauhdilla sulamisen pelossa.

Jäätelö, toffee ja paahteiset hiukan suolaiset maapähkinät ovat kyllä yhdistelmä, jota on vaikea vastustaa. Pähkinät ovat jäätelön päällä toffeen joukossa, ne on jätetty puolikkaiksi ja ovat todella hyvän makuisia ja erittäin rapsakoita. Jäätelö on aika pliisua, rakenne voisi olla parempikin. Toffee on hyvää, ehkä sitä inan vähemmän olisi riittänyt, mutta toisaalta jäätelö raikastaa kokonaisuutta melko hyvin. Ei tämä patukkamalli kuitenkaan jäätelöformaattina minua kovinkaan paljon miellytä, snickers-jäätelöpuikko varmaan toimisi minulla paremmin, jäätelöäkin voisi varmaan siinä olla suhteessa enemmän. Kolme pistettä.

Jarkko 22.07.2011
Voi tätä tuotteiden nimeämisen vaikeutta... Kääreestä paljastuva tikuton ja kahvaton pötkylä on ihan snickersin muotoinen. Maussakin snickersin tutut ominaisuudet tulevat ensimmäisenä vastaan: Suolapähkinä, toffee ja mähmä, joka tässä jäätelövariantissa on tietenkin juurikin jäätelöä, tunnistamattoman makuista sellaista. Snickers on patukkkana herkkua ja tämä jätski on tuotteena ihan samaa tasoa. En voi uskoa, että en ole koskaan aiemmin maistanutkaan tätä!

Satu 21.07.2011
Jes, pökälejäätelöä! Tässä vajaat 10 senttiä pitkässä jäätelössä on maitosuklaakuorrute, jonka alta pilkistää poukamia. Veikkaisin jonkun tutun suklaapatukan jäätelöidyksi versioksi. Aah, ja sitähän tämä on - Snickersiä! Nam. Suklaakuorrutetta, suklaanmakuista jäätelöä ja mikä ratkaisevinta: herkullista toffeeta ja suolapähkinöitä. Tässä on kaikki, mitä jäätelöpökäleeltä voi toivoa. Täydellistä.

Antti H 21.07.2011
Jäätelöpatukkaversio snickersistä, kylmää, suklaista, toffeista ja pähkinäistä. Herkullista, pähkinöitten suolaisuus tasapainottaa hyvin toffeen makeutta.

Hanna P 21.07.2011
Pötkylä maitosuklaapäällysteenä ja epätasaisena päälypuolella. Oih, juuri kuten ounastelinkin snickerstyyppisesti pähkinää, toffeeta ja jäätelöä. Eri maut tasapainottaa mukavasti toisiaan, tykkään.

Iikka 21.07.2011
Hauskannäköinen puikula. Tästä tulee mielee Mars tms. suklaapatukka. Sisällä on jäätelön lisäksi makeaa tahnaa ja pähkinän palasia. Tämä sotkeva pökäle olisi ollut parempi laittaa tikunnokkaan. Kivan pieni herkku, mutta makeutta oli kuin pienessä kylässä. Mukava rouskuteltava jäätelö.

Kirsi I 21.07.2011
Kas, jäätelöpatukka. Miten tätä syödään? Ai, niin oikeassa elämässä tässä on varmaan paperi päällä. Patukan päällä on ohuelti maitosuklaata, sisällä jäätälöä, toffeeta ja maapähkinöitä. Jäätelö ei taidakaan olla vaniljaa, on väriltään vaalean beigeä. Hyvää! Suolaiset, paahdetut maapähkinät ja toffee sopivat oikein hyvin kylmään jäätelöön. Sopiva pieni suupala.

Janne J 21.07.2011
Hyvin Snickersmäinen tuoksu ja puraisu pötköstä vahvistaa asian. Tässä on onnistuneesti yhdistetty perinteisen Snickers-suklaapatukan suolaisa pähkinäisyys raikkaaseen jäätelöön. Melkeinpä preferoin tätä jäätelöversiota suhteessa tavalliseen, kokokaan ei ole liian iso.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani