Laatusuklaa

KANTOLAN Suklaalevyraadissa

Kantolan café deli minttusuklaakeksi
Tuotteen Kantolan café deli minttusuklaakeksi valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,30 ja löytyy top 100 -listan sijalta 4. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kantolan -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.
 

Annamari 03.05.2017
After Eightiä hieman paksumpi keksi. Aika raikas tuoksu. Rapea ja vohvelimainen rakenne, minttuisen raikas maku. Ei liian rasvainen vaan sopivan keveä, suklaakin maistuu. Hyvä keksi!

Jaakko 15.12.2016
Kantolan Cafe deli -minttusuklaakeksit muodostuvat pehmeän rapeahkosta keksistä, jonka päällä on pehmeä vaalea minttutäyte ja ohut tumma suklaakuorrutus. Neliskanttisten keksien ulkonäkö verrattain vaatimaton. Raikas, pastillimaisen voimakas tuoksu tuo mieleen After Eight -minttusuklaamakeiset.

Suutuntuma on pohjakeksin ansiosta rapea. Makea minttutäyte dominoi jossain määrin kokonaismakuelämystä, minkä vuoksi suklaa ei pääse täysin oikeuksiinsa: täytteen maun ollessa voimakkuudessaan tasapainoinen tämä ei kuitenkaan haittaa kokonaismakuelämystä kohtuuttomasti. Jälkimaku on raikkaampi kuin suklaakekseissä yleensä.

Näkisin tuotteen soveltuvan erityisesti nautittavaksi kahvin kanssa osana keksilajitelmaa: voimakkaanmakuiset makeat keksit toimivat hyvin kahvin seurana mutta ovat parhaimmillaan nautittaessa yksi tai kaksi kerrallaan.

Joona 01.06.2016
Tummasuklainen keksi, jossa mukava minttuinen tuoksu- rakastan tumman suklaan ja mintun yhdistelmää. Keksissä on myös on jotakin kuivaa ainesta (tarkistin asian, se on vohvelia) joka on melko mautonta. Minttu maistuu erittäin paljon keksissä, vohveli ei ole liian kuivaa, ja lisäksi suklaa ei ole liian kitkerää tai karvasta. Vohveli antaa mukavaa purutuntumaa, minttuisuus on vahvaa, mutta onneksi suklaa pehmentää mintun makua. Täydellinen keksi, aivan pakko antaa viisi pistettä.

Olli P 27.06.2014
Neliömäinen, tummasuklainen keksi jossa pohjalla vohvelia. Todella voimakas mintun tuoksu keksissä. Kuten edellä on mainittu niin after eight tulee todella voimakkaasti mieleen. Rapea purtava, pysyy suussa nautiskeltavana tovin ennen katoamistaan. Vohveli suurimmassa roolissa tuoden tuntumaa ja rakenteen. Katoaa suusta sulavasti. Alussa yllättävän mauton, vieno minttuisuus mutta mintun maku tulee loppua kohden selvemmin esiin kuitenkaan menemättä lainkaan yli. Makeutta löytyy, mutta varsin hallitusti. Oikein mukavan tuntuman ja tasapainoisen maun omaava keksi. Helppo syötävä, sopii mussuteluun kuin myös kaffipöytään todella hyvin. 100g paketti oikein sopiva sillä enemmänkin katoaisi nopeasti jos näppituntumalla näitä olisi tarjolla. Keksien parhaimmistoa ehdottomasti ja minttusuklaista kärjen tuntumaan. Miellyttävämmän tuntuinen ja makuinen kuin taistelupurkari after eight, mutta vitonen vaan tuntuu hieman liioiteltulta. Todella vahva 4.

Kirsi I 17.12.2011
Mukavasti ohuita, neliömäisiä, aivan After Eightejä muistuttavia keksejä. Tumma suklaakuorrute, vaalea minttutäyte ja ohut rapea vohveli. Vohveli tuo lähinnä rapeutta ja ryhtiä keksiin, minttutäyte ei valu kuten After Eighteissä. Keksin maku on loistava, minttutäyte ja sulkaakuorrute sulavat suussa yhtäaikaa ja täydentävät toisiaan.

Kati 31.03.2010
Ihana aftereight-tyyppinen tuoksu! Maku ei petä. Piparminttu vahvasti läsnä. Vohveli on mukana mauttomana, vain luomassa rakennetta (mikä on ok).Näistä ostaisin!

Mikko 27.03.2010
Ulkokuori on vaatimattomannäköinen, mutta tuoksu lupaavan minttuinen/piparminttuinen. Tuoksu tuo mieleen After Eightin, jei. Sisuskeksi tuntuu puraistaessa yllättävän pehmeältä. Rapeaa pureskeltavaa, jossa mintun maku on päällimmäisenä. Minttu peittää kokonaan suklaan maun ja loppujen lopuksi keksi on aika makeaa. Mintun raikkaus auttaa kestämään ällömakeutta. Niin kuin After Eight on tämäkin varsin syötävää ja koukuttavaa.

Eeva 24.03.2010
IHANA mintun tuoksu! After eight-tyyppinen... Vohvelipohja on sopivan rapea ja kuitenkin pehmeä. Pirteä maku ja sopiva koostumus (ohut tummasuklaapäällyste, jonka alla kerros vaaleampaa täytettä). Jälkimaku on sopivan raikas, ei yhtään rasvainen tai tunkkainen. Jokseenkin täydellinen suklaakeksi. NAM.

Elise P 24.03.2010
Ihana, tumma, vahvan mintun tuoksuinen neliskanttinen keksi. Luulisi tätä After Eightiksi, ellei olisi näin paksu. Mintun tuoksu on pastillimaisen voimakas. Keksin sisältä löytyy vohvelia. Mintun maku on niin voimakas, mitä tuoksu antaa olettaakin. Tumma suklaa-minttu -yhdistelmä on lyömätön. Jälkimaku on raikas. Nam!

Antti M 02.10.2008
Suklaakuorrutettu minttukreemikeksi, jossa aika reilusti mintunmakua. Maku on loistava mutta makea ja pitemmän päälle hieman rasittava, ellei ole totinen minttufriikki. Tämä sopii kuitenkin loistavasti muiden keksien joukossa nautittavaksi eli pelkästään tätä ei koko pakettia (100g) saa kurkusta alas edes kahvilla avittamalla.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani