Laatusuklaa

J.D. GROSS Suklaalevyraadissa

J.D. Gross Ecuador 70%
Tuotteen J.D. Gross Ecuador 70% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki J.D. Gross -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat), Reilun kaupan tuotteet.
 

Jenni V 20.01.2021
125g tutun näköinen ohut ja isopalainen levy, tällä kertaa täyttä tummaa suklaata. Suklaa on kaunista, tuoksuu hienostuneesti kaakaolle. Rakenne olisi saanut olla ehkä himpun pehmeämpi tai sitten palat pienempiä ja ohuempia, sillä suklaa sulaa melko hitaasti suussa. Siksi suurin osa suklaasta tuli syötyä pureskellen. 70-prossaiseksi suklaa oli oikein maukasta, sellaista melko mietoa mutta täyteläistä mallia. Kitkeryyttä ei ollut lainkaan, ei kyllä hedelmäisyyttäkään, mutta täyteläisyys korvasti tuota. Oikein maukasta suklaata, erinomainen hinta-laatu. Sopii aloittelevalle tummien suklaiden maistelijalle. Nelonen.

Joni 21.11.2014
Kelpo suoritus Lidlistä jälleen. Pehmeä, maistuu varmasti tummaa välttelevillekin.

Jenni R 28.10.2014
Vahvasti kaakaomainen, mattainen jälkimaku. Ulkomuoto: isot palat, mattapinta. Ei antanut erityistä säväystä.

Jarkko 17.05.2013
Kun suklaapalasen vieressä on 81% suklaa samalta valmistajalta, näyttää tämä seitenkymppinen lähes vaalealta. Suklaa sulaa imeskellessä paksuksi ja sileäksi suklaamassaksi. Tämä suklaa on mallia "kuivaava", eli minkäänlaista raikkautta tai hapokkuutta ei ole lähimaillakaan. Tässä ei oikeastaan ole muuta kuin tuo puolitunkkainen suuta kuivaava fiilis, kun kitkeryyttäkään ei ole juuri nimeksikään. Kaipaisin suklaalta kuitenkin enemmän.

Aiempi arvio 10.6.2005: Tummaa on, mutta ei kovinkaan kitkerää. Itse asiassa lähes syötävää. Kuitenkin liian tummaa, jotta tätä herkuksikaan kutsuisin. Toinen palanen maistui paremmalta kuin ensimmäinen. Arvosana: 2.

Hanna P 21.08.2010
Mahtava iso tummansuklaan pala tekstillä "J.D. Gross" ja hienoin kohokuvioin sekä logoin ja hevosineen. Tuoksu perinteinen ja hyvä tumma. Puraistaessa kova mutta imeskeltäessä perin sopivan makuinen. En ole mikään erityinen tummien suklaiden ystävä, mutta tämä on vallan parhaimmistoa mitä olen maistanut. Kyllin makea ja lempeän kaakaoinen ja jälkimakukin ilman karvautta. Pidän tästä ja kunhan opin tummempia suklaita syömään niin pidän ehkä yhä enemmän. Nyt kuitenkin kolmen pisteen arvoisesti, vaikka osapisteitä päälle olisin antanut jos se tässä systeemissä olisi sallittua.

Iikka 21.08.2010
Tyylikäs, suuri palanen tummaa suklaata. Suklaa on varsin tuoksuton. Palanen on kova ja kulmikas joten saattaa olla (joillekin) liian suuri syötäväksi kokonaisena. Mukavan pehmeä makuista, ei kitkeryyttä eikä katkeruutta, vaan täyteläistä kaakaopurtavaa. Tarjoiluehdotus: hitaasti herkutellen hyvää kirjaa lukiessa. Jälkeenpäin suu on varsin puhdas ja raikas, mikä on poikkeuksellista tummille suklaille. Vaikkakaan tästä ei negatiivista sanottavaa löytynyt, ei myöskään mitään poikkeuksellista positiivistakaan. Kuitenkin neljä (4) pistettä.

Reeta 18.01.2008
Tämäkin on aika vahvaa tummaa suklaata. Kaakaoprosentti vähintään 70. Maitosuklaan vannoutuneelle kannattajalle tällaiset lukemat alkavat olla jo liikaa. En pysty syömään näin isoa palaa, joka on todella kitkerää. Jättää jälkeensä kovan janon.

Antti M 25.12.2007
Tuoksu on miellyttävän kahvinen ja savuinen jopa. Maku jatkaa samalla linjalla eikä kitkeryyttä ole havaittavissa nimeksikään. Todella mainio suklaa kokonaisuudessaan ja hyvä esimerkki Lidlin valikoiman yllättävästä laadusta. Imeskellessä loistava kaakaoinen maku säilyy loppuun asti jättäen suun kuivaksi eli pakko ottaa lisää... Yllättävän kevyttä syötävää ja jälkimakuna tunkee suuhun hienoinen marjaisuus jopa.

Susanna K 10.06.2005
Tuoksu perinteisen tumman suklaan. Maku on yllättävän pehmeä verrattuna tummaan suklaaseen yleensä. Tämähän maistuu jopa hyvälle suklaalle!

Satu 10.06.2005
Onpas fiinin näköinen palanen. Alkukakistelun jälkeen makuun tottui ja se muuttui siedettäväksi. Kaakaoinen, mutta eihän tämä hyvää ole.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani