Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer Marianne original
Tuotteen Fazer Marianne original valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Sokerikuoriset.
 

Annamari 19.02.2016
Jälleen yksi klassikko tarkemman tarkastelun alla. Valkoinen sokerikuorinen makeinen, jossa suklaasisus. Tämähän ei oikeastaan tuoksu millekään. Imeskeltäessä piparmintun maku tulee esiin. Kuori on kovaa ja jos näitä monta imeskelisi, olisi kitalaki kyllä kovilla. Suklaatäyte sulaa suuhun etenkin tällä imeskelytekniikalla syötynä ja piparminttuinen maku pysyttelee vallitsevana. Toimii myös pureskelemalla ja rouskuttelemalla, mutta silloin kyllä sokerikuori tarttuu hampaisiin. En jotenkin tätä klassikkoa miellä ensisijaisesti suklaatuotteeksi vaan minulle se on ememmän karkki. Hyvä sellainen kuitenkin! Ei tämä syyttä ole klassikko.

Saara 01.04.2013
Marianne on lapsuuden kahvipöytätarjottavista ehkä minulle tutuin. Tosin en koskaan osannut mieltää sitä suklaakarkiksi, vaan joksikin aivan muuksi. Eikä sisältönä oleva suklaa nyt rehellisyyden nimissä olekaan kovin laadukasta, vaan vähän kiteisen, sulaneen ja epäsuklaisen oloista kaiken kaikkiaan. Aika sokeristakin täytesuklaa on, mikä tietysti on vähän välttämättömyyskin vastineena kovalle minttuiselle kuorelle. En ymmärrä, kuka oikeasti jaksaa imeskellä näitä. Minulla homma menee aina pureskeluksi, mistä seuraa se, että hiukan liian paksu kuori ei meinaa murtua, ja lopulta suussa on kuoren ja suklaan sekoitusta, josta suklaa sulaa parempiin suihin ja jankkinen kuori tarttuu hampaisiin, ja säilyy siellä iltaan asti. Onneksi se on sentään valkoista.. Maut kuitenkin pelaavat ihan hyvin yhteen. Keskiverto klassikkosuklaa.

Jenni V 19.02.2013
Töissä tarjottiin ystävänpäivän kunniaksi vanhoja kunnon Marianneja. Käärehän on ikuisuuden pysynyt samanlaisena valko-punaraidallisena ja Marianne-tekstillä varustettuna. Kääreessä on muutaman gramman kova minttukarkki, jota yleensä aina alan imeskelemään. Imeskeltäessä kuoren "painaumat" haittaavat vähän, meinaa limakalvot mennä rikki kun innokkaasti imeskelee. Sinänsä minusta kuoren mintun maku on hyvä, sopivan raikas ja makea. Kestää aika kauan imeskellä kuori, ja siksi yleensä luovutan jossain vaiheessa ja alan pureskella. Tässä vaiheessa kuori lohkeaakin jo helposti ja sisältä paljastuu suklainen sydän. Jotenkin en ole ikinä pitänyt Mariannen suklaata kovinkaan laadukkaana, sillä se jää jotenkin paitsioon minttukuorelle. Pureskelun jälkeen kaikki hampaanvälit on täynnä minttumöhnää ja sitä irroitellessa onkin suklaa jo sulanut ja kadonnut ääntä kohti. Eivät maut ristiriidassakaan ole, mutta kuoren tahmaisuus häiritsee sen verran että en voi antaa kuin kaksi pistettä.

Jarkko 02.01.2009
Nämä kivet eivät koskaan ole kuuluneet suosikkeihini, vaikka näitä mummolassa olikin yhtä usein tarjolla kuin suffeli-patukoita. Mintunraikas kivikuori pitää sisällään suklaata, joka tietenkin maistuu mintulle kuten kaikki muukin Mariannessa. Kuinkahan moni oikeasti on särkenyt hampaansa yrittäessään purra tätä sokerikuorta rikki? Varmasti moni. Suklaasisältökään ei ole erikoisen maistuvaa, vaan minttuisen maun lisäksi tuntuu vain hieman tunkkainen suklaan maku sen pienen hetken, mitä suklaa ylipäätään näissä maistuu.

Reeta 27.06.2008
Minttukuorella varustettua suklaata. Nam, nam, nam! On ollut aina tapana pureskella konvehdit saman tien, mutta lähiaikoina olen oppinut oikean tavan syödä näitä mellejä, eli imeskelemällä. Näin nauttii paljon pidempään ja säästää siinä sivussa hampaita lohkeilemiselta!

Antti M 13.10.2007
Lapsuuden suosikkeja mutta nykyään hieman ärsyttävä hampaisiin jumittavan kuorrutuksen takia. Suklaaosuus (38%) karkista on todella hyvää kuitenkin mutta ennemmin otan Marianneni levynä nykyään, kiitos.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani